Korkma canım allahın izniyle bi bakmışsın bir ay geçmiş bile korkup bu güzel özel son günlerini kendine zehir etme dinlen hazırlıklarını yap oğlunla ilgilen çünkübebek gelince ilgilenemiyosun ve zor oluyo tek çocuklu son günlerinin keyfini çıkar allah hayırlı evlat nasipetsi sağlıkla inşallahİlk doğumum erken olmuştu 33 haftalik ne olduğunu anlamamistik suyum patladi apar topar hastaneye gttik tabi ben dogurucam diye düsünmüyodum derken aniden aksam sezeryana aldilar hic bisey anlamadim korkmaya firsatim olmadi diyebilirim.
Doğumdan sonra hamile kaldim tekrar 2 3 ay sonra kazayla ama rabbimin takdiri iste bu ikinci hamilelik beni cok yipratti beden olarak ruhsal olarak.
Oglumla ilgilenemez oldum agrilar oturuo kalkamamalar vs.
Bugün 38+2yim carsambaya gün verdi doktor yarin gidicem son kontrller icin amelyat testleri falan yapilacakmis.
Carsambada dogum olucak hayirlisiyla ama ben bekle bekle korkuyorum
Beklemeye korkmaya firsatim oldu hastande yatmayi hic ssevmem allah düsürmesin o ortam beni cok kasıyor.
Yemek yedigm icin spinal olmustm baya zorlanmistm korkmustum simdi yine öylemi olucak tekrar ayni yeri kesicekler dahami aciyacak napicam oglumsuz ayri geciricem bunlari düsündkce kafayi ycem gbi oluyorum.
Ilk dogummda aksam hastanye gttik 10 gbi doguma girdim o gece yattim öglen cikacaktik bebegmi küveze aldilar beni 3 4 gbi cikarttilar.
Fazla yatmak istemedim iyiydim simdide doktora dedim ben 1 günden fazla yatmam diye durumuna göre bakariz dedi oglumsuz bigün zor gecicek zaten onsuz yatmadim hc ben.
Carsmba öglene dogru olucakms dogum o gün yatip sabahi cikmak istyorum gerckten sevmiyorum hastanede yatmayi evime gelir zaten yatarim.
Ama baya bi korku düsünce sardi korkmaya basladim dogurmayasim icimde tutasim bile var :))
Benimde 6ay oldu hemen hemen daha az önce sızlıyordu dikişler geçti ama sızısı devam ediyoMaşallah sezaryenden osra 2-3 ay sora hamile kalmissindoktorlar bana 1 sene bekle diyorlar hala aciyor dikiş yerlerin patlarmis birşey olur dediler cabuk geçti mi dikiş yerlerin?? Yapisti mi İyi oluyormu birşey olmadi demi??
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlı olsun benimde iki kızım bir oğlum var38+0 bugun canım benimde.yarin sezeryan doğum yapıcam. Bende korkuyorum demeyeyim heyecanlıyım. Tek istedigim bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi.dogumda bir aksilik olmasindan korkuyorum açıkçası heyecanim bundan kaynaklaniyor. Ben haftalardir agri sancı çekiyorum doktorum bebegi zora sokmayalim biran once alalım dedi.Cok yaramaz bir kızım olacak inşallah yarın sabah 9da.
ben 4 aylık normal dogum yapmıstım ve hıc esnemedı ılk dogum sezeryan oldugu ıcın acayıp zor oldu 8.5 saat sunı sancı cektım 1.5 cm anca acıldı ve vakumla cektıler bebegı o yuzden bence hıc zorlamayın ve sunuda soylıyım normal dogum cok farklı bısey sezeryan gıbı degıl acayıp agrılı ve yorucuBenim de 30 ay olacak arada. İlk sezaryen oldu. Bu defa aksilik olmazsa normal doğum istiyorum. Ssvd yaptıracağım.
Mümkün olmazsa ne yalan söyliyim ben de korkuyorum 2. Sezaryenden.
İyi düşün bebeğini kucağına aldığını düşün motive ol bu rahatsızlıklar bitecek diye düşün..
Rabbim yardımcın olsun.
Bende hamileyim ve sizin gibi kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.korkmayın demek kolay biliyorum ama inanın kafanızda kurduğunuz kadar olmayacaktır.o heyecanla zaten bir anda olur biter herşey.mutlu doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?