- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
Üçü 25 tl tane 10 tl
Peki urunu nasil gonderiyorsunuz ve odemeyi nasıl yapıyoruz
Urunler leke vs yok dimi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçü 25 tl tane 10 tl
86 cm 18 ay yazıyor beden olarak.tam bedeninin kalıbında 2 yaşa kadar giydirilir bebiş çok tombiş değilse
Elmali balon elbise ve
Pembe tulumları almak istiyorum kalpli olan haric
Fiyat ne olur? Odeme ve Teslimat nasil oluyor?
Ürünler lekesiz sorunsuz tertemizdir.iban yolluyorum havaleye ödeme yapıyorsunuz bende kargoyu çıkartıyorum.kargo benden bu aradaPeki urunu nasil gonderiyorsunuz ve odemeyi nasıl yapıyoruz
Urunler leke vs yok dimi?
cnm su lıla ve beyaz cıtcıtlı badılerın tam ayını soylermısın bıde fıyatını
12 ay yazıyor etiketinde wenice marka ikiside şortlu tulumların.kargo benden ikisi kargo dahil 20 tlcnm su lıla ve beyaz cıtcıtlı badılerın tam ayını soylermısın bıde fıyatını
12 ay sa bıze uyar cnm ama ıkısıde aynı desen olmasın bırını alırım ama tek urun ıcın kargo olmasın baska eklıycegın var mı?12 ay yazıyor etiketinde wenice marka ikiside şortlu tulumların.kargo benden ikisi kargo dahil 20 tl
Canım 0-3 aya uygun bunlar varEki Görüntüle 1046891 Eki Görüntüle 1046890 Eki Görüntüle 1046892 Eki Görüntüle 1046893 mavi takım beymenden alındı.13 tl .etek beli lastikli olduğundan 2 yaşa kadar giymeye devam,mor takım lcw 13 tl
tamam onu ve kirmizi 15-24 ay suveteri alayim ben lutfen. ozelden iban yazarsaniz yarin yatiririm. ptt kargo ile gonderebilirsiniz, degil mi ? baska ekleyeceginiz olacak mi ?
Kargo dahil ikisi23 tl okeylerseniz iban yolliycam
ok, iban, banka adi, ve isim yollayıniz lutfen, ben de adres yollayayım size...
Eki Görüntüle 1047220 Eki Görüntüle 1047221 Eki Görüntüle 1047222 Eki Görüntüle 1047223 Eki Görüntüle 1047224 Eki Görüntüle 1047225 Eki Görüntüle 1047226 Eki Görüntüle 1047227
Merhaba bu ürünleri almak istiyorum ama duruyorlar mı ve son fiyat ne olur?
Evet şimdilik hepsi duruyor.kot elbisenin satılma durumu var sadece ama henüz netleşmedi
Ozge hnmcm, kot elbise icin odeme gonderiyorum şu anda, ibaninizi ancak alabildim, hesabınıza ancak sabah gececek, karışıklık olmaz degil mi ?