• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Carşamba günü doğum var ben korkuyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
İlk doğumum erken olmuştu 33 haftalik ne olduğunu anlamamistik suyum patladi apar topar hastaneye gttik tabi ben dogurucam diye düsünmüyodum derken aniden aksam sezeryana aldilar hic bisey anlamadim korkmaya firsatim olmadi diyebilirim.
Doğumdan sonra hamile kaldim tekrar 2 3 ay sonra kazayla ama rabbimin takdiri iste bu ikinci hamilelik beni cok yipratti beden olarak ruhsal olarak.
Oglumla ilgilenemez oldum agrilar oturuo kalkamamalar vs.
Bugün 38+2yim carsambaya gün verdi doktor yarin gidicem son kontrller icin amelyat testleri falan yapilacakmis.
Carsambada dogum olucak hayirlisiyla ama ben bekle bekle korkuyorum :(
Beklemeye korkmaya firsatim oldu hastande yatmayi hic ssevmem allah düsürmesin o ortam beni cok kasıyor.
Yemek yedigm icin spinal olmustm baya zorlanmistm korkmustum simdi yine öylemi olucak tekrar ayni yeri kesicekler dahami aciyacak napicam oglumsuz ayri geciricem bunlari düsündkce kafayi ycem gbi oluyorum.
Ilk dogummda aksam hastanye gttik 10 gbi doguma girdim o gece yattim öglen cikacaktik bebegmi küveze aldilar beni 3 4 gbi cikarttilar.
Fazla yatmak istemedim iyiydim simdide doktora dedim ben 1 günden fazla yatmam diye durumuna göre bakariz dedi oglumsuz bigün zor gecicek zaten onsuz yatmadim hc ben.
Carsmba öglene dogru olucakms dogum o gün yatip sabahi cikmak istyorum gerckten sevmiyorum hastanede yatmayi evime gelir zaten yatarim.
Ama baya bi korku düsünce sardi korkmaya basladim dogurmayasim icimde tutasim bile var :))

Bende hamileyim ve sizin gibi kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.korkmayın demek kolay biliyorum ama inanın kafanızda kurduğunuz kadar olmayacaktır.o heyecanla zaten bir anda olur biter herşey.mutlu doğumlar dilerim.

Allahin izniyle hayirlisiyla dogurursunuz. Zaten sezeryan. Oglunuzu da, siz hastanede yatarken ara ara yaniniza getirirler.
Guzel düşünün ki güzel olsun her sey..
Allah kurtarsin hayirlisiyla. .

Canım 2. bebek isteyerek mi oldu. Soracaktım ama konularınla alakalı değildi. Daha 11 aylık bebeğin var avantajı birlikte büyüyecekler ama zor olacak senin için yardım edecek birileri de yok.
Güzel şeyler düşün miiisss kokulu bir melek alacaksın kucağına oyy ne tatlı olacak ki o. :)

Iyi düşünün o erken doğmuş sıkıntı olmuştur ama bu zamanında ve planlı olunca rahat olur

Durumun güzel yanlarına odaklanın, enerjiniz artsın.

Resmen ikiz gibi büyüyecek çocuklar. Biri için pişirdiğini diğeri de yiyecek. Başka çocuk istemezseniz, 4-5 sene sonra, okulu- ana okulu derken, yeniden özgür bir birey olacaksınız.

Bu bebişin cinsiyeti ne? Sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza alın inşallah. :)

16 ay arayla 2 sezeryan oldum. Evet aynı yerden kesiyorlar. Ikisini de spinal oldum bence yine spinal yaptır daha rahat oluyor.

Ilk doğumdan daha geç iyileşiyorsun evet ama Çoktan abartı değil ki benim 2. Doğum çok zor olmuştu.

Sıkıntı yapma kendine. Ikiz gibi büyüdüler benimkiler. Şimdi arkadaş oldular. Zorlukları var ama sana yardımcı olacak biri varsa anne gibi atlatırsın merak etme.

Allah ikisini de Analı babalı büyütsün.

İlk doğumum erken olmuştu 33 haftalik ne olduğunu anlamamistik suyum patladi apar topar hastaneye gttik tabi ben dogurucam diye düsünmüyodum derken aniden aksam sezeryana aldilar hic bisey anlamadim korkmaya firsatim olmadi diyebilirim.
Doğumdan sonra hamile kaldim tekrar 2 3 ay sonra kazayla ama rabbimin takdiri iste bu ikinci hamilelik beni cok yipratti beden olarak ruhsal olarak.
Oglumla ilgilenemez oldum agrilar oturuo kalkamamalar vs.
Bugün 38+2yim carsambaya gün verdi doktor yarin gidicem son kontrller icin amelyat testleri falan yapilacakmis.
Carsambada dogum olucak hayirlisiyla ama ben bekle bekle korkuyorum :KK43:
Beklemeye korkmaya firsatim oldu hastande yatmayi hic ssevmem allah düsürmesin o ortam beni cok kasıyor.
Yemek yedigm icin spinal olmustm baya zorlanmistm korkmustum simdi yine öylemi olucak tekrar ayni yeri kesicekler dahami aciyacak napicam oglumsuz ayri geciricem bunlari düsündkce kafayi ycem gbi oluyorum.
Ilk dogummda aksam hastanye gttik 10 gbi doguma girdim o gece yattim öglen cikacaktik bebegmi küveze aldilar beni 3 4 gbi cikarttilar.
Fazla yatmak istemedim iyiydim simdide doktora dedim ben 1 günden fazla yatmam diye durumuna göre bakariz dedi oglumsuz bigün zor gecicek zaten onsuz yatmadim hc ben.
Carsmba öglene dogru olucakms dogum o gün yatip sabahi cikmak istyorum gerckten sevmiyorum hastanede yatmayi evime gelir zaten yatarim.
Ama baya bi korku düsünce sardi korkmaya basladim dogurmayasim icimde tutasim bile var :))
Korkma canım allahın izniyle bi bakmışsın bir ay geçmiş bile korkup bu güzel özel son günlerini kendine zehir etme dinlen hazırlıklarını yap oğlunla ilgilen çünkübebek gelince ilgilenemiyosun ve zor oluyo tek çocuklu son günlerinin keyfini çıkar allah hayırlı evlat nasipetsi sağlıkla inşallah

