- 30 Ocak 2018
- 2.346
- 3.137
- 133
- 35
- Konu Sahibi Narinkimse
-
Mune abla konumu bir derdim var bölümüne taşıyabilir misin? Orda belki daha fazla gören olur.
Çok teşekkür ederim. Öyle bir şey söylemedi . Elimde kalp ritmimim yükseldiği zaman çekildiğim EKG vardı. Ona bakarak yorum yaptı.Geçmiş olsun , doktor holter takmayı önermedi mi ?
Çok teşekkür ederim. Öyle bir şey söylemedi . Elimde kalp ritmimim yükseldiği zaman çekildiğim EKG vardı. Ona bakarak yorum yaptı.
Amin çok sağolBen pek bilmiyorum ama Allah şifa versin. Bir an önce geçer inşallah.
Holter takılıp eko çekilmeli. EKG sonucuna göre karar verilmemeli. Kardiyolojiye gittiniz dimi? İstanbul'da iseniz gerçekten iyi bir doktor önerebilirim size?Merhaba arkadaşlar. Bir senedenfazladır aniden gelen çarpıntı problemim vardı . Farklı doktorlara gittim bazı insanlarda olur dediler en son antidepresan kullanmaya başladım belki psikolojiktir diye. Ama halen çarpıntılar devam edince bugün farklı bir doktora daha gittim. İlk defa bir doktor kalbin elektriksel sisteminden kaynaklı oluyor carpintilarin dedi. Ablasyon olmamı istemedi şimdilik. Bir ilaç verdi. Sizlere sorum bu carpintilarin kendiliğinden geçme ihtimali var mı yoksa en son mecburen ablasyon tedavisi olmak zorunda mı kalacağım? Ne olur benim durumumda olanlar yardımcı olsunlar.
Evet dört farkli doktora gittim. Aralarında doçent de vardi. Hiçbiri holter takilmalisin demedi. Hatta biri bazı insanlarda olur böyle dedi. Halbuki iki kez ölüyorum diye hastanelik oldum. Maalesef İstanbul'da degilim. Ama doktor adını öğrenmek isterim . Burda son bir doktora daha danışacağım. Olmadı başka bir şehre de gidebilirim. İnanın Allah kimseye bu derdi vermesin diye dua ettiğim bir hastalık bu.Holter takılıp eko çekilmeli. EKG sonucuna göre karar verilmemeli. Kardiyolojiye gittiniz dimi? İstanbul'da iseniz gerçekten iyi bir doktor önerebilirim size?
Doğan hastanesi Vedat Ertunç. Hamileliğimde nefes sıkışmaları yaşıyordum. Doktorum hiç ciddiye almadı gebelikte olur öyle dedi. Sonunda dahiliyeye gittim astımın yok çarpıntın var dedi. EKG çekildi. Hemen kardiyolojiye yönlendirdi. Sağolsun iyiki Vedat beye gitmişim. Hemen holter takalım eko çekelim öyle konuşalım dedi. Doğuştan gelen basit bir kalp kapakçığında rahatsızlığım varmış. Hamile olmasan fark bile etmezdin demişti. 1 hap kullandım hepsi bu. Hatta hamilelik sonrası bıraktım bile. Çok geçmiş olsun. Aslında kardiyoloji uzmanının ilk yapması gereken şey eko çekip holter takmak. Siz talep edin en iyisi.Evet dört farkli doktora gittim. Aralarında doçent de vardi. Hiçbiri holter takilmalisin demedi. Hatta biri bazı insanlarda olur böyle dedi. Halbuki iki kez ölüyorum diye hastanelik oldum. Maalesef İstanbul'da degilim. Ama doktor adını öğrenmek isterim . Burda son bir doktora daha danışacağım. Olmadı başka bir şehre de gidebilirim. İnanın Allah kimseye bu derdi vermesin diye dua ettiğim bir hastalık bu.
Allah razı olsun sizden. Belki benimki de oyledir. Ben de en kısa zamanda holter talep edecegim. Yalnız sizin kalp ritminiz de 200 lere ulaştı mı acaba?Doğan hastanesi Vedat Ertunç. Hamileliğimde nefes sıkışmaları yaşıyordum. Doktorum hiç ciddiye almadı gebelikte olur öyle dedi. Sonunda dahiliyeye gittim astımın yok çarpıntın var dedi. EKG çekildi. Hemen kardiyolojiye yönlendirdi. Sağolsun iyiki Vedat beye gitmişim. Hemen holter takalım eko çekelim öyle konuşalım dedi. Doğuştan gelen basit bir kalp kapakçığında rahatsızlığım varmış. Hamile olmasan fark bile etmezdin demişti. 1 hap kullandım hepsi bu. Hatta hamilelik sonrası bıraktım bile. Çok geçmiş olsun. Aslında kardiyoloji uzmanının ilk yapması gereken şey eko çekip holter takmak. Siz talep edin en iyisi.
