• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Casusluk yapan var mı hiç 😅

Arkadaşlar hiç böyle birisi hakkında bilgi almak istediğiniz oldumu yani nerde gezer ne yapar mesela sosyal medya hesaplarını incelemek vs fakat kendi ile iletişime geçmeniz mümkün değil şuan için gibi gibi yani o kişi hakkında nasıl bilgi edinebiliriz.. bunu hiç yapan varmı aranızda en fazla fake hesap açılır takip edilir ama öylede ne öğrenebilecekleriz sınırlı oluyor..
Onceden cok yapardim hatta face calip butun bilgilerini gordugum olmustur.Artik cok sacma geliyor valla denemem bile kim ne yapiyosa yapsin.

Ben pek beceremem böyle işleri ama aşırı stalker bir arkadaşim var. Hoşlandığı çocuğun yengesinin ablasının çocuğunun adını öğrenmişti stalkları sonucunda diyeyim siz anlayın😂

Arkadaşlar hiç böyle birisi hakkında bilgi almak istediğiniz oldumu yani nerde gezer ne yapar mesela sosyal medya hesaplarını incelemek vs fakat kendi ile iletişime geçmeniz mümkün değil şuan için gibi gibi yani o kişi hakkında nasıl bilgi edinebiliriz.. bunu hiç yapan varmı aranızda en fazla fake hesap açılır takip edilir ama öylede ne öğrenebilecekleriz sınırlı oluyor..
Sebep?Flört etceksen kendin son

Valla sırf keyifli olduğu için tanıdıklarımın stalk işlerini yaptığım çok olmuştur, çok da başarılıyımdır :KK39:postegro bitti lili indirdim sırf arkadaşımın merak ettiği birine bakmak için. ben ad soyaddan bulduğum en ufak detaylı bilgiden alır yürürüm. lisede sevdiğim bir çocuk vardı, akrabalarının dükkanlarına kadar öğrenmiştim kendi çabamla :KK70:

Ben pek beceremem böyle işleri ama aşırı stalker bir arkadaşim var. Hoşlandığı çocuğun yengesinin ablasının çocuğunun adını öğrenmişti stalkları sonucunda diyeyim siz anlayın😂
O harbiden mit ajanı olacak insanmış bravo ben hiç yaklamiyorum 😅

Arkadaşın sevdiği çocuk vardı ayrılmislardi fake hesap açıp eklerdi oyy kandırdığını söylerdi bidaha eklerdi . En sonunda arkadaş eklemeyi bıraktı ağır abazaydi🤣🤣🤣🤣

Stalk yapmam. Engellediğim %90 kişi fake hesaptan beni takip eder. İtiraf ettiklerinde o hesabı da engellerim. Bu paradoks böyle sürer gider.

Peşinden koştuğum tek canlı kedim. O da eşşek sıpası koltukları tırmalamasın diye :KK70:

Back
X