- 7 Şubat 2022
- 763
- 1.423
- 43
- 70
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Evinize ilk kez geliyorlar. Yatılı gelmiyorlar. Zaten belliki yemek vs hizmet işi annenizde. Yine öyle olacaktı. Aşırı ayıp etmişsiniz
Baban size sormadan konum atmış, amca yenge zaten hiç sormadan gelecekmiş, resmen sınır bilmemek, saygısızlık. Eşin haklı, kabul etseniz bu emrivakilerin sonu gelmez. Gezdirmiş, yiyip içip ağırlamışsınız, memnun olmayan kendi bilir.Yok hamileligi one surmedik. Direkt aaa biz de sahile gidiyoruz, gelin beraber gidelim dedik. Donuste de eve gelmelerini teklif etmedik. Ozellikle esim tekrari olmasin diye eve almamakta kararliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?