Casus / takip uygulaması kullananlar bakabilir mi lütfen

Kastım karşı tarafın telefonunu elime alarak manuel yükleme yapmak değil. Link göndererek, o tıkladığımda yüklenenler varmış.
Öncelikle bunu ancak çok donanımlı bir hacker yapabilir. Ki öyle birini buradan bulamazsınız. Ayrıca böyle bir işlem için yüklü miktarda ücret ödemeniz gerekir ve yasal değil, başınız belaya girebilir. Konu ihanet değilse ben olsam hiç bulaşmazdım, yol verin gitsin.
Konuyu takipteyim. Uzaktan casus yazılım yüklediğini nasıl anlarız ve varsa nasıl kurtuluruz bu konuda da bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum ben de. Başka topiklerde kullanmış üyeler vardı
iPhone kullanıyorsanız tam reset atın. Yazılım varsa da ortadan kalkacaktır. Kullanmışlığım yok ama bilişim alanındayım ben.

eşinizin fikrilerine, sözlerine güvenseniz zaten böyle uç birşey aklınıza gelmezdi doğrulamak için.
samimi fikirlerine yasal olmayan yollarla ulaşmaya çalışmak bile bence çok küçültücü bir durum ilişki için. diyelim ki akrabalarına ayrılmak istemediğini anlattı, siz kendi içinizde bunu yaptığınızı bilerek ne kadar huzurlu olacaksınız.
bence zorlamaktansa ayrılma yolunda ilerleyin.

Sizin istediğiniz casus program yani karşı tarafa link yollayıp tüm bilgilerin size ulasmasını saglamak. Bunu fazla meblağ olarak hackerlar yapabilir. Onun dısında telefon uygulamalarında bazı süphelerinizi kaldırabilirsiniz.
Whatsaap konusmalarına ulasmak istiyorsanız telefondan kod okutup “PadChat” uygulamasından takip edebilirsiniz.
Nerede olduğunu merak ediyorsanız ios “zenly” uygulamasından takipleyebilirsiniz.

Kastım karşı tarafın telefonunu elime alarak manuel yükleme yapmak değil. Link göndererek, o tıkladığımda yüklenenler varmış.
Sizin dürüstlüğünüze nasıl inanacağız? Belki senaryo yazıyorsunuz. Aklı olan kimse size bilse bile yardım etmez. Kimbilir buradan öğrenip kimin canını yakacaksınız.

Emin olun aynısını sizin için diliyorum.

bu beni mutlu eder.
Şöyle düşünün, art niyetli biri olmaydım burada40lı yaşlarında bir kadın profiliyle çocuğumun hata yapmasından korktuğumu yazardım. Çocuğum için kullanacağımı söylerdim. O zaman kimse art niyetimi sorgulamazdı. Can sıkıcı tarafı zaten halihazırda canımın cayır cayır yandığı bir süreçte böyle bir mesaj almak.İyi biri olsaydınız can sıkıcı mesaj göndermek yerine konuşmamayı tercih edebilirdiniz. Olsun. Hoşçakalın.

Siz sebebi ne olursa olsun kul hakkına giriyorsunuz ve insanlardan günahınıza ortak olmasını bekliyorsunuz. Neyse yinede haklısınız. Bakış açılarımız oldukça farklı. Sizde Hoşçakalın

Eski teknikciyim.
Telefonuma programı yükle anında anlarım.
İsterse eşim olsun tazminatla anasını ağlatır babasına ağıt yaktırırım o derece.
Haklısınız. Bana da yapılmasından hoşlanmazdım. Dedim ya ilk mesajımda, insan bazen asla yapmayacağı şeylere yönelebiliyor. Hayat umarım kimseyi bu noktaya getirmez. Vazgeçtim ama korktuğumdan değil. Yakıştırmıyorum kendime. Bakalım hayat ne getirecek

1.si çocuğunuz da olsa reşitse yapamazsınız, 2.si burda kimse kimlik doğrulaması yapamaz.Buraya daha önce kocalar/abiler geldi kadın profili oluşturup yol yöntem vs öğrenmeye.sizin bu mesajı yazmanızla önünüze hacker sermez kimse.kaldı ki suç

Bu yasal degil. Hem delil olarak kullanamazsiniz. Hem de esiniz sizi sikayet ederse hakli konumda olur.

delil niyetinde değildim açıkçası. Bitirme yoluna girersem delil şahit hiçbirini kullanmadan yoluma devam edeceğim çünkü kötülüğünü istemiyorum. İçim içimi yedi sadece. Bilmek istedim. Samimiyetini, niyetini anlamak istedim ve ne acı ki bunun için üçkağıtçılık yapmayı düşünecek duruma geldim.. yapsaydım ve yakalasaydı o da şikayet etmezdi. O da kötülüğümü istemez. Birbirimizin iyi olmasını dileyerek ayrılacak noktaya gelmek ve samimiyetini ölçmek için bu işlerden medet ummak çok kötü..
Ama yapmayacağım. Teşekkür ederim yorumunuza

Dava açarsa çok da büyük cezası var. Hiç girismeyin.

Böyle programlar bence var cünku telefonuna girilen bir yakinim var maalesef çozum yolu bulamadim nasi kurtulacaksak kiminle konustuguna kadar goruyorlar

Doğru. Hislerimizle hareket etmek en mantıklısı. Ne yapacağımı asla bilemiyorum. En doğru yolu bulmaya çabalıyorum.. Tavsiyeniz için teşekkürler

Ben de onu anlatmaya çalıştım zaten. 17 yaşındaki kızım ... diye başlasaydım kimse kimlik doğrulaması yapmayacağı gibi niyet araştırmasına da girmeyecekti. Benim anlatmaya çalıştığımı iletişimde olduğum hanımefendi anladı sanıyorum. “Kimin canını yakacaksınız “ kısmına üzüldüm belki normalde umursamazdım ama çok çıkmazda hissediyorum kendimi. Kapana kısılmış gibiyim. Nasıl yolumu bulacağımı bilmiyorum artık düşünemiyorum. Umuyorum Allah sizleri böyle işlere girişmeyi düşünecek kadar çaresiz bırakmasın İyi günler dilerim

Bunu yapmak istiyorsanız zaten guvenmıyorsunuzdur.
Ne elde etmeyi dusunuyorsunuz?
Hani insan hep bi acaba düzelir mi umudu taşıyor ya Allah kahretsin ki acaba samimiyetine güvenebilirsem zamanla düzelir mi yıkmasam mı çıkmazındayım. Elde etmeye çalıştığım şey umut galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…