• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çarşamba günü veya Yakinda Aşılama Olacaklar Gelin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim canım inşallah güzel geçer dilimde hep dua Allahım hayırlısını versin inşallah hepimiz içinde 🙏

Kızlar çarşamba günü progestan testinden anlaşılır mı hamilelik sizce?
Yüksek olursa dollenme oldu demekmis:KK200:
Birde catlatma ignesi beta yi ne kadar yükseltir bilginiz var mı ? Düşünüyorum catlatma dan önce hamile kalmış olabilirmiyim diye geç döllenme falan

Merhaba kızlar kimse var mı bilmiyorum ama bende aşılamamın 9. Günündeyim meraktan ölmek üzereyim
Kuzum benimle aynı zaman sayılır benimde ignenin 11 aşılamanın 10 günü. Çarşamba gebelik testim var ama önce den bakarım belki idrar testi aldım 😂

Merhabalar. 24 ekim salı günü benimde ilk aşılamam var. Heyecanla birazda korkuyla bekliyorum. Herşey gönlünüzce olsun😎

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun guzel haberler alalım ins :KK54::KK60:

Kuzum benimle aynı zaman sayılır benimde ignenin 11 aşılamanın 10 günü. Çarşamba gebelik testim var ama önce den bakarım belki idrar testi aldım 😂
Ayyy canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah Benimde test Çarşamba ama sanırım Pazartesi dayanamayıp yaptıracağım kan testi

Ayyy canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah Benimde test Çarşamba ama sanırım Pazartesi dayanamayıp yaptıracağım kan testi
Kollarımızı delik deşik oldu🤗 yaptır istiyosan kan daha net tabiki ben yarın yapicm idrarda

Merhabalar gelişmeler var mı? Bende bugün aşılama oldum bekleyeceğim artık hayirlisiyla.
Aşılaman hayırlı uğurlu olsun kuzum ins hamile kalırsın hemen😊
Benim geçen idrar negatif çıktı. Yarın kan da bakilacak

Selamlar. Bir gelişme varmı kaçıncı günün ne durumdasın kuzum. Bilgilendir
Kzucum ilk asilama tutmadı benim bu ay da ara verelim dedik soğan kürü yapıyorum pko icin😇😏
Duzenli ilişki flan dikkat ediyorum
Hamile olmazsam 2.asilama ya gidicem bu ay dan sonra
Sende ne var ne yok😘

Kzucum ilk asilama tutmadı benim bu ay da ara verelim dedik soğan kürü yapıyorum pko icin😇😏
Duzenli ilişki flan dikkat ediyorum
Hamile olmazsam 2.asilama ya gidicem bu ay dan sonra
Sende ne var ne yok😘
Hayırlısı olsun canim. Benim de tutmadı, pazar günü regli oldum şimdi tüp bebeğe başladim hayirlisiyla. Haberleşelim

Kızlar herkese merhaba! !🤗
bu çarşamba asilama oluyorum Allah nasip ederse
ben pkoluym ve iki yumurtam büyüdü çok şükür
varmı benim gibi asilama olacak veya pko lu?
Gelin asilama asamalarimizi yazalım bir liste oluşturalım belirtilerimizi de paylaşalım
:KK200::anneadayı: :halay: :halay: :halay: :halay: :emir_bebek:
Merhaba canım insallah hayırlı güzel haberler alırsın bende adet düzensizliği var ilac kullanmadan adet olamıyorum banada gonal f 450 iğne verdi doktor suan adet olmak için duphaston kullanıyorum ay sonu iğneye baslıcam insallah sen hangi iğneyi kullandın canım

Hayırlısı olsun canim. Benim de tutmadı, pazar günü regli oldum şimdi tüp bebeğe başladim hayirlisiyla. Haberleşelim
Amin canim ins rahat geçsin bende bekliyorum işte pko beni yoruyor
Merhaba canım insallah hayırlı güzel haberler alırsın bende adet düzensizliği var ilac kullanmadan adet olamıyorum banada gonal f 450 iğne verdi doktor suan adet olmak için duphaston kullanıyorum ay sonu iğneye baslıcam insallah sen hangi iğneyi kullandın canım
Canim ilk aşılamam maalesef tutmadı benim. Bu ay ara verdim soğan kürü yapıyorum benimde düzensiz
Sonra 2.asilama ya gecicem hamile olmazsam.
Sende de pko var sanirm

Back