• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çarşamba günü ameliyat oluyorum,korkuyorum kızlar

Tam adresindesiniz ozaman ben cok arastrdm ve son olarak Murat Ali Sonel hocama ameliyat oldum ucret konusu okdar yuksek degil devlet sadece ilaci karsilamiyor ameliyatta kullanilan bunn hakknda hocamiz girismlerde bulunms ama tek devlet hastanesinde o yapiyr gecikmeden olurum derim
Ben sakaryada yaşıyorum.Ali Murat Sonele randevu alıp gittim Balıkesire bütün tetkikler kan tahlilleri yapıldı biz sizi ameliyat günü için arayacağız dedi ama neredeyse bir yıl oldu arayıp soran yok.birkaç kere ulaşmaya çalıştım doktor beye ama ulaşamadım siz de direk numarası var mı.gerçekten çok zor durumdayım artık çalışıyorum 4 yaşında da oğlum var ama ağrıdan kafamı kaldıramıyorum günde en az 6 ağrı kesici içiyorum apranax ve avmigren

Ben sakaryada yaşıyorum.Ali Murat Sonele randevu alıp gittim Balıkesire bütün tetkikler kan tahlilleri yapıldı biz sizi ameliyat günü için arayacağız dedi ama neredeyse bir yıl oldu arayıp soran yok.birkaç kere ulaşmaya çalıştım doktor beye ama ulaşamadım siz de direk numarası var mı.gerçekten çok zor durumdayım artık çalışıyorum 4 yaşında da oğlum var ama ağrıdan kafamı kaldıramıyorum günde en az 6 ağrı kesici içiyorum apranax ve avmigren
Var tabiki irtibattayim ozelden yazin vereyim

Bol bol dua edin benim teyzem de yaptirdi korkulacak bişey yok

Septoplasti. Yani burunda nazal deviasyon (iki burun deliğini ayıran kemik ve kıkırdak eğriliği) düzeltme ameliyatı. Benimkinde aşırı derecede eğrilik olduğu için nefes yollarımda darlık ve tıkanma var, burnumdan düzgün nefes alamıyorum. Tek çaresi ameliyat. Olup kurtulacaz inşallah bakalım.
Teşekkürler bu arada. :)
GEÇMİŞ OLSUN HAYATIM

bacakta son görüntünüz nasıl ? dalgalı biş görüntümü yoksa düzgün mü inceliyor ??? bacaktan bıraz çekiniyorum. Selülitsiz bacaklarımda selülit gmrüntüsü kalırsa çok üzülürüm.

Ya bazı insanların bu tür operasyondan vücutlarında kapanmaz çukurlar kalıyor bırakın incelmeyi sagliginizdan olursunuz ya bu işler riskli ile de incelesin diyorsanız doğal yollar deneyin spor yapın ama operasyona girmeyin yazık günah vücut boşu boşuna eziyet görüyor.

bacakta son görüntünüz nasıl ? dalgalı biş görüntümü yoksa düzgün mü inceliyor ??? bacaktan bıraz çekiniyorum. Selülitsiz bacaklarımda selülit gmrüntüsü kalırsa çok üzülürüm.
arkadaşm incelmem oldu,bir sorun yaşamadım,çukurluk görüntüsü dalgalanma vs.olmadı,çarşamba günü 1 ayım dolacak zaten,bir sorun yaşamıyorum şu an görüntüyle ilgili

Ya bazı insanların bu tür operasyondan vücutlarında kapanmaz çukurlar kalıyor bırakın incelmeyi sagliginizdan olursunuz ya bu işler riskli ile de incelesin diyorsanız doğal yollar deneyin spor yapın ama operasyona girmeyin yazık günah vücut boşu boşuna eziyet görüyor.
doğru diyorsunuz ama zaten bu bi kilo verme ameliyatı değil , spora ve diyete rağmen vücutta yok edilemeyen inatçı yağlar olabiliyor,bunu genetik faktörler vs.tetikleyebiliyor, doktora güvendikten sonra daha doğrusu güvenilir bir cerrah ile bu işe girdikten sonra herhangi bir riski olduğunu düşünmüyorum.

Amaan bende onemli bırsey sandım
hayatımda 3 farklı amelıyat olmus bırı olarak emin olun yaglarımı yok etmek isterdım
Acımayacak basıt bı operasyon
Sımdıden gecmıs olsun

Amaan bende onemli bırsey sandım
hayatımda 3 farklı amelıyat olmus bırı olarak emin olun yaglarımı yok etmek isterdım
Acımayacak basıt bı operasyon
Sımdıden gecmıs olsun
TEŞEKKÜR EDERİM,KORKU İŞTE NABARSIN :D

Septoplasti. Yani burunda nazal deviasyon (iki burun deliğini ayıran kemik ve kıkırdak eğriliği) düzeltme ameliyatı. Benimkinde aşırı derecede eğrilik olduğu için nefes yollarımda darlık ve tıkanma var, burnumdan düzgün nefes alamıyorum. Tek çaresi ameliyat. Olup kurtulacaz inşallah bakalım.
Teşekkürler bu arada. :)
Sanırım bugun ameliyat oldunuz.Nasılsınız? Çok geçmiş olsun.

Kizlar fiyati nedir bu ameliyatin..asiri merak ediyorum ve bende istiyorum...

Back