• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Çarşamba günü veya Yakinda Aşılama Olacaklar Gelin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Duammmm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
1.109
798
123
Kızlar herkese merhaba! !🤗
bu çarşamba asilama oluyorum Allah nasip ederse
ben pkoluym ve iki yumurtam büyüdü çok şükür
varmı benim gibi asilama olacak veya pko lu?
Gelin asilama asamalarimizi yazalım bir liste oluşturalım belirtilerimizi de paylaşalım
:KK200::anneadayı: :halay: :halay: :halay: :halay: :emir_bebek:

Kızlar aşılama olacaklar böyle gelin nerdesiniz🙄

Hiç asilama oluçak yokmu burda paylaşalım belirtilerimizi😍

Ayyy keşke ben olabilseydim de yazaydim buralara 😄
Kız olursun yakında ne kadar beklicen sen😂
Hastane de asilama yapanlar düşük oldu falan diye bahsedince korku sardı beni birşey olur da tutunmak diye
Bana estorfem dışında birşey verir mi acaba tutunmasi icin

Kistler geçene kadar bekliycez ah ahhh😄 Canım fitil veriyorlarmis sanırım progestan mi ne senin ilacın içeriği ne

Tabi aşılama olanlar daha iyi bilir onlar cvplarsa daha doğru olur ben garibim bilmem ki

Kistler geçene kadar bekliycez ah ahhh😄 Canım fitil veriyorlarmis sanırım progestan mi ne senin ilacın içeriği ne
Tabi aşılama olanlar daha iyi bilir onlar cvplarsa daha doğru olur ben garibim bilmem ki
Karıştı kafam asilama oldun sanıyorum daha önce ok canım
Estrofem rahim kalınlığı olması için
Ama dediğin gibi fitil yada onuda verebilir
Umarim bebeğim tutunur

Ben bu gece o catlatma ignesi ni nasıl yapicam da kıyıcam tatlı canıma onu düşünüyorum

Ben bu gece o catlatma ignesi ni nasıl yapicam da kıyıcam tatlı canıma onu düşünüyorum
Ağrı yapmıyor diye biliyorum göbekten vurulan değil mi o da bı de sen zaten yumurta geliştirici iğne kullanmadin mı aynıdır büyük ihtimal sadece klomen mi kullandin

Ağrı yapmıyor diye biliyorum göbekten vurulan değil mi o da bı de sen zaten yumurta geliştirici iğne kullanmadin mı aynıdır büyük ihtimal sadece klomen mi kullandin
Yok canım klomen kullandım ben.. iğne ye hassasiyetim var biraz ins yapicam bu gece 10 da

Kızlar herkese merhaba! !🤗
bu çarşamba asilama oluyorum Allah nasip ederse
ben pkoluym ve iki yumurtam büyüdü çok şükür
varmı benim gibi asilama olacak veya pko lu?
Gelin asilama asamalarimizi yazalım bir liste oluşturalım belirtilerimizi de paylaşalım
:KK200::anneadayı: :halay: :halay: :halay: :halay: :emir_bebek:
Bende bu ay olcam Allah ızın verırse bı sıkıntımız Yok çok şükür ama olmuyo nedense 😞 daha yenı başladık letu dye bı hap verdı 18 de tekrar kontrolüm var 15. Günün sonunda yumurta ıstenılen boyuta ulaşırsa yapcaz Aşşah ızın verırse 🥰

Bende bu ay olcam Allah ızın verırse bı sıkıntımız Yok çok şükür ama olmuyo nedense 😞 daha yenı başladık letu dye bı hap verdı 18 de tekrar kontrolüm var 15. Günün sonunda yumurta ıstenılen boyuta ulaşırsa yapcaz Aşşah ızın verırse 🥰
Hadi ınsaallah canım.. Bende pko var asilama oldum bugün 3.günüm haftaya çarşamba progestan testi var diğer çarşamba da gebelik testi ins güzel olumlu sonuçlar aliriz

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende pazartesi günü aşılama yaptırıcam ağrılı bir işlemmi çok merak içindeyim doktorunuz herhangi bir tavsiyesi oldumu dinlenmek gibi?

Bende de çikolata kisti var geçen ay aşılama olmuştum 8 yumurtayla biri bile tutmadı ve hasta oldum, fazla umutlanma ki üzüntün de ağır olmasın iki gün ağladım ben🙁

Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende pazartesi günü aşılama yaptırıcam ağrılı bir işlemmi çok merak içindeyim doktorunuz herhangi bir tavsiyesi oldumu dinlenmek gibi?
Canim hayırlı olur ins aşılaman çok dua ederek gir
Güzel rahat bir islem
Bende de çikolata kisti var geçen ay aşılama olmuştum 8 yumurtayla biri bile tutmadı ve hasta oldum, fazla umutlanma ki üzüntün de ağır olmasın iki gün ağladım ben🙁
Ah canım ya Rabbim tek sperm tek yumurtayla bile nasip eder hep böyle düşünelim

Kızlar karnım değilde üst bölgesinde catlatma ignesi nden beri acı oluyor otururken idrar yaparken flan.. bugün aşılamanın 4. Catlatma nin 6.günü acile geliym dedim doktor hem kan hem idrar testi yaptırdı sonuçları bekliyorum coook dua et güzel birşeyler olsun😍😍😘
Bu arada catlatma ignesi yapar öyle dedi

Canim hayırlı olur ins aşılaman çok dua ederek gir
Güzel rahat bir islem

Ah canım ya Rabbim tek sperm tek yumurtayla bile nasip eder hep böyle düşünelim
Aynen öyle canım napalım kader böyleymiş kabullendim artık

Back