Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları casual marka bebek arabası kullanan var mı?

hanzala2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
147
2
merhaba arkadaslar;
37 haftalık hamileyim ve hala araba konusunda karar veremedim..travel sistem bebek arabası arastırıyorum bi çok markaya baktım memnun kalanda var aldığına pişman olanda..ben evim stüdyo ev olduğu için katlandığında yer kaplamayan bi model arıyorum..
linkteki arabayı begendim her travel sistem hem yer kaplamaz gibi ama kullanıcı yorumu bulamadım..var mı kullanan?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım aynı arabayla bende ılgılenıyorum ama bende pek yorumla karsılasmadım. ama magazada ınceleme sansım oldu ve satıs temsılcısı cok onerdı bu urunu.buyuk hantal bır travel sıstem aldıgınızda ılerde muhakkak tekrardan baston araba almanız gerekıcek en bastan bunu tercıh etmenız daha ıyı olur falanda dedı. ayrıca arabanın butun kuması cıkıp yıkanabılıyor ve agır bır araba deıl.yanı kımsenın yardımı olmadan tek basına da arabayı tasıyabılırsın. sımdılık benım dusuncelerım bunlar arabayla alakalı...inşallah yardımcı olabılırız bırbırımıze ...

merhaba canım aynı arabayla bende ılgılenıyorum ama bende pek yorumla karsılasmadım. ama magazada ınceleme sansım oldu ve satıs temsılcısı cok onerdı bu urunu.buyuk hantal bır travel sıstem aldıgınızda ılerde muhakkak tekrardan baston araba almanız gerekıcek en bastan bunu tercıh etmenız daha ıyı olur falanda dedı. ayrıca arabanın butun kuması cıkıp yıkanabılıyor ve agır bır araba deıl.yanı kımsenın yardımı olmadan tek basına da arabayı tasıyabılırsın. sımdılık benım dusuncelerım bunlar arabayla alakalı...inşallah yardımcı olabılırız bırbırımıze ...

cnm cvbın için sağol arabayı bugün sipariş verdim görmeden bulunduğum şehirde yok çünkü yorumunu okuyunca sevindim çünkü ya iyi çıkmazsa diye endişe ediyordum..erken doğum ihtimalim var bugün,yarın bekliyoruz artık..kullandığımda sana bilgi veririm insallah..

cnm cvbın için sağol arabayı bugün sipariş verdim görmeden bulunduğum şehirde yok çünkü yorumunu okuyunca sevindim çünkü ya iyi çıkmazsa diye endişe ediyordum..erken doğum ihtimalim var bugün,yarın bekliyoruz artık..kullandığımda sana bilgi veririm insallah..

tamam canım bende bı kullanıcı olarak senın yorumunu beklıyorum...ürün elıne ulasınca ıyıce ınceler ve bılgılendırırsen sevınırım...

kızlar ben kullanıyorum,2 aylık bebeğim, memnun olduğumu söyleyemeyeceğim
pusette çocuık hiç rahat değil, altına yastık battaniye sürekli destek bişeyler koyuyorum, yine bile rahat olduğunu söyleyemem
puseti bebek arabasına monte etmek çok kolay ama tek başınıza çıkarmak zor , tek elle katlanmıyor bebek arabası

pusette çocuık hiç rahat değil, altına yastık battaniye sürekli destek bişeyler koyuyorum, yine bile rahat olduğunu söyleyemem
puseti bebek arabasına monte etmek çok kolay ama tek başınıza çıkarmak zor , tek elle katlanmıyor bebek arabası

Canım hem baston hem travel olması avantaj gibi gelmişti bana. cunku diğer butun travel arabalar cok hantal ve buyuk katlandıgında cok yer kaplıyo. ama yorumunu dıkkate alıcam...

cnm benim bebeğim daha 25 günlük 3 kere çıktık arabayla ama ben cok memnunum çok hafif idare etmek kolay..tek elle katlanmıyor olusu benim için sorun değil önemli olan katlandığında yer kaplamamasıydı benim için ve bu araba öyle katladığımda küçük..evet bebek içinde iki büklüm oluyor bende altına destek koyuyorum ama ablamda kraft marka puset var oda destek koymadan kullanamıyor..puset yaklasık 8-12ay kadar kullanılabildiği için büyük bebeği de düşünerek üretmişler bebek kendini toplasın daha rahat eder içinde şimdi küçük oldukları için öyle..sadece çift yönlü değil oda sorun değil bence pusetteyken kendime dönük takabiliyorum büyüdüğünde zaten etrafı izlemek isteyecektir yani ben memnunum tabi kişiye ve beklentiye göre değişir..

kızlar 3 aylık bebeğim var tek başıma kullanmak için bende kolay bir şey istiyordum ve bunu kullanıyorum tavsiye ederim pusetler hepsi için aynı illaki altına destek koyuluyor tavsiye ederim tek başıma ilk önce arabyı indiriyorum sonra puset içinde bebeğimi indiriyorum çokta yer kaplamıyor evde

Benim de daha bebegim dogmadi ama biz de casual marka aldik arabamizi. Bizimki casual cadillac.
Cok da iyi geldi bize. Hem hafif olmasi hemde iki yonlu olmasi. travel sistem istiyorduk bizde, ama kraftin twist rlx modeline baktik mesela. Cok hantal geldi bize. Hemde pusetiyle katlanamiyordu o hepsini ayri ayri cikarman gerekir. Bunu pusetle katlayabiliyorsun ileride. Anakucaginin monte edilmesi de kolay gibi. Ama bebekle kullanimini bilemiyorum tabi henuz.
Bir tek bunda eksik olan yagmurluk ve ayak ortusu. Kis bebegi olacagi icin iyi olurdu. Ama biz arabayla avm de falan gezeriz zaten diye cok da onemsemedim. Zaten battaniye vs ile sararim bebegimi. Birde yagmurluk ekstra satiliyor da.

