• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇARESİZLİK

• Konu Sahibi Konu Sahibi hid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
10
2
3
Biz evleneli yaklaşık 15 yıl oldu son 4 yıla kadar güzel en azından sorumluluklarını bilen bir eşim vardı ne zaman memlekete tayin olduk eşimden eser kalmadı önceleri hep kendimde aradım daha sonra başka birinin hayatına girdiğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı biz severek evlendik beni herşeyden kıskanan eşim bazen yüzüme bile bakmıyor. Bazen kendimi enayi gibi hissediyorum bırak onu diyorum bazende o kadına meydan bırakmamak için devam ediyorum herşeyi o kadar çok düşünüyorum ki .......iki tane çocuğum var eve geldiğinde gayet normal hiçbirşey yokmuş gibi çocuklarla gayet iyi bu da beni çok sinir ediyor .o kişi ile aynı yerde çalışıyorlar Bazen bırakmak için çabaladığını görüyorum ama o kadın öyle bir insan ki onu her yönüyle değiştiriyor. benim gibi olanlar var mı nasıl çözüm buldunuz.

Biz evleneli yaklaşık 15 yıl oldu son 4 yıla kadar güzel en azından sorumluluklarını bilen bir eşim vardı ne zaman memlekete tayin olduk eşimden eser kalmadı önceleri hep kendimde aradım daha sonra başka birinin hayatına girdiğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı biz severek evlendik beni herşeyden kıskanan eşim bazen yüzüme bile bakmıyor. Bazen kendimi enayi gibi hissediyorum bırak onu diyorum bazende o kadına meydan bırakmamak için devam ediyorum herşeyi o kadar çok düşünüyorum ki .......iki tane çocuğum var eve geldiğinde gayet normal hiçbirşey yokmuş gibi çocuklarla gayet iyi bu da beni çok sinir ediyor .o kişi ile aynı yerde çalışıyorlar Bazen bırakmak için çabaladığını görüyorum ama o kadın öyle bir insan ki onu her yönüyle değiştiriyor. benim gibi olanlar var mı nasıl çözüm buldunuz.

Hiç bu konu hakkında eşinizle konuştunuz mu?

Hep diyorum ya çaresizliği yaratan, insanın kendisi.

Artık o kadını da bıraksa hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Sen eşine her baktığında şüphe duyacaksın, saygını yitireceksin. Çocuklar için geri kalan ömrümü bu şekilde geçirmeyi göze alabilirmisin ?

Senin gibi olanların çoğu boşanarak çare bulmuştur. O artık sizin sevdiğiniz yıllarınızı geçirdiğiniz adam drğil.sizin yerinize başkasını koymuş. Nasıl yüzüne bakabiliyorsunuz o adamın. Nasıl yanına yatıyorsunuZ. Bırakın gitsin. Ama önce aldatıldığınıza dair kanıtlarınızı oluşturun

çalışıyor musunuz,bir işiniz var mı? neden kendinizi güçsüz görüyorsunuz?bu durumu bildiğiniz halde neden eşinizle bunu konuşmadınız?durumu daha net anlamak için soruyorum.arkadaşlar da ona göre yorum yaparlar.hesap sormaya bile korkar bir haliniz var.sizden edindiğim izlenim bu

Aslında korkmuyorum bıraktığım çok güçlü bir kadınım her durumda kendime yetebileceğimi biliyorum AMA onunla bir hayat yaşamasını istemiyorum o kişiye meydanı bırakmak istemiyorum zaten o kişide evli ve bir çocuğu var

Eşimle konuşma konusunda inkar ediyor asla böyle bir şey olmadığını ve benim olayları abarttığını ve ailesinden kişilere onun nasıl berbat bir insan olduğunu söylüyor. Çaresizliğimin nedeni asla güçsüzlük değil........

Boşanın demiyorum, ben sadece boşanma fikrine nasıl bu kadar uzak olduğunuzu merak ettim.

ben anlamadım ya kadına meydanı bırakmamak için neden devam ediyorsunuz?
siz kendinizi düşünsenize önce
kadından size ne..

Sen kocanin onu birakmak istedigininin kanaatindesin.
Ondan hala yaninda duruyorsun.
Olabilirde olmayabilirde.
Ornek verebilirsin ondan ayrilmak istedigini nasil farkettin?

Siz kadina meydani birakmamak icin evlilige devam ediyorsunuz oysa onlar farkindamisiniz zaten beraberlermis. Siz bosansaniz da bosanmasanizda onlar beraberler. Neden bu sekilde yasamayi sectiginizi anlamaya calisiyorum: sirf meydani birakmamak icin mi? Bu sekilde yipranmiyor musunuz peki? Sizin bu evliligi devam ettirmeniz onlarin iliskilerini etkilemiyor ki.
Diyelim ki aralari bozuldu ya da esinizin kafasina dank etti. Onu eskisi gibi sevebilecek misiniz? Evliligi ayakta tutan en onemli sey guven ve saygidir. Siz aslinda boyle devam ederek kendinize olan sayginizi kaybediyorsunuz. Ha bu arada su aldatilan kadinlarin eslerine biriyle beraber olup olmadigini sormalarini artik anlamiyorum cunku hic evet beraberim seni aldatiyorum diyen erkek gormedim ben. Boyle sorular adamin delilleri yok etmesi ve tedbirli davranmasi icin bire bir. Sessiz kalip delil toplayip hadi canim gule gule denildiginde bakin ne oluyor o zaman....

Ha bu arada kadinin kocasina soylemek sizi kucuk dusurmekten baska bir ise yaramaz. Elinizde delil olmasi gerek. Oysa sadece suphedesiniz. Bu durumda ruh hastasi ya da kiskanclik hastasi olmakla suclanirsiniz.
Sonra kadinin kocasina soylediniz diyelim ve kocaniz size geri dondu diyelim. Bu sefer de ayse gider fatma gelir. Adamin karakteri bozuk bir kere.
Simdilik ara ara vicdan yapiyor. Ama sartlar "paralel kadinda" da olgunlasinca sanmayin ki sizi tercih edecek.
Cok uzgunum ama yan cepte durmayi neden tercih ediyorsunuz ki.
Agir soylediysem ozur dilerim ama bunlar tecrubeyle sabit malesef.

Kadın zaten hayatınızın merkezine yerleşmiş.
Meydanı boş birakmasanız neye yarar, biraksaniz ne degişir ? Bence bir bunu düşünün

meydanı bırakmamak demek aslında eşimi sevdiğim için sizin sordunuz soruları ben hep kendime soruyorum ama sevgim üste çıkıyor

Eminseniz bosanin. Hic bir ask insanjn onurundan,gururundan daha buyuk olamaz. Ve bir kadin hisseder.

Ayrica resmen beni aldatan eski esim o adi serefsiz binlerce yemin etmisti asla aldatmadim diye. Hangi erkek ben aldatiyorum der?

Back