- 1 Şubat 2019
- 1.599
- 4.231
- 133
- Konu Sahibi Kelebekmisali05
Ay evet çünkü herkes ezbere bildiği nutukları çekmek için konuyu yarım yamalak okuyup geçiyor ki hızlı hızlı yorumunu yazıp beğeni alsın güçlü kadın wow alkış sonra kendi hayatlarından üçbeş örnek verirler güçlü ve mükemmel olduklarına dair ve kapanışşşkızın zaten mesleği de var işi de var
zaten gidiyorum diyor, zaten tek konuşabildiğim psikolog diyor
hakketen ilginç bu da
bi' konu açılıyor yorumların yarısının konuyla bir alakası yok....

1-Niye çocuk yaptın sorusu.olan olmuş mesela. Beş aylık bebeği aldıramaz ya da tekrar sperm ve yumurta haline döndürüp yok edemeyeceğine göre ancak suçlama yargılama sorusudur. Kadın da adam değişir düzelir iyiye gider yeni evliyim ümidiyle buna tutunmuş olabilir insanlar duygusal hareket edebilir bazen hepimiz yapıyoruz
2- konu sahibinin yazımı şeklinden çok bastırılmış ezilmiş bir karakteri olduğunu düşünüyorum çok normal değil mi birine tutunmak istemesi, sevgiyi görmek istemesi. biri de demiş ki çalışmak terapidir erkeğe sığınma .Allah aşkına yıllardır çalışıyorum aşkla çalışmanın birbirine benzeyen hiçbir yönü yok hani çalışan kadınlar aşk sevgi isteyemez mi herkes boşansın o zaman . Bir de kendime de söylüyorum diye ekliyorlar hani şey görünmemek için aman