Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Çarşamba günü veya Yakinda Aşılama Olacaklar Gelin
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- 20 Eylül 2019
- 9
- 2
- 1
- 34
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Kuzum benimle aynı zaman sayılır benimde ignenin 11 aşılamanın 10 günü. Çarşamba gebelik testim var ama önce den bakarım belki idrar testi aldımMerhaba kızlar kimse var mı bilmiyorum ama bende aşılamamın 9. Günündeyim meraktan ölmek üzereyim
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Canim hayirli olur ınsaallah ilk asilamanla kavuşursun bebeğineMerhabalar. 24 ekim salı günü benimde ilk aşılamam var. Heyecanla birazda korkuyla bekliyorum. Herşey gönlünüzce olsun
- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Evet ilk aşılama. Teşekkür ederim inşaallahCanim hayirli olur ınsaallah ilk asilamanla kavuşursun bebeğine
- 20 Eylül 2019
- 9
- 2
- 1
- 34
Ayyy canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah Benimde test Çarşamba ama sanırım Pazartesi dayanamayıp yaptıracağım kan testiKuzum benimle aynı zaman sayılır benimde ignenin 11 aşılamanın 10 günü. Çarşamba gebelik testim var ama önce den bakarım belki idrar testi aldım
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Kollarımızı delik deşik oldu yaptır istiyosan kan daha net tabiki ben yarın yapicm idrardaAyyy canım benim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah Benimde test Çarşamba ama sanırım Pazartesi dayanamayıp yaptıracağım kan testi
- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Merhabalar gelişmeler var mı? Bende bugün aşılama oldum bekleyeceğim artık hayirlisiyla.Kollarımızı delik deşik oldu yaptır istiyosan kan daha net tabiki ben yarın yapicm idrarda
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Aşılaman hayırlı uğurlu olsun kuzum ins hamile kalırsın hemenMerhabalar gelişmeler var mı? Bende bugün aşılama oldum bekleyeceğim artık hayirlisiyla.
Benim geçen idrar negatif çıktı. Yarın kan da bakilacak
- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Selamlar. Bir gelişme varmı kaçıncı günün ne durumdasın kuzum. BilgilendirAşılaman hayırlı uğurlu olsun kuzum ins hamile kalırsın hemen
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Kzucum ilk asilama tutmadı benim bu ay da ara verelim dedik soğan kürü yapıyorum pko icinSelamlar. Bir gelişme varmı kaçıncı günün ne durumdasın kuzum. Bilgilendir
Duzenli ilişki flan dikkat ediyorum
Hamile olmazsam 2.asilama ya gidicem bu ay dan sonra
Sende ne var ne yok
- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Hayırlısı olsun canim. Benim de tutmadı, pazar günü regli oldum şimdi tüp bebeğe başladim hayirlisiyla. HaberleşelimKzucum ilk asilama tutmadı benim bu ay da ara verelim dedik soğan kürü yapıyorum pko icin
Duzenli ilişki flan dikkat ediyorum
Hamile olmazsam 2.asilama ya gidicem bu ay dan sonra
Sende ne var ne yok
- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Bende de tutmadı tatlim.Aşılaman hayırlı uğurlu olsun kuzum ins hamile kalırsın hemen
- 10 Ekim 2019
- 118
- 46
- 18
- 31
Merhaba canım insallah hayırlı güzel haberler alırsın bende adet düzensizliği var ilac kullanmadan adet olamıyorum banada gonal f 450 iğne verdi doktor suan adet olmak için duphaston kullanıyorum ay sonu iğneye baslıcam insallah sen hangi iğneyi kullandın canımKızlar herkese merhaba! !
bu çarşamba asilama oluyorum Allah nasip ederse
ben pkoluym ve iki yumurtam büyüdü çok şükür
varmı benim gibi asilama olacak veya pko lu?
Gelin asilama asamalarimizi yazalım bir liste oluşturalım belirtilerimizi de paylaşalım
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Amin canim ins rahat geçsin bende bekliyorum işte pko beni yoruyorHayırlısı olsun canim. Benim de tutmadı, pazar günü regli oldum şimdi tüp bebeğe başladim hayirlisiyla. Haberleşelim
Canim ilk aşılamam maalesef tutmadı benim. Bu ay ara verdim soğan kürü yapıyorum benimde düzensizMerhaba canım insallah hayırlı güzel haberler alırsın bende adet düzensizliği var ilac kullanmadan adet olamıyorum banada gonal f 450 iğne verdi doktor suan adet olmak için duphaston kullanıyorum ay sonu iğneye baslıcam insallah sen hangi iğneyi kullandın canım
Sonra 2.asilama ya gecicem hamile olmazsam.
Sende de pko var sanirm
- 9 Eylül 2019
- 91
- 87
- 8
Tebrik ederim ne güzel haber bu. Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah.Bayanlar ben agustosta asilama yaptirdim ilk asilamamdi tuttu Allaha sukur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin