İçime doğdu nedense senin yüzün gülecek gibi geldi bana.Öyle birden bir his doldu içime.Tam da anlatamıyorum.İyi haberlerini dıyacaz gibi geliyor bana.Çok dua edicem.Hiç sıkıntıya düşmeden evlat sahibi olup sonra da itip kakan insanlar görünce ben de senin gibiyim.Üzerine saldırasım geliyor resmen gözüm kararıyor inan.Çoğumuz aynı duygular içindeyiz. Bu 3. tüp bebek denemem, transferimin 4. günündeyim. Bu tedaviye başlamadan önce adetimin ikinci günü hastaneye kan vermeye gittim. Binadan çıktığımda, bir kadın yanında yürüyen 4 yaşlarında oğluna okkalı bir tokat attı. Çok sert vurdu, çocuk yere düşecek mi, bayılacak mı diye takip ettim gözümle. baktım çocuk ağlamadı bile, demek ki ne kadar alışmışsa yavrucakeve gelene kadar ağladım... İsyan mı oluyor bilmiyorum artık ama , Yarabbim bu kadar çaba, emek, sağlık, zaman, para harcıyoruz, her negatifte ruhum çıkıyo içimden, bu kadın neden hak ediyor o yavrucağı diye çok ağlamıştım. Hatta hormonlarım tepede, tutamadım şimdide ağlıyorum
İçime doğdu nedense senin yüzün gülecek gibi geldi bana.Öyle birden bir his doldu içime.Tam da anlatamıyorum.İyi haberlerini dıyacaz gibi geliyor bana.Çok dua edicem.Hiç sıkıntıya düşmeden evlat sahibi olup sonra da itip kakan insanlar görünce ben de senin gibiyim.Üzerine saldırasım geliyor resmen gözüm kararıyor inan.
Bizi haberdar et olur mu.Umut ol bizeCanımmm çok teşekkür ederim, inşallah senin de tez zamanda ve de bu kadar isteyen ve hak eden herkesin yüzünü güldürür Allahım
Merhaba,alt kat komşumu dinliyorum sabah 9 dan beri.Hiç durmadan karı koca üç yaşındaki oğullarına bağırıyorlar.Üstelik bugüne özel bir durum değil.Sabah erkenden başlayıp gece yatana kadar!Duvarlar titriyor bağırışlarından!Çocuk sürekli ağlıyor o bağrışmanın içinde.Ne yapmış olabilir 3 yaşında bir çocuk bu kadar boğazını yırtarcasına bağartıcak sizi diyorum sürekli!!Sonra kendimi o korkunç isyanın içinde buluyorum.40 yaşındayım,yıllardır çocuk istedim bir kez hamile kaldım o da boş gebelikti.Sonrasında ölümler hastalıklar...Sanki ilahi bir güç engel koydu hep önümüze.Tedavideyim ama işte saat işliyor.Zaman acımasız hele kadınsan..Ahh diyor insan ben hiç bağarırmıydım yavruma,saçma sapan şeyler için korkuturmuydum minicik ruhunu..Şeytan diyor in dayan kapılarına suratlarına tükür..Biliyorum neden bunları tüp bebek başlığı altında paylaştığımı düşünüyorsunuz.Bir sürü konu okudum bu bölümde tedaviler,yumurtalar,embriyolar,çatlama iğneleri..doktorlar ve gene doktorlar...Ama her bir mesajın içinde gizlenmiş o çaresizliği o bastırılmaya çalışılan isyanı,hayal kırıklıklarını da okudum.Gündelik hayatın içinde minicik şeylerin nasıl bizim gönlümüze kayalar oturttuğunu da biliyorum.Sabah eşim çiçeklere baktı,Dedi ki;ektiğin her şey büyüyor yeşeriyor,Güldü sonra;taş eksen bitecek neredeyse dedi!Sonra gülümsememiz dudağımızda dondu.Öyle baktık birbirimize.ikimizde aynı şeyi düşündük ama tek kelime etmedik.Gelin dertleşelim.Ben yalnız değilim biliyorum.Paylaşalım azaltalım azıcık da olsa.Umut olalım,akıl olalım.Çünkü bizi ancak biz anlarız.Zira bu öyle bir dertki kimselere anlatılmıyor yaşamadıysa zaten anlayamıyor.
Üzülme ne olur!Ben öyle bir dolmuştum ki bugün,düşünmeden yazıverdim içimdekileri.Dertleşirsek iyi gelir,umut olur diye düşündüm.Gözlerim doldu çok kötü oldum okurken aynı olayı ben yaşadım bugün kadın çocuğa bağırıyor sokak da dedim eşime ben bağırmayacağım hiç çocuğuma
Evet cağresizlik çok zor insanın elinden birsey gelmiyor olması zaten çok kötüyüm böle seyler duydukça gördükçe yıkılıyorum Allahım büyük demekden başka birşey diyemiyorum
Çoğumuz aynı duygular içindeyiz. Bu 3. tüp bebek denemem, transferimin 4. günündeyim. Bu tedaviye başlamadan önce adetimin ikinci günü hastaneye kan vermeye gittim. Binadan çıktığımda, bir kadın yanında yürüyen 4 yaşlarında oğluna okkalı bir tokat attı. Çok sert vurdu, çocuk yere düşecek mi, bayılacak mı diye takip ettim gözümle. baktım çocuk ağlamadı bile, demek ki ne kadar alışmışsa yavrucakeve gelene kadar ağladım... İsyan mı oluyor bilmiyorum artık ama , Yarabbim bu kadar çaba, emek, sağlık, zaman, para harcıyoruz, her negatifte ruhum çıkıyo içimden, bu kadın neden hak ediyor o yavrucağı diye çok ağlamıştım. Hatta hormonlarım tepede, tutamadım şimdide ağlıyorum
Üzülme ne olur!Ben öyle bir dolmuştum ki bugün,düşünmeden yazıverdim içimdekileri.Dertleşirsek iyi gelir,umut olur diye düşündüm.
