Çaresizlik ne zor!

İçime doğdu nedense senin yüzün gülecek gibi geldi bana.Öyle birden bir his doldu içime.Tam da anlatamıyorum.İyi haberlerini dıyacaz gibi geliyor bana.Çok dua edicem.Hiç sıkıntıya düşmeden evlat sahibi olup sonra da itip kakan insanlar görünce ben de senin gibiyim.Üzerine saldırasım geliyor resmen gözüm kararıyor inan.

Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah senin de tez zamanda ve de bu kadar isteyen ve hak eden herkesin yüzünü güldürür Allahım

Gözlerim doldu çok kötü oldum okurken aynı olayı ben yaşadım bugün kadın çocuğa bağırıyor sokak da dedim eşime ben bağırmayacağım hiç çocuğuma
Evet cağresizlik çok zor insanın elinden birsey gelmiyor olması zaten çok kötüyüm böle seyler duydukça gördükçe yıkılıyorum Allahım büyük demekden başka birşey diyemiyorum

Üzülme ne olur!Ben öyle bir dolmuştum ki bugün,düşünmeden yazıverdim içimdekileri.Dertleşirsek iyi gelir,umut olur diye düşündüm.

Yazdıkların da kendimi buldum benim de 3. Denemem buğün 12.günüm test yapmadım ama olmadığına inandım artık salı günü o hasteneden nasıl cıkıcam nasıl toparlayacağım diye içim içimi yiyor küçücük de olsa içimde belki bir mucize olur die bekliyorum inşallah da öle olur Allahım affetsin asla isyan degil ama insan ağlamadan üzülmeden duramıyor

Üzülme ne olur!Ben öyle bir dolmuştum ki bugün,düşünmeden yazıverdim içimdekileri.Dertleşirsek iyi gelir,umut olur diye düşündüm.

Bende doluyum İnan
Allahım her nerde varsa isteyen herkese nasip etsin en kısa zaman da inşallah

Bende doluyum İnan
Allahım her nerde varsa isteyen herkese nasip etsin en kısa zaman da inşallah
İnşallah!!!Seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem neden test yapmadın?İstemiyorsan cevap verme.inşallah yüzün gülsün inşalahh

İnşallah!!!Seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem neden test yapmadın?İstemiyorsan cevap verme.inşallah yüzün gülsün inşalahh

Kan testi yapamadım
idrar testi yaptım onda çıkmadı
Bide transferim 4.günü e2 bakıldı oda 101 çıktı çok düşük
hiç bir belirti olmadı bügüne kadar hamileliğe dair bütün Ümit’lerim kapandı artık belki bir mucize olur die ayakda duruyorum transfer olduğundan beri ağlıyorum e2 düşüklügü benim morelimi çok bozdu

Ahhh..Kıyamam.Ağlama diyecek oluyorum,nasıl saçma geliyor,ama belki de bir mucize olur ne dersin?Doktor bir şey söylemedi mi?Bekle mi dedi?

Ahhh..Kıyamam.Ağlama diyecek oluyorum,nasıl saçma geliyor,ama belki de bir mucize olur ne dersin?Doktor bir şey söylemedi mi?Bekle mi dedi?

Evet doktor ilaçları kullanmaya devam et test gününe kadar dedi
herşey Allah’dan yapacak Yok çaresizlik işde ne kadar zormuş elimizden gelmiyor birsey
İnşallah bir mucize olur inşallah ben yanılıyorumdur die dua etmekten başka yapacak Yok

İki sene olucak
Ama yaşım gidiyor
38 de de 40 da da olsam razıyım artık
Ama heray günü gününe regl olunca korku kaplıyor içimi
Ben de 33 yaşındayım.Ve içimde türlü korkular.daha hic asilama ya da tüp bebek denemedik.Ama yapi olarak da korkak ve dayanıksızım.cocuk icin değer ama psikolojimi de yüksek tutmam gerek.bu anlamda eşim anlamiyor duygularimi

Yumurta ve sperm olduğu sürece her zman umut vardır . Nasibin şimdi değilse ,zamanı değilse üzme kendini demeyeceğim çünkü imkansız ama hırpalamamaya çalış . Maddi manevi çok zor bir imtihan bizimki . İnşallah günün birinde minik mucizelerimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri hiç yaşamamış gibi olacağız .

Canım sen hiç üzme kendini. umarım farklı sonuç çıkar. Bak bu linki buldum 8. gün yapılan E2 Testlerinde, hastaların % de bilmem kaçı falan diyorlar... https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-497619.html
Ayrıca bi tanıdığım 12. gün kan testinde negatifi görmüş, dr ilaçları bırak demiş. Bu sefer içimde bir his var diyerek ilaçlara devam edince 16. gün pozitif çıkmış. Yani bazen hiiiç belli olmuyor.

Çok haklısın.Ama doktor ilaçları bıraktırmamış bak.İnşallah iyi haberlerini alırız tez zamanda

Erkekler çok fazla anlayamıyorlar . Yaradılış galiba . Ben de çok duygusal biriyim ama başa gelince her türlü zorluğa göğüs gerecek gücü veriyor Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…