• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizliğim, aşkım, endişelerim ve dahası ..

Yakın bir akrabamın eşi çok çektirdi esşine. Aldattı ilgisizdi gıcıktı vs. Kadın bitti dedi boşanıyorum inanırmısınız adam bir değişti bir pişman oldu ama filmlerde görsem inanmam başka biri oldu resmen. O kadar pişman oldu ki. Şuan 15 yıldır evliler adam hala değiştiği gibi, melek gibi. Bir de kızları oldu. Kısacası erkeklerin değişme ihtimali binde bir ama yok değil. Bence evliliği hemen düşünme nişanlını duygusal olarak değil mantığınla değerlendir bir süre öyle karar ver...

Ben hepsini okudum ama ne diyeceğimi bilemedim. Yok ya bence kaç kurtar. Anasiydi danasiydi çekilmez bence. Hele bide adam da laf anlamayıp savunuyorsa paso .
Ben birini sırf çok anne diyo diye reddettim. :D bdvden sanırım . Bu anneci erkeklere cok afedersin her bokunu savunan erkeklere kılım.
Git ananin koynuna gir allah allah ya

Yakın bir akrabamın eşi çok çektirdi esşine. Aldattı ilgisizdi gıcıktı vs. Kadın bitti dedi boşanıyorum inanırmısınız adam bir değişti bir pişman oldu ama filmlerde görsem inanmam başka biri oldu resmen. O kadar pişman oldu ki. Şuan 15 yıldır evliler adam hala değiştiği gibi, melek gibi. Bir de kızları oldu. Kısacası erkeklerin değişme ihtimali binde bir ama yok değil. Bence evliliği hemen düşünme nişanlını duygusal olarak değil mantığınla değerlendir bir süre öyle karar ver...

İlk cümlelerinizi tatlı bir tebessümle okudum, sanki yanımda anlatıyordunuz :) Cidden film senaryosu gibi olmuş.
Ama tabii imkansız değil. Ben de şuan şaşırıyorum bazen ilgisine alakasına. Hatta bana ailesini şikayet ettiği oluyor bazen, cidden ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani hep derdim ki biz eş olacaksak herşeyi konuşabilmeliyiz, yeri gelecek ben kendi anneme babama darılıp seninle paylaşıp teselli bulacağım. O zamanlar hikaye gibi gelirde benimkine. Şimdi bu dediğimi kendi yapınca cidden şoke oluyorum :KK57: böyle :)
Evet şuan değerlendirmek için çok zamanım var, umarım doğru kararı veririm.

Yorum için ayrıca teşekkürler :KK68:

Ben hepsini okudum ama ne diyeceğimi bilemedim. Yok ya bence kaç kurtar. Anasiydi danasiydi çekilmez bence. Hele bide adam da laf anlamayıp savunuyorsa paso .
Ben birini sırf çok anne diyo diye reddettim. :KK70: bdvden sanırım . Bu anneci erkeklere cok afedersin her bokunu savunan erkeklere kılım.
Git ananin koynuna gir allah allah ya

Hahahaha, canım ya çok şekersin maşallah :KK36:
Git ananın koynuna gir allah allah ya :KK70:
Öyle ama, cevap cuk diye oturmuş. Ayyy kafam çok karışık ..
Yorum için teşekkür ediyorum..

Her geçen gün daha fazla özlüyorum sanki o hayatına devam ediyor asla istemedigim şeyleri yapmaya başladı tango line falan hesabları acıyor ben acidan ölüyorken o normal hayatına döndü

Hmmmm :(
Canım gündüz de aklımdaydı, konunu okuycam inşallah ama bi fırsat olmadı. Konuları net bilmeyince yorum da yapamıyorum.
Şimdi de komşumun bebişi rahatsızmış, doktora gidip gelcez. Gelince çok geç olmazsa okuyup yorum yapcam naçizane.

Hmmmm :KK43:
Canım gündüz de aklımdaydı, konunu okuycam inşallah ama bi fırsat olmadı. Konuları net bilmeyince yorum da yapamıyorum.
Şimdi de komşumun bebişi rahatsızmış, doktora gidip gelcez. Gelince çok geç olmazsa okuyup yorum yapcam naçizane.
Benim konum belli canım aslında Nisanlimin ailesi beni istemedi önce adetlerle vazgecirmeye çalıştı sonra sıkıntılar çıkınca düğün erteledik sonrası zaten nisanlim annesinjn ağzıyla konusuyordu birgün ortada sebeb yokken sadece ufak bir tartışmayla beni birakti bana layik degilnis surekki sorun cikiyormus beni haketmiyormus sonrasında aileler işin içine girdi daha doğrusu benim ailem aynı gün aradılar acmadi o gün bu gündür ne ailesi ne kendisi donmedi takı bohçası bende hala adres bile vermediler ki göndereyim benden böyle nefret etmişler bir kere bile düzeltme çabasına girmediler.

