türk markaları ithal markalardan daha iyi olabiliyor bence...
pastel farları ve 5 li paletleri kalıcı ve sürümü ipek gibi.115 ve 125 no allıklarını aldım hafif ışıltılı çok güzel...
flormar far serisi yine çok güzel...likit gözaltı kapatıcı aldım hiç çizgi yapmıyor göz altlarımda.gayetde kapatıyor...ruj ve likit rujları hem kalıcı dudağı kurutmuyor...
golden rose rujları çok güzel ..en son 203 no pembe rujunu aldım yine yedeğini alcam.inş.üretimden kalkmaz..köpük föndösü çok başarılı, pudrası kurutmuyor cildimi.rimeli güzel kirpiklerimi dökmedi. 5li palet farını almıştım süper ötesi..
alix avien eyeliner simsiyah ve pahalı markalara fark atar...göz kalemlerini tek geçerim...
catrenarley dynamic serisi..7 tl ye iki renkli pudrası süper hiç bi pudraya değişmem...7 li far paletini almıştım yeşil ve kahve tonlu harika..bi milyoncularda en çok satılıyor...5tl-6-7tl ye ama fiyatına göre gayet iyi..ama far paletlerinden üçgen şekilli olanı var ben onu beğeniyorum...
rapsodi ve gabriniyi çok hesaplı satılıyor.bende rapsodinin 5 tane ikili farı var gayet iyi...
yani türk markaları yazacak çok şey var hepside olumlu...çok parayı markaya harcamaya gerek yok bence...sonuçta renklerin çoğu birbirine benziyor....