- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy keşke ben olabilseydim de yazaydim buralaraHiç asilama oluçak yokmu burda paylaşalım belirtilerimizi
Kız olursun yakında ne kadar beklicen senAyyy keşke ben olabilseydim de yazaydim buralara
Kistler geçene kadar bekliycez ah ahhh Canım fitil veriyorlarmis sanırım progestan mi ne senin ilacın içeriği ne
Karıştı kafam asilama oldun sanıyorum daha önce ok canımTabi aşılama olanlar daha iyi bilir onlar cvplarsa daha doğru olur ben garibim bilmem ki
Ağrı yapmıyor diye biliyorum göbekten vurulan değil mi o da bı de sen zaten yumurta geliştirici iğne kullanmadin mı aynıdır büyük ihtimal sadece klomen mi kullandinBen bu gece o catlatma ignesi ni nasıl yapicam da kıyıcam tatlı canıma onu düşünüyorum
Yok canım klomen kullandım ben.. iğne ye hassasiyetim var biraz ins yapicam bu gece 10 daAğrı yapmıyor diye biliyorum göbekten vurulan değil mi o da bı de sen zaten yumurta geliştirici iğne kullanmadin mı aynıdır büyük ihtimal sadece klomen mi kullandin
Bende bu ay olcam Allah ızın verırse bı sıkıntımız Yok çok şükür ama olmuyo nedense daha yenı başladık letu dye bı hap verdı 18 de tekrar kontrolüm var 15. Günün sonunda yumurta ıstenılen boyuta ulaşırsa yapcaz Aşşah ızın verırseKızlar herkese merhaba! !
bu çarşamba asilama oluyorum Allah nasip ederse
ben pkoluym ve iki yumurtam büyüdü çok şükür
varmı benim gibi asilama olacak veya pko lu?
Gelin asilama asamalarimizi yazalım bir liste oluşturalım belirtilerimizi de paylaşalım
Hadi ınsaallah canım.. Bende pko var asilama oldum bugün 3.günüm haftaya çarşamba progestan testi var diğer çarşamba da gebelik testi ins güzel olumlu sonuçlar alirizBende bu ay olcam Allah ızın verırse bı sıkıntımız Yok çok şükür ama olmuyo nedense daha yenı başladık letu dye bı hap verdı 18 de tekrar kontrolüm var 15. Günün sonunda yumurta ıstenılen boyuta ulaşırsa yapcaz Aşşah ızın verırse
İnşAllah Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinleHadi ınsaallah canım.. Bende pko var asilama oldum bugün 3.günüm haftaya çarşamba progestan testi var diğer çarşamba da gebelik testi ins güzel olumlu sonuçlar aliriz
Amin çok teşekkür ederim sizinde insİnşAllah Rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle
Canim hayırlı olur ins aşılaman çok dua ederek girHayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende pazartesi günü aşılama yaptırıcam ağrılı bir işlemmi çok merak içindeyim doktorunuz herhangi bir tavsiyesi oldumu dinlenmek gibi?
Ah canım ya Rabbim tek sperm tek yumurtayla bile nasip eder hep böyle düşünelimBende de çikolata kisti var geçen ay aşılama olmuştum 8 yumurtayla biri bile tutmadı ve hasta oldum, fazla umutlanma ki üzüntün de ağır olmasın iki gün ağladım ben
Aynen öyle canım napalım kader böyleymiş kabullendim artıkCanim hayırlı olur ins aşılaman çok dua ederek gir
Güzel rahat bir islem
Ah canım ya Rabbim tek sperm tek yumurtayla bile nasip eder hep böyle düşünelim