Tatlım öncelikle Hakkı'nda hayırlısı olsun, hangi kararı verirsen ver, Allah pişmanlık yaşatmasın. Nişanlındaki değişim göz doldurucu ama özünde etrafından çabuk etkilenen, yetiştirilme tarzından dolayı ataerkil, birazda anneci biriyse, evlenirseniz fabrika ayarlarına geri dönme olasılığı cok yüksek. Eger barışma kararı verildiyse ve tekrar bu yola girildiyse, kesinlikle ailesinden uzakta biyerde yaşamanızda fayda var. O ailenin sana rahat vereceğine inanmıyorum. Ama sende bence duygularını iyi gözlemle, en önemlisi bu. Sanki yorulmuş, sırf evleneyim diye evlenmek ve alıştığın biri oldugu icin nişanlınla tekrar barışma isteğine sıcak bakmışın gibime geldi.

Valla okudum hepsini hayret bana :KK53:
Bence bu iş olmaz olmamalı bu yaşa kadar böyle gelmiş nasıl şimdi değiştiğine inanıyorsunuz???
Yakın oturmamız gerek demişsiniz emin olun her fırsatta evinizde olacaklar ve evlendikten sonra da Eşiniz değişip eski haline dönüş yapacak...
Birde bebek olduğunu düşünemiyorum ne kavgalar ne üzüntüler olacaktır diye düşünüyorum ve bence bitirmelisiniz...
Ailenize olan saygınız da bunu gerektirir :KK14:

Merhaba mesajınızı okudum.
Öncelikle ben bu evliliğe hiç şöyle saygın böyle saygın diye bakamaz oldum.Hele Türkiye'de.Ülkemizdeki eski adetleri seçip seçip kendi çıkarlarına göre yorumlayıp uygulayan akrabalar oldukça da böyle düşüneceğim.Ben asla böyle şeylere katlanamazdım sizi yürekten tebrik ediyorum iyi kalbinizi, sabrınızı.
Biliyorum sevmek, birine bağlı hissetmek güzel duygular ancak sizde içinizde biyerlerde biliyorsunuz bunu aslında bence, o adam değişmeyecek.O değişse ailesi değişmeyecek.Burda hep okuyoruz sevgililik döneminde kraliçeler gibi davranıp evlenince gerçek hallerine döndüklerini.Ki sizinki bunu sizi evlilik anlaşmanızdan, düşüncenizden caymamabjz için korkusundan yapıyor.Ha siz iyimserce pişman oldu değişmeye çalışıyor diye düşünebilirsiniz.O hal ve şartlarda o duygularla sizin yerinizde olsam ben de öyle düşünürdüm.Ama dışardan böyle gözüküyor.
İlk sayfa dışında yorumları okumadım insanlar ne diyor.Ben hep bdv yi takip ederim ama bu ilk kez yorum yazışım çünkü dayanamadım.
Konuşmanızdan ne kadar olgun, aklı başında ve ince biri olduğunuz anlaşılıyor.Bu adam gül bahçesindeki son gül diye düşünmeyin, olmadı daha nişanlılığında böyle olan bir evliliğe katlanmazsınız daha iyi.
Akrabalar için önemli şey medeni bir insan olmak.Eş için de mahremini saklamak ve saygı bence.Ben ikisini de göremiyorum.
Çok sert ve atgözlüğüyle baktığımı düşünebilirsiniz ama gerçekten, bu adam olmazsa olmaz değil.Onun için istemediğiniz bir hayatı ömrünüzün sonuna kadar çekmeye değer mi? Bir süre sonra o uğruna katlanırım dediğiniz kişi de gözünüze öyle gelmeyecek.
Allah yardımcınız olsun ve hayırlısını nasip etsin.

