- Konu Sahibi carpediemm
hepinize merhaba sonunda bende aranıza katıldım 6 temmuzda göğüs büyütme ameliyatı oldum boğaziçi tıp merkezinde veli beye. boyum 1.60 kılom 50 260cc hıgh profıl damla protez kas altı takıldı. buyukluk tam ıstegım gbı oldu. amelıyat olabılme cesaretı bulduysam bunuda kadınlar klubunun payı o kadar buyukki, bılmeden veya bılerek bana yardımcı olan herkese cok teşşekur edıyorum.
amelıyat surecı benım ıcın cok zor oldu sanırım acı esıgım dusuk oldugundan ılk 4 gun cok acı cektm hastanede cıkarın ıstemıyorum fln dıe agladm hatta:26: ama sımdı cok daha ıyıyım ve hıc pişman deıgılım guzel herşeyın oldgu gbı bununda zorlukları var ve sabretmek gerekıyor. benım kanamam cok oldugu ıcın drenlerım 6. gunde cıkarıldı ve drenler cıkana kadar kabus gbıydı fakat drenler cıkınca acı hızla azalıyor. umarm ısteyenler de bıran once yaptrırı ve hayalerine kavusur sormak ıstedgnz bırsey varsa elımden geldgnce cevaplarım. bu arada amelıyat olanlarada bırkac sorum olucak benım 8. gunum ve hala tek basıma yatgm yerden kalkamıyorum saga sola donemyorum yatakta bu normalmı ve baskı hıssı ne zaman gecıyor ? ben hala cok fazla baskı hısedıyorum ozellkle yatarken.
Aramıza HOŞGELDİN....GÜLE GÜLE kullan canım..adına çok sevindim :))))))))