Casus / takip uygulaması kullananlar bakabilir mi lütfen

telefoncuya götürüp sıfırlatırdım herhalde. Nasıl kurulduğunu bilmiyorum ama böyle kurtulunur gibi
Kodlar varmis onlardan denedik bende sıfırlatma taraftariyim ama dinletemedim lafimi

Yanliz cidden bu programlar korkutucu

Tabi siz eşiniz icin istediginiz icin bulabilirsiniz ama telefona yuklemeden veya yukleyerek olan versiyonlar vardir diye dusunuyorum tabiki legal bisi degil

Böyle programlar bence var cünku telefonuna girilen bir yakinim var maalesef çozum yolu bulamadim nasi kurtulacaksak kiminle konustuguna kadar goruyorlar
Telefon sıfırlanınca bu uygulamalar gidiyor muymuş peki ? Ben iPhone’umu sildim ama iCloud adresimle kendi hesabımı tekrar yükledim. Belki program iCloud hesabımdadır ve kurtulamadım nasıl anlaşılır? Arkadaşınız numarasını değiştirip (Bazı operatörlerde cüzi bir miktar karşılığı son 2 ya da 4 hanesi değiştirilebiliyor.) öyle telefonu sıfırlasa belki ulaşmaları zor olur. Arkadaşınız kamerayı ve telefonun ses girişini kapatsın kullanmadığı zamanlarda.

Telefon sıfırlanınca bu uygulamalar gidiyor muymuş peki ? Ben iPhone’umu sildim ama iCloud adresimle kendi hesabımı tekrar yükledim. Belki program iCloud hesabımdadır ve kurtulamadım nasıl anlaşılır? Arkadaşınız numarasını değiştirip (Bazı operatörlerde cüzi bir miktar karşılığı son 2 ya da 4 hanesi değiştirilebiliyor.) öyle telefonu sıfırlasa belki ulaşmaları zor olur. Arkadaşınız kamerayı ve telefonun ses girişini kapatsın kullanmadığı zamanlarda.
Sifırlanınca fabrika ayarlarına döndügü icin sonradan yuklenen programlarda silinir
Yani tel no icin dusunmedik o kadar detayli ama kabul etmez yapacak bisi yok .. işin komik yani da şu telefona giren kisi obsesif birisi ve biriyle konuştuğunda direk kavga çıkartiyor yani kendi ağzıyla utanmadan söyluyor
Allah bizi bu insandan kurtarir ins şu mübarek günlerde rabbimden diliyorum

Sifırlanınca fabrika ayarlarına döndügü icin sonradan yuklenen programlarda silinir
Yani tel no icin dusunmedik o kadar detayli ama kabul etmez yapacak bisi yok .. işin komik yani da şu telefona giren kisi obsesif birisi ve biriyle konuştuğunda direk kavga çıkartiyor yani kendi ağzıyla utanmadan söyluyor
Peki neden şikayet etmiyor ? bile bile nasıl kabul ediyor ki ?

Eşinde olsa çocuğun için yapacağınıda söylesen fiziksel olarak telefona ulaşamıyorum diyorsan buna herkes şüpheyle bakar kusura bakma. Eşim telefonuma istediği gibi bakabilir ama böyle bir program olması hiç tanımadığım bir insan dahi telefonumdaki herşeye ulaşabilir demek ki kusura bakma umarım böyle bir şey yoktur.
Fiziksel olarak telefona ulaşamıyorsan sanırım zaten eş durumu baya bi bitmiş. E güvende kalmamış. Zorlamaya gerek yok bence.

Ayrılma surecindeyse farkli evlerde kaliyor olabilirler bence niyet sorgulamaya gerek yok. Konu sahibi güzel bir karar vermişsin. Boşver böylesi çok tehlikeli olur. Tanımadığın bir hacker sen bilgilerini verince esin için daha fazlasını da öğrenirse (banka hesapları vs) sıkıntı olur. Ebeveynlerin kullandığı güvenli piyasada ama hem fiziksel erişim istiyor hem de eşiniz fark ederse ne kadar çirkinlesir siz daha iyi bilirsiniz. Zaten imkanınız da yokmuş fiziksel erisime.