Benim konum belli canım aslında Nisanlimin ailesi beni istemedi önce adetlerle vazgecirmeye çalıştı sonra sıkıntılar çıkınca düğün erteledik sonrası zaten nisanlim annesinjn ağzıyla konusuyordu birgün ortada sebeb yokken sadece ufak bir tartışmayla beni birakti bana layik degilnis surekki sorun cikiyormus beni haketmiyormus sonrasında aileler işin içine girdi daha doğrusu benim ailem aynı gün aradılar acmadi o gün bu gündür ne ailesi ne kendisi donmedi takı bohçası bende hala adres bile vermediler ki göndereyim benden böyle nefret etmişler bir kere bile düzeltme çabasına girmediler.

Ala alaaaa :KK57:
Şimdi daha çok merak ettim konunu canım. Ya bi insan ne kadar kötü olabilir ki bu layık görülür. Hiç mi medeniyet görmemişler, bu şekilde yok saymak nedir. Tamam biter anlarım ama bitirmenin bile bi adabı vardır. Edeple biter, ahlakla biter, medeniyetle biter.

Ailesinin kültürel seviyesi nasıldı canım? İlk baştan istememelerinin sence sebebi ne? Yani acaba kültürel olarak mı uygun görmediler seni?
Ya bi de ben de eski nişanlımda bunun acısını çektim, her ne kadar şuan kabul etmese de erkek dediğin kendi beyniyle düşünecek, kendi ağzıyla konuşacak. Vallahi ben bu konuda çok sertim, bitirmemdeke en büyük sebeplerden birisi buydu.

Tatlım öncelikle Hakkı'nda hayırlısı olsun, hangi kararı verirsen ver, Allah pişmanlık yaşatmasın. Nişanlındaki değişim göz doldurucu ama özünde etrafından çabuk etkilenen, yetiştirilme tarzından dolayı ataerkil, birazda anneci biriyse, evlenirseniz fabrika ayarlarına geri dönme olasılığı cok yüksek. Eger barışma kararı verildiyse ve tekrar bu yola girildiyse, kesinlikle ailesinden uzakta biyerde yaşamanızda fayda var. O ailenin sana rahat vereceğine inanmıyorum. Ama sende bence duygularını iyi gözlemle, en önemlisi bu. Sanki yorulmuş, sırf evleneyim diye evlenmek ve alıştığın biri oldugu icin nişanlınla tekrar barışma isteğine sıcak bakmışın gibime geldi.

Canım merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim :)
Etrafından etkilenme, ataerkil yapı ve annecilik konusunda nokta atışı yapmışsın aslında. Kendisi kabul etmiyor ama ne yazıkkı kısmen böyle. Fakat benim anlamadığım yaklaşık 10 yıl uzak şehirlerde çalışmış, yani ailesi ile bu kadar içli dışlı olması çok garip geliyor. Yani iletişimi düzgün olur tamam olması gereken de o ama, yani en özelini anlatacak kadar anneci olmasını mantığım bir türlü almıyor. Ben kız çocuğu olmama rağmen bu kadar özelimi anlatmam anneme. Yani küs müyüz değil miyiz belli bile etmem.
Uzak bir yerde yaşamak konusunda kararlıyım canım, kesinlikle o evi istemiyorum bu bir gerçek. Hatta buna kurban bayramında yaşadığım şoke edici bi olay anında karar verdim ve bu konudaki olmazsa olmazım uzak ev.

Son cümleni ben de düşündüm birkaç kez, acaba ben mi böyle hissediyorum diye. Yani duygularımı doğru tahlil edemiyor olabilir miyim diye. Ne yazıkki emin olamıyorum. Bunu ancak zaman gösterecek sanırım.
Sevgiler :)

Valla okudum hepsini hayret bana :KK53:
Bence bu iş olmaz olmamalı bu yaşa kadar böyle gelmiş nasıl şimdi değiştiğine inanıyorsunuz???
Yakın oturmamız gerek demişsiniz emin olun her fırsatta evinizde olacaklar ve evlendikten sonra da Eşiniz değişip eski haline dönüş yapacak...
Birde bebek olduğunu düşünemiyorum ne kavgalar ne üzüntüler olacaktır diye düşünüyorum ve bence bitirmelisiniz...
Ailenize olan saygınız da bunu gerektirir :KK14:

Ayy çok teşekkür ederim okuduğunuz için :KK36::KK19:
Uzak ev konusunda kesin kararlıyım ben de, değişime inanmak konusu da aslında hep bir umut derler ya öyle aslında.
Bazen de kendimi eleştiriyorum. Nişanlım diyor ki ben önceden de aslında ilgiliydim, sevgiiliydim vs. bana haksızlık ediyorsun. Şu sıra herşey ile birlikte kendimi de sorgular oldum. Düşüncelerimden şüphe eder oldum.
Bi insanı delirtmek istiyorsan kesinlikle böyle düğün dernek işlerine, gönül işlerine bulaştıracaksın onu anladım :KK70:

Yorumunuz için teşekkürler ..

