Bu parfüm hakkında bilgilerinizi alabilir miyim? Ne zaman kullanılmalı, cok kalıcı mı, ağır mı, dışarıdan güzel tepkiler alan bir parfüm mü?! Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim:26:
yumusak bir koku ağır değil. Böyle pudra kokusu gibi hoş naif bir kokusu var. Ama açığı çok iç bayıcı kokuyor en azından dp'deki. İlk ordan denedim ve aldım bu kokuyu iki kez falan sıkmışımdır ancak başta hoş gibi geldi ama bir iki saat sonra kendimi boğulacakmışım gibi hissetmiştim.
yumusak bir koku ağır değil. Böyle pudra kokusu gibi hoş naif bir kokusu var. Ama açığı çok iç bayıcı kokuyor en azından dp'deki. İlk ordan denedim ve aldım bu kokuyu iki kez falan sıkmışımdır ancak başta hoş gibi geldi ama bir iki saat sonra kendimi boğulacakmışım gibi hissetmiştim.
Canım banada tekin acar küçük testrni vermişlerdi bileğime sıktım ben çok beğendim ne çok ağır ne de çok hafif kalıcı bende almak istiyorumda şimdi parfümüm var... Rahatsız etmeyen bi kalıcılığüı var.
Canım banada tekin acar küçük testrni vermişlerdi bileğime sıktım ben çok beğendim ne çok ağır ne de çok hafif kalıcı bende almak istiyorumda şimdi parfümüm var... Rahatsız etmeyen bi kalıcılığüı var.
Aynen canim bende hatirliyorum cok gizemli bir koku kaldi aklimda cok onceden denemistim. Ne baharatli ne cicekli ne meyveli hepsi tam yerli yerinde sanki kalicigini konusunda supheliydim sadece. Umarim ozel bir koku olmayi basarir siradan diger parfumlere benzemedigini dusunuyorum
Canım chloe love diye bir koku var biliyor musun bilmiyorum güzel zarif bir kokudur ama insanı bayıyor artık bir saatten sonra yoğunluk değilde fazla baygın bir kokusu var. Bunun açığı da aynı hesap. Orjinalini bileğime denemiştim. Gayet kadınsı yumuşak bir kokuydu bence. Ama açık alma kesinlikle.