Casey Ho ile pilates yaparak zayıflıyorum

mne19

hepimiz olan bir
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
366
99
Evet kızlar Casey ho çok sevdiğim ve beğendiğim bir hatundur.Sitesinde workout calender buldum ve buna başlamak istedim şu an kilomu bilmiyorum mezura buluncada ölçülerimi not alıcam buraya. bu takvim haftalara ve günlere ayrılmış ve her gün için bir video bulunmakta.Bunları eksiksiz uygulamaya çalışacagım kendıme hafta sonlarında bir gün tatil vererek, siz de benimle beraber bu işe başlayın birbirimize destek olalım ölçülerimizi yazalım ve bakalım bu egzersizler bittiğinde vucudumuz istediğimiz hale gelecek mi:KK68:
Kalçam : 112 cm ( 112 acil hahaha acil durummm )
Göbek deliğimin iki parmak altından can simitlerini de içine alan bir ölçümle göbek çevrem : 108 cm
Bel oyuntumdan bel ölçüm : 82 cm
Sarkık kollarım : 32 cm
Baldırlarım(iç bacak yağlarım da dahil ) : 65 cm :KK1: hafta hafta ölçüleri yazmaya devam edicem beni izleyinn :KK70:

Son düzenleme:

İlk günümüzün videosu bu kızlar fakat ben bunun öncesinde yaklaşık 5 dklık tibet egzersizleride yaptım bununla ilgili topicler var bu yüzden eklemedim isteyen olursa hangisini yaptığımı sorsun şimdiden herkese iyi şanslar . toplamda 28 videomuz var hepsini paylaşıcam .

evet buda 2.günün videosu aslında bugün çok fazla yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken taa bu saati buldum.Çünkü yanlarım ağrıyor resmen bu da demek ki uzun zamandır oblik kaslarım çalışmamış. gene de aldım pc yi açtım yaptım. 1 haftaya etkisni göle görülür hale getirir bu hareketler. ha birde ölçülerimi yazıcaktım bakalım farkı hep beraber göreceğiz.

Bende bilirim bu insanı. Harika bir enerjisi ve pozitifliği var :) ama doğru düzgün yapmışlığım yok maalesef :KK43:

Bende bilirim bu insanı. Harika bir enerjisi ve pozitifliği var :) ama doğru düzgün yapmışlığım yok maalesef :KK43:
ben daha önceden uygulamıştım karın egzersizlerini açıkçası kilo farkı görmemiştim ama sıkılaşmıştı göbeğim sanki korse giymiş gibi dik duruyordum ve sıkı görünüyordu.Bu yüzden tekrar başlama kararı aldım biraz dilbaz bi hatun ama bence farklı hareketleri var denemeye değer :KK9:

evet kızlar bugün de bu videoları hayata geçirmiş bulunmaktayımm. hepimize bol şanslarr :KK70:

Vay Harikasın. Bende yapacam bunları. Benimde kilom 75.7 hedefim 59.
Takibimdesin. .. :)

Bunun ekim ayı takvimini bekliyorum şuan :KK70: en güzel yani farklı günlere özenle ayrılmış takvim yaratması :KK70:

Vay Harikasın. Bende yapacam bunları. Benimde kilom 75.7 hedefim 59.
Takibimdesin. .. :)
Bu gün hala yapamadım sporu yoğun işlerden dolayı :/ ekleyemedim de videoları. gerçi bak siteden takip edenlerde var çok güzel :KK70: burda birlik ve beraberlik yaratarak gitmek istedim , motive oluyor insan :KK70:

Bunun ekim ayı takvimini bekliyorum şuan :KK70: en güzel yani farklı günlere özenle ayrılmış takvim yaratması :KK70:
ekim ayına geçince bende o takvime başlıcam,cidden hareketleri çok etkili ve farklı ,pilates yaparken kaslarda ki yanma hissini çok seviyorum ve sonuna kadar yaşatıyor bunu bana :cool:

ekim ayına geçince bende o takvime başlıcam,cidden hareketleri çok etkili ve farklı ,pilates yaparken kaslarda ki yanma hissini çok seviyorum ve sonuna kadar yaşatıyor bunu bana :cool:
cidden çok değişik hareketleri var. Resmen içteki kaslarıma kadar çalıştığını hissediyorum ama bazen baya zorluyo :eek:

cidden çok değişik hareketleri var. Resmen içteki kaslarıma kadar çalıştığını hissediyorum ama bazen baya zorluyo :eek:
çok haklısın dayanıcam falan derken bi bakıyorum pes etmişim:KK17:. maksat sonuna kadar savaşmak kızlar bizler daha yeniyiz hatun yıllardır yapıyor :KK19: ha bir de bu yüzden ilk yüklediği videoların linklerini atmaya çalışıyorum buraya zorlanıp direncimiz kırılmasın diye

bunu ıkı kez yaptım arkasından bu nu
itiraf ediyorum bunları yaptıktan sonra ölüyorum sandım :KK57:
en sonda bunu yaparak günü noktalıyorummm,şu an alkali suya ihtiyacım var :KK70: ve bir daha asla çok yemek yemiyeceğim bu egzersizlerle onda birni bile yakamamışımdır :mad:

Hangi takvim kızlar

Hangi takvim kızlar
canım ben sana atayım bak bu eylül ayının çalışma takvimi
09-2014-septoneber.png
görebilirsin umarım

Kadin kas yapmis genclerr biz yag yakmaya calisiyoz:) en azi dan ben kasa ihtiyacim yok
youtube da casey ho fat burning diye arat canım cardio videoları çıkar daha fazla yağ yakımına yönelik olur. ama bence kas kütlenide arttırman lazım çünkü ne kadar fazla kas o kadar fazla metabolızma hızı :KK70: hem pilates yapanlar böyle vücutçu kadınlar ya da adamlar gibi olmuyor bakın ebru şallıya,burcu vurkaça ne güzeller.ha bir de şu yaşlarda kas kütlemizi arttırmalıyız yaşlandıkça illaki atrofi oluyor kaslar yani güçsüzleşiyor şu an güçlü olursalar yaşlandığımızda da ay bacaklarım agrıgı vah yoruldum diyen bir nine değil de madonna gibi oluruz :KK49: benim dedem amatör futbolcuydu yaklaşık 20 sene oynamış vefat ettiğinde 85 yaşındaydı ve öyle bir yürrdü ki biz yetişemez yorulurduk.dur dede yavaş diye seslenirdik

Son düzenleme:
Bana ve esime itici geliyor bu kadar kas bende yapiyorum plates 2 yildir. Cok da severim vucuduma eaneklik katti bacaklarim sertlesti ama oyle dehset bi kas yok. :) ozellikle gebelikten sonra vucudun hizli toplanmasini sagliyor.sezeryanla dogum yapmama ragmen 6. Ayimdayim ve dumduz bi karin ve bacaklara sahibim. Herkese tavsiye ediyorum

X