Ala alaaaa :KK57:
Şimdi daha çok merak ettim konunu canım. Ya bi insan ne kadar kötü olabilir ki bu layık görülür. Hiç mi medeniyet görmemişler, bu şekilde yok saymak nedir. Tamam biter anlarım ama bitirmenin bile bi adabı vardır. Edeple biter, ahlakla biter, medeniyetle biter.

Ailesinin kültürel seviyesi nasıldı canım? İlk baştan istememelerinin sence sebebi ne? Yani acaba kültürel olarak mı uygun görmediler seni?
Ya bi de ben de eski nişanlımda bunun acısını çektim, her ne kadar şuan kabul etmese de erkek dediğin kendi beyniyle düşünecek, kendi ağzıyla konuşacak. Vallahi ben bu konuda çok sertim, bitirmemdeke en büyük sebeplerden birisi buydu.
Başta iyiydi ablası bana karşı sonra düğün yapmayalım nikah yapalım diyince ben nişanlımla sıkıntı yaşadım olmaz öyle şey diye ne olduysa ondan sonra oldu zaten ailesi bana karşı soğuk davrandilar her tartışmamizda şimdi bitsin ileride biteceğini diyormus annesi nisanlim her olayda yanimda oldu ben seni bırakmam diyordu ama düğün ertelendi ben memlekete geldim annesi yanında işte doldurdu oğlunu istediği gibi şimdi bitti gitti aslında ikimizde Doğunun insaniyiz ne kadar fark olabilir ki kültürel olarak işte dertleri neydi neyi istemediler çözemedim bir kere bile aramadim araya giren baristik mak isteyen olmadı kına yakışlardir belkide

Merhaba mesajınızı okudum.
Öncelikle ben bu evliliğe hiç şöyle saygın böyle saygın diye bakamaz oldum.Hele Türkiye'de.Ülkemizdeki eski adetleri seçip seçip kendi çıkarlarına göre yorumlayıp uygulayan akrabalar oldukça da böyle düşüneceğim.Ben asla böyle şeylere katlanamazdım sizi yürekten tebrik ediyorum iyi kalbinizi, sabrınızı.
Biliyorum sevmek, birine bağlı hissetmek güzel duygular ancak sizde içinizde biyerlerde biliyorsunuz bunu aslında bence, o adam değişmeyecek.O değişse ailesi değişmeyecek.Burda hep okuyoruz sevgililik döneminde kraliçeler gibi davranıp evlenince gerçek hallerine döndüklerini.Ki sizinki bunu sizi evlilik anlaşmanızdan, düşüncenizden caymamabjz için korkusundan yapıyor.Ha siz iyimserce pişman oldu değişmeye çalışıyor diye düşünebilirsiniz.O hal ve şartlarda o duygularla sizin yerinizde olsam ben de öyle düşünürdüm.Ama dışardan böyle gözüküyor.
İlk sayfa dışında yorumları okumadım insanlar ne diyor.Ben hep bdv yi takip ederim ama bu ilk kez yorum yazışım çünkü dayanamadım.
Konuşmanızdan ne kadar olgun, aklı başında ve ince biri olduğunuz anlaşılıyor.Bu adam gül bahçesindeki son gül diye düşünmeyin, olmadı daha nişanlılığında böyle olan bir evliliğe katlanmazsınız daha iyi.
Akrabalar için önemli şey medeni bir insan olmak.Eş için de mahremini saklamak ve saygı bence.Ben ikisini de göremiyorum.
Çok sert ve atgözlüğüyle baktığımı düşünebilirsiniz ama gerçekten, bu adam olmazsa olmaz değil.Onun için istemediğiniz bir hayatı ömrünüzün sonuna kadar çekmeye değer mi? Bir süre sonra o uğruna katlanırım dediğiniz kişi de gözünüze öyle gelmeyecek.
Allah yardımcınız olsun ve hayırlısını nasip etsin.