187 yi görmüştü holterde en yüksek. Rica ederim ne demek. Hatta ben doktora gebelikte normalmiş demiştim o da bu kadarı değil demişti.Allah razı olsun sizden. Belki benimki de oyledir. Ben de en kısa zamanda holter talep edecegim. Yalnız sizin kalp ritminiz de 200 lere ulaştı mı acaba?
Çok soru sordum ama bu kalp kapakçığındaki sorun ekoda belli olur muydu? Eko ile bakildi ama bir şey demedi doktor. Benim kalp atışım aniden yükseliyor. Acillik oldum iki kere.187 yi görmüştü holterde en yüksek. Rica ederim ne demek. Hatta ben doktora gebelikte normalmiş demiştim o da bu kadarı değil demişti.
Tabiki zaten eko da anlaşılıyor. Aslında eko da bişey çıkmadıysa muhtemelen psikolojiktir. Doktor holterde ritm bozukluğunu gördü eko ya da baktı öyle karar verdi zaten. Ne demek yardımcı olabildiğim kadar cevaplarım.Çok soru sordum ama bu kalp kapakçığındaki sorun ekoda belli olur muydu? Eko ile bakildi ama bir şey demedi doktor. Benim kalp atışım aniden yükseliyor. Acillik oldum iki kere.
Allah razı olsun. Çok sağolun.Konu hakkında bilgim yok,geçmiş olsun demeye geldim,Allah acil şifalar versin...
Ekoda sorun yok demişti doktor. Ama en son gittiğim doktor kalbin elektriksel sisteminden kaynaklı oluyor carpintilarin dedi. İlk defa böyle bir şey söyledi bir doktor. Ne bileyim çaresiz kaldim. İlacı ömür boyu kullanacaksın dedi ama daha yaşım genc. Ömür boyu bir ilaca bağımlı olmak korkutuyor beni. Ya da ablasyon olacakmisim. Onun da çok riskleri varmış tavsiye etmedi şimdilik. Belki ilaçla düzeltip ilacı kullanmayı bırakan vardır diye buradan çare arıyorum işte. Tekrar çok teşekkür ederim size.Tabiki zaten eko da anlaşılıyor. Aslında eko da bişey çıkmadıysa muhtemelen psikolojiktir. Doktor holterde ritm bozukluğunu gördü eko ya da baktı öyle karar verdi zaten. Ne demek yardımcı olabildiğim kadar cevaplarım.
Tamamen stressden de olabilir benimde uzun süreli çarpıntılarım vardı, gecmeyen aniden hızlanan kac kez bende ölüyorum sandım. Sonra doktor yolunu tuttum.bütün testler holter dahil yapıldı sonuc hicbisi cikmadi. Stres yaptıgın bisi mi var dedi. Var dedm. Bunu ortadan kaldır gecicek dedi. Stresim ortadan çat diye kalkabilecek bisi degildi. Ama baş edebilmek için bisürü kitaplar aldim hobbyler edindim ve geçti artık çarpıntılarım yok arada böyle bisi cöküyor giib olıyo kalbim rahatszlk hissediyo ama biliyorun ki stres. Seninde öyledir belki. Ve bu arada sigara iciyosan kesin olarak bırak cok büüyk etkenEkoda sorun yok demişti doktor. Ama en son gittiğim doktor kalbin elektriksel sisteminden kaynaklı oluyor carpintilarin dedi. İlk defa böyle bir şey söyledi bir doktor. Ne bileyim çaresiz kaldim. İlacı ömür boyu kullanacaksın dedi ama daha yaşım genc. Ömür boyu bir ilaca bağımlı olmak korkutuyor beni. Ya da ablasyon olacakmisim. Onun da çok riskleri varmış tavsiye etmedi şimdilik. Belki ilaçla düzeltip ilacı kullanmayı bırakan vardır diye buradan çare arıyorum işte. Tekrar çok teşekkür ederim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?