"Cart" diyorum BAN, "Curt" diyorum BAN ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özgürlüğün kısıtlandığı bir yer değil ki burası :)
Sadece bizler başkalarının kişisel özgürlüklerine karşı yanlış birşeyler yazmayalım moral bozmayalım durduk yere diye bazı kurallar var.
3 yıldan fazla oluyor sanırım buradayım, her düşüncemi de uygun bir şekilde yazdım.
Banlandım mı evet :) 1 defa.
Biraz törpülenin kendi kendinizi yargılayın nerede ne yaptı diyin.
Ayrıca hakikaten bu konu yüzünden de banlanacaksınız sanırım, bir üst yorumdaki arkadaşımızın bahsettiği gibi.
Yine de keyifli vakitler geçirmeniz dileği ile

"cart" ve "curt" derken biraz dozunu kaçırıyorsundur ondan:))
cevapları sakince yaz,iki kere oku, düzelt,sonra gönder.
işe yarayacaktır.
kk da herkesin herşeyi yazma özgürlüğü yok.
tıpkı gerçek hayatta da herkese herşeyi dan dun söyleme hakkımız olmadığı gibi.

ben 9 yıllık üyeyim hiç ban yemedim..umut kelebeği gerçekten neden banlandığını bilmiyorum senin için konuşmuyorum ama mesela bir şey yazıyorsun konuya o kadar sivri acımasız şeyler yazıyorki bazı üyeler..acımasız olunca prim yaptıklarını mı düşünüyorlar nedir

Bende çok ban yiyorum. Cunku ben dobra bir insanim. Gercek hayatta da böyleyim. O yüzden sanal ortamda hic kibarlik taslayamicam. Bana ters sacma sapan hurafr konulara hele hiç olamam. Sende takma burasi sanal alem konularin cogu yalan çıkıyor zaten millet gryik yapmaya geliyor inandirici da oluyor.
Kafa dagitmak icin iyi geliyor bazi konular.

Çok ban yedim. Herseferinde zaten mesaj gönderiliyor neden banlandığıma dair. Eğer bir haksızlık görüyorsam özelden MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye soruyorum zaten. Sizde öyle yapın. Dikkat çekmek adına saçmalıyorsunuz şu an. Varsa bir yanlışlık düzeltilir

Düşünce özgürlüğü her istediğini dan dun diye konuşmak değildir ki.. senin özgür düşüncelerin demekki birilerini rahatsız etmiş. Bu arada şükür daha hiç ban yemedim..

Konu sahibi kafayı sıyırmış olmalı ki, ben hayatımda böyle bişey ne gördüm, ne duydum..

Uyarı alan yorumlarınız bunlar.
Konu sahibesine veya herhangi bir üyeye kafayı sıyırmış diyemezsiniz ya da be'li me'li konuşamazsınız.
Bu sitedeyseniz kurallarına da uymalısınız.

Diğer bir konuda ki bu bölümü genel olarak yazıyorum, burada tek değişebilecek moderatör benim, şimdilik buradayım ama yarın ne getirir bilinmez, ben olmasamda kurallar aynen böyle uygulanmaya devam eder, zira sitede kurallara uyulmadığında benim keyfime göre uyarı verilmiyor, benim keyfim diye birşey olmadı olamaz. Velev ki oldu diye iddianızda varsa site sahibi sürekli burada, bir mesaj, bir mail, bir telefon görüşmesiyle şikayetinizi yapar, verilen uyarının incelenmesini istersiniz, diyelim ki ben hatalı bulundum, özür dileyecek kadar da kendini bilen biriyim, ben verdiğim uyarılardan eminim.

Burada sevmediğiniz görüşleri, yorumları, kişileri haddiniz olmadığı halde topiklerden kovarsanız, beddualar ederseniz, küfrederseniz, dalga geçerseniz uyarıyı alırsınız.

Üsluplarınıza bakmadan yönetimi yargılamayın.
Site bu, kurallar bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…