İnşallah!!!Seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem neden test yapmadın?İstemiyorsan cevap verme.inşallah yüzün gülsün inşalahhBende doluyum İnan
Allahım her nerde varsa isteyen herkese nasip etsin en kısa zaman da inşallah
İnşallah!!!Seni üzmek istemiyorum ama sormadan edemiycem neden test yapmadın?İstemiyorsan cevap verme.inşallah yüzün gülsün inşalahh
Ahhh..Kıyamam.Ağlama diyecek oluyorum,nasıl saçma geliyor,ama belki de bir mucize olur ne dersin?Doktor bir şey söylemedi mi?Bekle mi dedi?Kan testi yapamadım
idrar testi yaptım onda çıkmadı
Bide transferim 4.günü e2 bakıldı oda 101 çıktı çok düşük
hiç bir belirti olmadı bügüne kadar hamileliğe dair bütün Ümit’lerim kapandı artık belki bir mucize olur die ayakda duruyorum transfer olduğundan beri ağlıyorum e2 düşüklügü benim morelimi çok bozdu
Sizin ne kadar süredir olmuyorCanım ağladım okurken
Ben de 33 üm ama 40 a ne kaldı
Hiç sebep yokken evladımız olmuyor
Meryem suresini okudum
Meryem ana otu
Salatı tefriciye
Hacdan gelen ot
Havdan gelen sert meyve
Hacdan gelen elma
Çok üzgünüm
Hayırlısı olsın
İki sene olucakSizin ne kadar süredir olmuyor
Doktora göründün değil mi?İki sene olucak
Ama yaşım gidiyor
38 de de 40 da da olsam razıyım artık
Ama heray günü gününe regl olunca korku kaplıyor içimi
Ahhh..Kıyamam.Ağlama diyecek oluyorum,nasıl saçma geliyor,ama belki de bir mucize olur ne dersin?Doktor bir şey söylemedi mi?Bekle mi dedi?
Ben de 33 yaşındayım.Ve içimde türlü korkular.daha hic asilama ya da tüp bebek denemedik.Ama yapi olarak da korkak ve dayanıksızım.cocuk icin değer ama psikolojimi de yüksek tutmam gerek.bu anlamda eşim anlamiyor duygularimiİki sene olucak
Ama yaşım gidiyor
38 de de 40 da da olsam razıyım artık
Ama heray günü gününe regl olunca korku kaplıyor içimi
Yumurta ve sperm olduğu sürece her zman umut vardır . Nasibin şimdi değilse ,zamanı değilse üzme kendini demeyeceğim çünkü imkansız ama hırpalamamaya çalış . Maddi manevi çok zor bir imtihan bizimki . İnşallah günün birinde minik mucizelerimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri hiç yaşamamış gibi olacağız .Yazdıkların da kendimi buldum benim de 3. Denemem buğün 12.günüm test yapmadım ama olmadığına inandım artık salı günü o hasteneden nasıl cıkıcam nasıl toparlayacağım diye içim içimi yiyor küçücük de olsa içimde belki bir mucize olur die bekliyorum inşallah da öle olur Allahım affetsin asla isyan degil ama insan ağlamadan üzülmeden duramıyor
Kan testi yapamadım
idrar testi yaptım onda çıkmadı
Bide transferim 4.günü e2 bakıldı oda 101 çıktı çok düşük
hiç bir belirti olmadı bügüne kadar hamileliğe dair bütün Ümit’lerim kapandı artık belki bir mucize olur die ayakda duruyorum transfer olduğundan beri ağlıyorum e2 düşüklügü benim morelimi çok bozdu
Çok haklısın.Ama doktor ilaçları bıraktırmamış bak.İnşallah iyi haberlerini alırız tez zamandaEvet doktor ilaçları kullanmaya devam et test gününe kadar dedi
herşey Allah’dan yapacak Yok çaresizlik işde ne kadar zormuş elimizden gelmiyor birsey
İnşallah bir mucize olur inşallah ben yanılıyorumdur die dua etmekten başka yapacak Yok
Erkekler çok fazla anlayamıyorlar . Yaradılış galiba . Ben de çok duygusal biriyim ama başa gelince her türlü zorluğa göğüs gerecek gücü veriyor RabbimBen de 33 yaşındayım.Ve içimde türlü korkular.daha hic asilama ya da tüp bebek denemedik.Ama yapi olarak da korkak ve dayanıksızım.cocuk icin değer ama psikolojimi de yüksek tutmam gerek.bu anlamda eşim anlamiyor duygularimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?