Öncelikle bunu ancak çok donanımlı bir hacker yapabilir. Ki öyle birini buradan bulamazsınız. Ayrıca böyle bir işlem için yüklü miktarda ücret ödemeniz gerekir ve yasal değil, başınız belaya girebilir. Konu ihanet değilse ben olsam hiç bulaşmazdım, yol verin gitsin.

iPhone kullanıyorsanız tam reset atın. Yazılım varsa da ortadan kalkacaktır. Kullanmışlığım yok ama bilişim alanındayım ben.
IPhone değil android reset atmıştım bi kez 6 Ay olmuştur tabi. Hiç anlaşılmıyor dimi telefonda olsa yani telefonda bir yavaşlama aniden açılıp kapanma ve böyle şeyler olmuyor

Ya yorumlara tekrar baktım da. Herkes dava açarsa diyor ya, mesela konu sahibi diyelim yükledi bu uygulamayı adamın telefona ama adama hiç söylemedi. Adamın arkasından plan yapıp yapmadığına bakmak istiyormuş zaten, hani geri dönme isteği samimi mi yoksa intikam iicn mi diye. Diyelim kadın öğreneceğini öğrendi ve hiç bu uygulamadan bahsetmeden gördü işini. Şimdi bu adam bunu nasıl anlayacak da dava açacak? Zaten telefonda çok iyi gizlendiğini iz bırakmadığın okumuştum. Öğrense bile kimin yaptığını nereden öğrenecek?

O haberdeki göz altına alınan kadın bunu yaptığını açıklayıp delil olarak sunduğu için göz altına alınmış. Cidden merak ettiğim için soruyorum yani adam nereden anlayacak da ceza alacak konu sahibi?

İyi geceler hanımlar.
Öncelikle durum fazlaca uzun ve karışık. Fakat şu anki durum eşimle devam etme / ayrılma kararı noktasındayım ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Hayatta yapmam, böyle saçma sapan işlerdense oturulup konuşulmalı diye düşünürdüm ama hayat bazen farklı noktalara getiriyor insanı.. velhasıl telefondan kullanacağım ama karşı tarafın telefonuna yüklemek zorunda olmadığım, güvenilir bir takip programına ihtiyaç duydum. İnternetten bulduklarım ya karşı tarafın telefonunu gerektiriyor ya da kullanıcı yorumlarında dolandırılanlar var.
anladım ki bu işi internet araştırmasıyla değil, konuya hakim biriyle çözebilirim. Daha önce kullanıp sonuç alanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Tam olarak neyi takip etmek istiyorsunuz karşı tarafın telefonunda

IPhone değil android reset atmıştım bi kez 6 Ay olmuştur tabi. Hiç anlaşılmıyor dimi telefonda olsa yani telefonda bir yavaşlama aniden açılıp kapanma ve böyle şeyler olmuyor
Olabilir de ama kesinliği yok. Yani telefonda sorun yoksa kesin yüklenmemiştir diyemem.

Böyle bir durumda bırakın numarayı telefonu değişirdim herhalde. Her konuştuğumu duyuyordur ve Google aramalarını bile görüyordur korkunç. O obsesif kişi bir yanlış anlama yüzünden arkadaşınıza zarar vermez umarım :KK43:

Peki neden şikayet etmiyor ? bile bile nasıl kabul ediyor ki ?
Biraz sıkıntılı durumlar var burda yazamayacagim maalesef
Nasil şikayet edilebilir bu nasil ispatlanir peki?

Böyle bir durumda bırakın numarayı telefonu değişirdim herhalde. Her konuştuğumu duyuyordur ve Google aramalarını bile görüyordur korkunç. O obsesif kişi bir yanlış anlama yüzünden arkadaşınıza zarar vermez umarım :KK43:
Insallah ne diyim bende çare ariyorum bilen varda bana msj atabilir burdan alinti da yapabilir ne diyeyim

X