How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çarpıntı

Holter de takılsın mutlaka benim doktlrum bu konuda inanılmaz iyiydi. Ilk defa bayan doktorun bukadar tatlı oldugnu gördüm buarada :)

Tamamen stressden de olabilir benimde uzun süreli çarpıntılarım vardı, gecmeyen aniden hızlanan kac kez bende ölüyorum sandım. Sonra doktor yolunu tuttum.bütün testler holter dahil yapıldı sonuc hicbisi cikmadi. Stres yaptıgın bisi mi var dedi. Var dedm. Bunu ortadan kaldır gecicek dedi. Stresim ortadan çat diye kalkabilecek bisi degildi. Ama baş edebilmek için bisürü kitaplar aldim hobbyler edindim ve geçti artık çarpıntılarım yok arada böyle bisi cöküyor giib olıyo kalbim rahatszlk hissediyo ama biliyorun ki stres. Seninde öyledir belki. Ve bu arada sigara iciyosan kesin olarak bırak cok büüyk etken
Doktor EKG ye bakıp elektriksel sistemden deyince ne bileyim stres kısmını eledim ama mesajınız umut oldu bana inşallah ben de şifa bulurum.bu arada sigara falan kullanmıyorum.

Doktor EKG ye bakıp elektriksel sistemden deyince ne bileyim stres kısmını eledim ama mesajınız umut oldu bana inşallah ben de şifa bulurum.bu arada sigara falan kullanmıyorum.
Stres hic hafife alıncak birsey degil ciddi anlamda carpinti yapiyor. Bazı doktorların nedense uğraşmak istemedigni düşünüyorum. Başka doktora görünün ilaç ve baska tedavilere baslamadan. Banada ilaç verdi bu arada ama ciddi anlamda kötü hissetiginde kullan dedi. Herzamn degil yani

Stres hic hafife alıncak birsey degil ciddi anlamda carpinti yapiyor. Bazı doktorların nedense uğraşmak istemedigni düşünüyorum. Başka doktora görünün ilaç ve baska tedavilere baslamadan. Banada ilaç verdi bu arada ama ciddi anlamda kötü hissetiginde kullan dedi. Herzamn degil yani
Çok teşekkür ederim size. En kısa zamanda tekrar başka doktora gideceğim. Ben de sizin gibi düşünüp ilaca başlamadım. Kalbin elektriksel sisteminin bozulması ne ile alakalı bilmiyorum ama inşallah stres ile alakalıdır. Epey korkuttu beni bu rahatsızlık.

Back