- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
He ya aşırı baskıcı bi site .
Böyle inzibat gibi sürekli birileri birilerinin peşinde .
Başka forumlarda da varım
Burası çok abartıyor .
Ben kızlık zarı gibi kişisel konularda ahkam kesenleri hiç sevmem .
Öyle bi konu vardı birisi konu acana baya yükleniyordu. ona dedim ki ne kadar meraklısın ya böyle şeylere ben de diktirmeyi düşünüyorum gibi bir şey demiştim de beni kadınlığı asagilamaktan banlamislardi hahahahhaha .
Kadınlıgı aşağılama diye ban sebebi mi olur .
Dur bak yazdığı şeyi göstereyim bir dakikaaa çok garip geldi bana. sen yanlış anlamış olmayasın banlanma sebebini? çünkü bu forumda genital estetik başlığı altında binlerce konu var kızlık zarı diktirmeyle ilgili, doktor önerisi vs istiyorlar hatta birbirlerinden. e o zaman öyle bi topiğin hiç olmaması lazım. o konu açanlara hiç izin verilmemesi lazım.
kaldı ki diktirmek diktirmemek kadının kendi tercihidir kendi kararıdır, kim karışır, kim aşağılama olarak görme hakkına sahip olabilir?
Ben bunu yazmışım sadece . başka yorumum yok konuya .aa çok garip geldi bana. sen yanlış anlamış olmayasın banlanma sebebini? çünkü bu forumda genital estetik başlığı altında binlerce konu var kızlık zarı diktirmeyle ilgili, doktor önerisi vs istiyorlar hatta birbirlerinden. e o zaman öyle bi topiğin hiç olmaması lazım. o konu açanlara hiç izin verilmemesi lazım.
kaldı ki diktirmek diktirmemek kadının kendi tercihidir kendi kararıdır, kim karışır, kim aşağılama olarak görme hakkına sahip olabilir?
He üstelik benim alintiladigim mesaj yediği hurmalar bilmem ne yapar ...aa çok garip geldi bana. sen yanlış anlamış olmayasın banlanma sebebini? çünkü bu forumda genital estetik başlığı altında binlerce konu var kızlık zarı diktirmeyle ilgili, doktor önerisi vs istiyorlar hatta birbirlerinden. e o zaman öyle bi topiğin hiç olmaması lazım. o konu açanlara hiç izin verilmemesi lazım.
Ben bunu yazmışım sadece . başka yorumum yok konuya .
Kurum kişi kötülemeden ceza almışım . banım kalkınca burada kimi kotulemisim diye sordum kadinligi kotuledin diye cevap geldi hahaha
He üstelik benim alintiladigim mesaj yediği hurmalar bilmem ne yapar ...
Minareyi calan kılıfı hazırlar vs. gibi şeyler içeriyordu .
Valla niyet okuması yapamazlar .cidden şaşırdım. biraz dalga geçer gibi bi hava var acaba o yüzden mi banladılar diye düşündüm. çünkü diktirmek kadınlığı aşağılamak demek değildir bi kere, herkesin kendi hayatı kendi tercihi. yani eğer diktirmenin kadınlığı aşağılamak olduğunu düşünüyorlarsa o zaman ''genital estetik'' bölümü kökten kapatılmalı...
Valla niyet okuması yapamazlar .
Ama en ne alaka be dediğim ban buyduHayır hadi banliyosun polemikten filan banla yine anlarım
Kadinligi kotulemek Bani nedir ya
Ben bunu yazmışım sadece . başka yorumum yok konuya .
Kurum kişi kötülemeden ceza almışım . banım kalkınca burada kimi kotulemisim diye sordum kadinligi kotuledin diye cevap geldi hahaha
Yo siz de niyet okuması yapıyorsunuz .Sen de gelir misin benimle kismindan gitmissiniz. Ve evet o kisim asagilayici.
Ben milleti böyle cinsellikle ilgili konularda üstten bakarak uyaranları hiç onaylamiyorum .Sen de gelir misin benimle kismindan gitmissiniz. Ve evet o kisim asagilayici.
Yo siz de niyet okuması yapıyorsunuz .
Söz konusu kişiye öyle bir şey ima etmek aklıma gelmedi .
Üstelik dedim diyelim niye ayıp olsun .
Bakire olmamak ve kızlık zarı diktirmek aşağılık bir şey mi ? hiç sanmıyorum .
Bakire değilim .ileride birine aşık olursam o kişide bekarete önem veriyorsa diktiririm .
Evet . o yüzden kurallar yazılı .Sizin acinizdan oyle olabilir. Ama sizin acinizdan...
Durduk yere banladıklarını zannetmiyorum ben de 1 kere banlandım ki haklılardı konu dışı yorum yapmaktan banladım,evet herkes belirli düzeyde düşencesini belirtir belirtiyoruzda zaten ama buda belirli kurallar içerisinde olur mesela buraya cevap yazarken aşağıda ki kırmızı harflerle yazı var okudun mu bilmiyorum 5651 sayılı bilişim kanunu işte bu kanuna uymak zorundayız internet ortamı diye her aklımıza geleni pat diye söylememeliyiz polemiğe girilen kişi şikayet etse bu kişi bana hakaret etti vs diye cezaları çok büyük bilişim kanunun.Başlık'ta yazdığım gibi?? Ban yiyip duruyorum şu son hafta ?? Sanki tek ben hatalıyım gibi ?? Başkalarını da görmüyorlar galiba? Tek beni mi görüyorlar ne?? Kadınların her şeyi kısıtlanıyor zaten!! "KK" diye buraya geldik ?? Ama ne yazık ki burda da DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ kısıtlandığı gibi, söylediğimiz düşüncelerden ötürü ELEŞTİRİ YAĞMURUNA tutuluyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?