Ben de çok banlanıyorum. Belli bir süre buraya girmemek iyi geliyor bana, bağımlılığım azalıyor.
Düşüncelerinize değil, ifadenize odaklanırsanız sorun kalmaz.
Bence yanlış düşünüyorsun demek yerine 'sen neyi doğru düşünüyorsun ki zaten' diyorsunuzdur belki.
İki yandaş anlam ama birinde yerme söz konusu.
Konu kapanana kadar biraz geyik yapayım diye mi bu saatte konu actiniz?
Yine banlanacaksın.
Aslında banlanma sebeplerimize bakarsan sorunun cevabını alırsın canım benim .Bende çok banlanıyordum ama sebebini düşününce eleştiri dozunu kaçırdığımi farkettim .aslında internet ortamında en düzgün ve disiplinli yönetilen sitedeyiz .onur kırıcı, rencide edici eleştiriler yaparken bize o kadar sert gelmiyor ama Kadınlar Kulübü yöneticileri sen bir kadınsın ve bir kadına karşı daha duyarlı saygılı olmalısın demek istiyor. :)
O kadar çok banlaninca düşünmek zorunda kaldımVayy, bunu hiç bu yönden düşünmemiştim :)
Öyle bir şey yapmayacağım, herkesin doğrusu eğrisi kendinedir, benim haddim değil sizi incelemek ya da yazdıklarınıza kanaat getirmek.Açtığım konulara, yazmış olduğum mesajların hepsine bakabilirsiniz
O kadar çok banlaninca düşünmek zorunda kaldım
biraz daha yumuşak tepkiler verelim bence hamilelikte inanılmaz agresif ve duygusal oldum ben sende de biraz olduysa zaten biraz da sivri dilliysek bu da eklenince tam taşlanmalik oldukAma her düşündüğüme de tepki alıyorum ?? "Hayır" desem,"Evet" desem Hayret ya
biraz daha yumuşak tepkiler verelim bence hamilelikte inanılmaz agresif ve duygusal oldum ben sende de biraz olduysa zaten biraz da sivri dilliysek bu da eklenince tam taşlanmalik olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?