Merhaba :)
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Üstelik o kadar güzel ve detaylı yazmışsınız ki :KK36:
Ve tabii ki güzel düşünceleriniz için ayrıca teşekkür ederim, onore ettiniz beni :oops:
Ben de ciddi sorgular oldum bu adet, gelenek görenek vs. konularını. Yani nihayetinde biraz esnetilebilir, ucunda ölüm yok ki. Yani bi de dediğiniz gibi herkes işine gelen tarafından tutuyor. Şöyle bir örnek vereyim, neden dantel sermiyorum, yeni gelin evi şöyle olur, yok klozet örtüsü takımı da olur vs diye küçük şeyleri büyük meselelermiş gibi yaşayan insanlara bi bakıyorsunuz; nişan bohçası diye küçücük bir hurcun içine 2-3 havlu, 1-2 parça çamaşır vs. koymuş gelmiş. Yani ben hiç önemsemediğim için sorun etmedim, hatta merak edip bakmadım bile bizimkiler açana kadar. Bi nişan bohçasının neler ihtiva ettiğini de anlatmaya gerek yok, hepimiz az çok biliriz :KK48: Nişanlığımın altına bile iş ayakkabılarımdan bir tanesini giydim, hatta bunu anormal bişi gibi de karşılamadım. Ama madem gelenekler görenekler diye bir tarafından tutuyorsunuz madem işinize gelen tarafından değil her tarafından tutun. Gerçi başkasının alacağı eşyaya muhtaç olmadığım gibi, tenezzül de etmem o da ayrı ama işte. Sadece adetleri işine geldiği gibi kullananlar için örnek vermek istedim.
Aileden yana pek umutlu değilim artık ne yazıkki, iyi niyetli olabilirler ama kültürel anlamda birbirimize denk değiliz. Hatta benim ailem ile diğer aile bile birbirine denk değil bu bir gerçek. Nişanlım için de zaman tanıdım kendime, herşey ona bağlı. Yani ataerkil kurallarda vs ısrar ederse açıkçası ömrümü kıymetimi bilmeyen, beni birey olarak değil sadece kadın olarak gören, benden her anlamda hizmet bekleyip benim isteklerimi önemsemeyen bir adam olacağına ikna olursam kesinlikle emek harcamıycam. Davul bile dengi dengine. Şuan burayı okuyor olsa muhtemelen şoke olur, zira bizim için normal olan bu beklentiler yahut şurda yaptığımız konuşmalar onların aile yapısında isyan :KK70::KK70::KK70:

Başta iyiydi ablası bana karşı sonra düğün yapmayalım nikah yapalım diyince ben nişanlımla sıkıntı yaşadım olmaz öyle şey diye ne olduysa ondan sonra oldu zaten ailesi bana karşı soğuk davrandilar her tartışmamizda şimdi bitsin ileride biteceğini diyormus annesi nisanlim her olayda yanimda oldu ben seni bırakmam diyordu ama düğün ertelendi ben memlekete geldim annesi yanında işte doldurdu oğlunu istediği gibi şimdi bitti gitti aslında ikimizde Doğunun insaniyiz ne kadar fark olabilir ki kültürel olarak işte dertleri neydi neyi istemediler çözemedim bir kere bile aramadim araya giren baristik mak isteyen olmadı kına yakışlardir belkide

Canım, benim yaşadığım sorunlardan birini de sen yaşamışsın.
Ben hep derdim, aramızda ne geçerse geçsin ikimizin ailesi de bilmeyecek. Biz kendi kendimize kan kussak, ailelerin yanında kızılcık şerbeti içtik diyeceğiz derdim. Ama ne yazıkkı erkekler bunu düşünüp idrak edecek kadar ince düşünemiyor. Sonra anası, bacısı, dedesi, ninesi kim varsa senin mahremine burnunu sokuyor. Sen daha nişanlınla derdini çözememişken bi de başkalarına derdini anlatmak zorunda kalıyorsun. Ben burada en çok nişanlını suçladım, annesini ve ablasını işin içine fazla sokmuş. Kime ne sizin aranızdaki tartışmadan bilmem neden. Nişanlın bazı şeyleri paylaştıkça onlar da burunlarını sokmak için kendilerinde hak bulmuşlar.

