carpediemm göğüs estetiği

Aramıza HOŞGELDİN....GÜLE GÜLE kullan canım..adına çok sevindim :))))))))

aynen cnm kurutma olayını bende yapıorm. acıkcası velı beyle ılgılı dusuncelerim biraz dağişmeye basladı bıraz bastan savdıgını dusunmeye basladım hastlarını , şuan cok daha ıyıyım cok şükür.

Son düzenleme:

canım bende ılk hafta uyku ılaclarıyla uyudum dıer turlu mumkun deıl uyuyamyordum ozellıkle drenler varken suan 15ıncı gunum artık yavas yavas saga sola donebılıyorum uykuyla ılgılı problemım kalmadı cabuk gecıyor yanı tek sıkıntım yatarken olusan baskı ve gerginlik hissi

doktorum bana yüzüstü ve yan yatabilirsin artık dedi. dün ilk kez yan yatmaya başladım. göğüslerin ağırlığı tuhaf ediyor insanı ama elimden geleni yapıyorum. yüzüstü yatmaya hemen cesaret edemem. ama ilk fırsatta yatacağım. gerginlik hissi bende de var. sabret ve özellikle ilk ay dikkat et kendine.

evet gerginlik tuhaf hissetiriyor gercekten özelikle sabah uyandığımda kötü hisediyorum ama sabredicez artık bu kadarı gectyse oda gecer bu arada sen masajlara başladınmı doktor bana gunde bırkere mı dedı ıkı keremi hatırlayamıyorum. ameliyat olanlar yazarsa sevinicem

yan yatarken uykum kesinlikle dağılıyor. uykum dağılıyor diye yatış yönümü değiştirmiyorum. sağ göğsümde ödem var ve sağ göğsüm aşağı taraftayken daha zor uyuyorum. zorlanınca öbür yöne dönüyorum. uyku halim ağırlaşınca sırtüstü konuma geçiyorum ister istemez. ne kadar çok üstüne gidersen seni zorlayan ama yapman gereken hareketlerin vücudun da alışacak bu duruma ve daha çabuk toparlayacaksın. 13. günümdeyim. sabırla ve keyifle geçiriyorum süreci. 11.gün kontrolüm vardı. duşta masaj yap dedi Naci Bey. ben de doktorumun dediklerini hayal meyal hatırlıyorum. çok şaşkındım ne yapayım. :44: beni bu mutluluğa kavuşturan doktorumu ameliyattan sonra ayık bir biçimde ilk defa görmüştüm. insan ne diyeceğini şaşırıyor. sorularının bazılarını unutuyor falan. öyle işte. her gün duş alıyorum artık. 11. güne kadar 6 defa duş alabilmiştim, istanbul'da kaldığım yerde banyoda terlik kayıyordu, korkuttu beni kaç defa bu durum. bir de eve dönünce iyice kasılmıştım, hareketsiz kalmaktan, kollarım kendimi yıkamama engel oluyordu ve ağrım oluyordu. doktor her şey serbest korkmadan hareket et deyince ben de rahatladım.
(vücut yağı yara iyileşmesini geciktiriyormuş.)
uzun mu yazdım acaba?

yok canım gayet güzel yazmışsın sağa sola dönmek git gide kolaylaşıyo benim içinde ama sen yınede dikat et canım cokta zorlama neolur neolmaz. benim 18. günüm bgn yanlz hala taş gibiler 2 gun oldu masajlara başladım ne zaman yumuşarlar acaba

bir ay içinde yumuşama belirtileri olur diye düşünüyorum. benimkiler de taş gibi. zor kısmı atlattık. bundan sonra çekeceğimiz sıkıntılar da oluversin değil mi ama zor olan şeyler güzeldir ve değerlidir...

cnm bende veli beyde ameliyat olmaya karar verdim memnun kaldınmı bi sorun varmı bide bana kas üstü dddedi sana kas altı uygulamış sebebini söyedi mi acaba nolur yardım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…