Maşallah sezaryenden osra 2-3 ay sora hamile kalmissin;) doktorlar bana 1 sene bekle diyorlar hala aciyor dikiş yerlerin patlarmis birşey olur dediler cabuk geçti mi dikiş yerlerin?? Yapisti mi İyi oluyormu birşey olmadi demi??

38+0 bugun canım benimde.yarin sezeryan doğum yapıcam. Bende korkuyorum demeyeyim heyecanlıyım. Tek istedigim bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi.dogumda bir aksilik olmasindan korkuyorum açıkçası heyecanim bundan kaynaklaniyor. Ben haftalardir agri sancı çekiyorum doktorum bebegi zora sokmayalim biran once alalım dedi.Cok yaramaz bir kızım olacak inşallah yarın sabah 9da.

Maşallah sezaryenden osra 2-3 ay sora hamile kalmissin:KK66: doktorlar bana 1 sene bekle diyorlar hala aciyor dikiş yerlerin patlarmis birşey olur dediler cabuk geçti mi dikiş yerlerin?? Yapisti mi İyi oluyormu birşey olmadi demi??
Benimde 6ay oldu hemen hemen daha az önce sızlıyordu dikişler geçti ama sızısı devam ediyo

38+0 bugun canım benimde.yarin sezeryan doğum yapıcam. Bende korkuyorum demeyeyim heyecanlıyım. Tek istedigim bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesi.dogumda bir aksilik olmasindan korkuyorum açıkçası heyecanim bundan kaynaklaniyor. Ben haftalardir agri sancı çekiyorum doktorum bebegi zora sokmayalim biran once alalım dedi.Cok yaramaz bir kızım olacak inşallah yarın sabah 9da.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlı olsun benimde iki kızım bir oğlum var

Benim de 30 ay olacak arada. İlk sezaryen oldu. Bu defa aksilik olmazsa normal doğum istiyorum. Ssvd yaptıracağım.
Mümkün olmazsa ne yalan söyliyim ben de korkuyorum 2. Sezaryenden.

Ben 2. sinde daha çabuk ayağa kalkmıştım.
Hem de aynı gün..
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah.
Biraz yıpranıyorsunuz ama ikisini aynı anda büyütmek çok daha iyi.
Birkaç sene sıkıntılı oluyor ama sonrası harika.
İki kardeşten çok iki dost oluyorlar eğer aralarındaki kıskançlığa engel olabilirseniz...

bence dogumdan hemen sonra eve gelmenız ıyı degıl
benım ılk dogumum sızınkı gıbı suyum geldıgı ıcın acıl oldu gece dogurdum sezeryanla ne olup bıttıgını anlamadan oldu bıttı. 6 gun hastanede kalmıstım bende yanı benı sıkan sey hastane ortamı degıl dogum korkusuydu . ınsallah sızınde dogum yarın olur ne dıyım :D

Benim de 30 ay olacak arada. İlk sezaryen oldu. Bu defa aksilik olmazsa normal doğum istiyorum. Ssvd yaptıracağım.
Mümkün olmazsa ne yalan söyliyim ben de korkuyorum 2. Sezaryenden.
ben 4 aylık normal dogum yapmıstım ve hıc esnemedı ılk dogum sezeryan oldugu ıcın acayıp zor oldu 8.5 saat sunı sancı cektım 1.5 cm anca acıldı ve vakumla cektıler bebegı o yuzden bence hıc zorlamayın ve sunuda soylıyım normal dogum cok farklı bısey sezeryan gıbı degıl acayıp agrılı ve yorucu

İyi düşün bebeğini kucağına aldığını düşün motive ol bu rahatsızlıklar bitecek diye düşün..
Rabbim yardımcın olsun.

Sağol canm inan bebegin heyecanini yasayamiyorum ilkinde nasil olcak neye benzice falan heycan vardi simdi korku daha agir basti sanirim hayirlisi tabikide düsünmemeye calisiyorum

Bende hamileyim ve sizin gibi kısa bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim.korkmayın demek kolay biliyorum ama inanın kafanızda kurduğunuz kadar olmayacaktır.o heyecanla zaten bir anda olur biter herşey.mutlu doğumlar dilerim.

Insallah canim ya sonrasida zor olucak ama bikac yil zorlanicaz yapicak bisey yok hayirlisi olsn hakkmzda inslah

Back
X