$casal.jpg

Bizde bu arabayı aldık 40ımız çıktığı gün avm ye gezmeye gittik.biraz gezdikten sonra ama tekerleklerine ciyak ciyak ses geldi ve eve dönmek zorunda kaldık aldığımız yere geri götürdük servise yolladılar okadar pişmanızki aldığımıza anlatamam.10 günü geçti haber yok.yaz biticek biz daha arabayı kullanmadık.

ben de hem fiyatı uygun,hem hafif hem de katlanabiliyor diye bunu beğendim ama internetten.Gerçeğini görenler varsa kalitesi hakkında yorum yapabilirler mi acaba??

biz de casual cadillac aldık
arkadaşlarda graconun iyi bi modeli var onlar bizimkini görünce çok hafif ve güzelmiş dediler
şahsen evimiz asansörlü olduğundan aşağı indirmesi sorun olmayacak,monte eder indiririm
bi de araba bagajı da büyük,biyere giderken o da sorun değil
yani memnun kalıp kalmamak kişinin beklentisine ve duruma göre değişir.şimdilik sıkıntı yaşarmıyız bilmiyorum
evde incelediğimiz kadarıyla memnunuz

biz de casual cadillac aldık
arkadaşlarda graconun iyi bi modeli var onlar bizimkini görünce çok hafif ve güzelmiş dediler
şahsen evimiz asansörlü olduğundan aşağı indirmesi sorun olmayacak,monte eder indiririm
bi de araba bagajı da büyük,biyere giderken o da sorun değil
yani memnun kalıp kalmamak kişinin beklentisine ve duruma göre değişir.şimdilik sıkıntı yaşarmıyız bilmiyorum
evde incelediğimiz kadarıyla memnunuz

canım nerelerdesinnnn??
ses seda yok sendenn uzun zamandırr
iyimisin canımcım

Biz de bebeğimize Casual Cadillac Travel Sistem bebek arabası aldık. Çok pratik, kaliteli, hafif ve kullanışlı geldi bize. Sürüşü de gayet konforlu gibi. Pusetinin ve ana kucağının ayrı ayrı kullanılabilmesi en büyük artısı bence. Bazı modellerde puset çıkmadan ana kucağı monte ediliyor. O şekilde hiç kullanışlı olmuyor.

Aynı bebek arabasından biz de aldık. Ana kucağı ile kullanırken hiç sorun yaşamadık. Hatta işimizi çok kolaylaştırdı. Gayet kullanışlı bir araba hafif ve her iki yöne bakması çok güzel. Geçen ay tekerlerinde sorun oldu. Kendiliğinden çıkmaya başladı. Garantisi ile değiştirdiler. Şimdilik sorun yok. Oğlum büyüdüğünden puset ile kullanmaya başladım. Puset için henüz birşey diyemeceğim.

Arabayı kendi blogumda inceledim. Dilerseniz bakabilirsiniz.
Bebek arabası alırken nelere dikkat etmek gerekir? - Anne ve Baba Gözünden

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de daha bebegim dogmadi ama biz de casual marka aldik arabamizi. Bizimki casual cadillac.
Cok da iyi geldi bize. Hem hafif olmasi hemde iki yonlu olmasi. travel sistem istiyorduk bizde, ama kraftin twist rlx modeline baktik mesela. Cok hantal geldi bize. Hemde pusetiyle katlanamiyordu o hepsini ayri ayri cikarman gerekir. Bunu pusetle katlayabiliyorsun ileride. Anakucaginin monte edilmesi de kolay gibi. Ama bebekle kullanimini bilemiyorum tabi henuz.
Bir tek bunda eksik olan yagmurluk ve ayak ortusu. Kis bebegi olacagi icin iyi olurdu. Ama biz arabayla avm de falan gezeriz zaten diye cok da onemsemedim. Zaten battaniye vs ile sararim bebegimi. Birde yagmurluk ekstra satiliyor da.

Eki Görüntüle 795923

hala memnunmusunuz ben de bu arabayı beğendim ama görme inceleme şansım olmadığı için kalitesini bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

hala memnunmusunuz ben de bu arabayı beğendim ama görme inceleme şansım olmadığı için kalitesini bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Genel hattiyla memnunum. Su sıralar genelde anakucagini takıp kullanıyoruz.
Avm'de kullandık cok rahat. Bir iki kere de dışarıya çıktık. Tek rahatsız oldugum kısım suspansiyon yok tekerlerinde yani yay sistemi, bu yuzden dışarıda engebeli yollarda bebek hissediyor sallanmayı.
Bir de pusetini bir kere kullandık. Onun da tentesi daha uzun olabilirmiş. Puseti portbebe gibi yatırdığımızda güneşi pek engellemiyor. Ama ileride dik durumda oldugunda sorun olmaz herhalde.

X