Muhtemelen Amphitrite zaten şöyleydi, zaten böyleydi, seni mutlu etmezdi vs. gibi aklına girilmiştir. Nitekim kararsızlığa düşen bi bireyin ilk dinleyip onaylayacağı kişiler de ailesidir. Şuan seni aramıyor oluşlarının muhtemel nedeni de bu sanırım. Şuan senden kötüsü yoktur, ailedeki herkes kanatsız melek olmuştur.

Anlattığınız aile ataerkillik hakkında çok sorunlu görünüyor.şimdi onlar da değişti miki...Nişanlında değişim varsa iyi birşey..Olanları unut ama geleceğin içğn ailesş konusunda endişenmen lazım gibi. .Artık allttan alacaksın arayı sıcak tutmaya çalışacaksın sen de biraz yollarınızı birleştirdiyseniz...

Ben inanmadim nisanlina, sanki hersey seni alana kadar tatliya baglanmis gibi en nihayetinle onlarla ayni sokakta yasayacaksiniz, omur billah etkilerinden cikamayacak muhtemelen. Bir kere denedigini tekrar denemek bana mantiksiz geliyor, huylu huyundan da vazgecmez derim ben sadece numara yapar, sana oyle gosterir. Yinede iyi dusun tasin, guzel yerlerdesin, guzel bir hayatin var olmadik yere huzurun kacmasin sonra.

Merhaba sadece konuyu okuyarak cevap yazıyorum, aralarda başka açıklamalar olduysa okuyamadım onları.
Nişanlın seni kaybedince aklını başına almış gibi.
Ancak saydığın olaylarda hiç yanında duramamış.
ben olsam ancak rahatsızlık duyduğum konuları çözebilirse ilişkime devam ederdim

mesela:

1- ailesine yakın oturma meselesi. bunun için diretmemeli ailesine de kabul ettirmeli
2- ailesine sözünü geçirememe sessiz kalma, senin üzülmene göz yumması. bunun da çözülmesi şart
3- bu değişimlerin geçici olmaması. şu an seni tekrar geri kazanmak için çırpınıyor ama bunun devamı gelmeli, yani seni ikna edebilmeli gerçekten değiştiğine dair.

bence iş nişanlında bitiyor. tavsiyem düğün hazırlığı sürecine ailesini çok dahil etmesin, her şeyin kararını ikiniz verin onlara sadece nişanlın haber versin, süreçten haberdar etsin.

Canım merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim :)
Etrafından etkilenme, ataerkil yapı ve annecilik konusunda nokta atışı yapmışsın aslında. Kendisi kabul etmiyor ama ne yazıkkı kısmen böyle. Fakat benim anlamadığım yaklaşık 10 yıl uzak şehirlerde çalışmış, yani ailesi ile bu kadar içli dışlı olması çok garip geliyor. Yani iletişimi düzgün olur tamam olması gereken de o ama, yani en özelini anlatacak kadar anneci olmasını mantığım bir türlü almıyor. Ben kız çocuğu olmama rağmen bu kadar özelimi anlatmam anneme. Yani küs müyüz değil miyiz belli bile etmem.
Uzak bir yerde yaşamak konusunda kararlıyım canım, kesinlikle o evi istemiyorum bu bir gerçek. Hatta buna kurban bayramında yaşadığım şoke edici bi olay anında karar verdim ve bu konudaki olmazsa olmazım uzak ev.

Son cümleni ben de düşündüm birkaç kez, acaba ben mi böyle hissediyorum diye. Yani duygularımı doğru tahlil edemiyor olabilir miyim diye. Ne yazıkki emin olamıyorum. Bunu ancak zaman gösterecek sanırım.
Sevgiler :)
Dogru kararı vereceğine inanıyorum tatlım, aklı basında birisin belli. En önemlisi duyguların. Ondan emin olduktan sonra diğer kurallarını çizersin. Hakkında hayırlısı olsun

nişanlın değişmiş olabilir, ama görümceler ve kaynana hala aynıdır. yazdıkların hiç kolay şeyler değil, davetiyelere kadar dağıtıldıysa o evin herşeyi hazırlanmış demkki. ben bile korktum sen yine aynı şeyleri yaşamayı göze alabiliyomusun, ailelerin haberi varmı görüştüğünüzden

senin durumlar nasıl eşinle
Canim biz terapist falan takiliyoz iste:KK49:
Evliligimiz garip bir hal aldi iyice, ben ayrica birde bireysel terapi goruyorum. Sorun bende cikti iyimi:KK55:

Back
X