- 3 Mart 2016
- 27
- 5
-
- Konu Sahibi Elifistanbul1998
istediğim bolum ve istediğim şehir olmadi ailem yollamadi
???düşüncen ne diye istemedigim şehire okumaya gittim
İstediği şehir ve bölüme gidememiş istemediği şehre gitmiş yani ben okuyunca böyle anladım belki yanlıştır ama :)
evet istemediğim şehire ve bölüme okumaya gittim daha fazla yaşadiğim şehirde bulunmamak için ders ortalamam ile başka okula geçiş yapmayi dusunuyordum en azindan bir yerden başlamak istedim istemeyerekte olsa sonra benim dusundugum gibi olur bazi şeyler diye umid ediyordum ama hiçbiri olmadiİstediği şehir ve bölüme gidememiş istemediği şehre gitmiş yani ben okuyunca böyle anladım belki yanlıştır ama :)
Hakkında iyisi ne ise o olsun daha genç ve yolun başındasınŞımarık birisi değilim olmayada uğraşmiyorum sadece ne istediğimi napmak istediğimi biliyorum ama ailemi ikna edemiyorum anlatiyorum açikliyorum bazi şeyleri yine kendi dediklerini söyluyorlar bana firsat vermiyorlar
Haklısın insanımız ağız ve diş sağlığının dahada lüx olarak görüyor dişi çürümediği sürece dişçiye gitmiyorhadi hepsi bir yana da şu tel olayı çok üzücü...
Haklısın insanımız ağız ve diş sağlığının dahada lüx olarak görüyor dişi çürümeye ise dişçiye gitmiyor
Konu sahibinin ailesine sanırım böyle
Ben başka bir ihtimal düşünmek istemiyorumBana daha farklı gibi geldi, umarım yanılıyorumdur...
Fazlasiyla bunaltti beni ailemle iletişim kurmaya çalişiyorum birşey anlatmaya başliyorum ama verdikleri cevaplar ve tepkiler çok acayip dinlemeden cevap bile veriyorlar bazi konulara takilip kaldiklarinda hep bana o konudan bahsediyorlar surekli takilmicak konulari fazlasiyla kafalarina takiyorlarHakkında iyisi ne ise o olsun daha genç ve yolun başındasın
Ailenin hata yapmadan korkup üzerine titriyorlar sanırım bu seni bunaltmış
Biz burda ne hikayeler okuyoruz haliyle çok zor anne baba olmak onlarıda anlıyorum kısmen senide
Ailenizden ile iletişim kurunuz kendinizi dünyanızda hapsetmeyin
Sizlere belki saçma geliyor olabilir ailemin yaptirmamasi ama öyle değil işte her defasinda söylüyorum dile getiriyorum doktora gidiyoruz doktor da söylüyor ama hâla takilmadi her seferinde sen kendin yaptirirsin diyorlar kendi parani kazanmaya başlayinca geç olmadan ben takilsin istedikçe ailem taktirmiyor erteliyorlar hep daha ne kadar ertelemekte kararlilar bilmiyorumhadi hepsi bir yana da şu tel olayı çok üzücü...
Sizlere belki saçma geliyor olabilir ailemin yaptirmamasi ama öyle değil işte her defasinda söylüyorum dile getiriyorum doktora gidiyoruz doktor da söylüyor ama hâla takilmadi her seferinde sen kendin yaptirirsin diyorlar kendi parani kazanmaya başlayinca geç olmadan ben takilsin istedikçe ailem taktirmiyor erteliyorlar hep daha ne kadar ertelemekte kararlilar bilmiyorum
Maddi durumumuz iyi güvenlerini sarsicak bir şey yapmadim da bende diyorum evlatlikmiyim diye annem diyor ben erken menopoza ayrildim diye annem 1978 yilinda evlenmiş ve 20 yaşindaymiş 1998 de ben dunya gelmişim tam 20 sene sonra diyorum niye hiç hamileyken fotografin yok diye elimizdeki fotograflara bakiyorum özel günlerde hep fotograflari var ama hamileyken hiç yok aşı kartlarimi vslerimi hiç ortalikta yok doğum saatimi soruyorum hatirlamiyor bileEvlatlık mısınız diye aklıma gelmedi değil. Zira normal değil. Bir de tek çocuksun daha bir ilgili olmaları lazımken neden böyle yapıyorlar?
Maddi durumunuz nasıl ve acaba güvenlerini sarsacak bir şeyler mi yaptın?
Aslında anlamıyorsunuz birbiriniziFazlasiyla bunaltti beni ailemle iletişim kurmaya çalişiyorum birşey anlatmaya başliyorum ama verdikleri cevaplar ve tepkiler çok acayip dinlemeden cevap bile veriyorlar bazi konulara takilip kaldiklarinda hep bana o konudan bahsediyorlar surekli takilmicak konulari fazlasiyla kafalarina takiyorlar
Denedim teyzemde dedi hep hatta beraber goturelim dişciye ben karşilayayim parasini dedi sağliği önemli ertelemeyin dedi onuda kabul etmediler haziran ayinda annem dişlerini çektiriyordu diş yaptirmak için bende gittim yaninda ve doktora gösterdim dişlerimi tel lazim mi diye annem iyice duysun diye çenen dar gelişmiyor ve dişlerin sola doğru kayik dedi bi git fikir al içinde kalmasin ama benden tavsiye biran önce taktirmanda fayda var dedi anneme dedim bak randevu alayim gideriz dimi diye baştan tamam dedi her sorduğumda ben onca yol çekemem git gel masraf idare ediyor işte seni dişlerin dedi ama öyle değil işte gülemek bile gelmiyor içimden çenem genişlemediğine yüzüm üçgen şeklinde biraz üçgenimsi olur mesala ama benim öyle değil neden yaptirmamakta israrcilar anlamiyorum sağliğim en önemlisi ve ben 27 aralikta bayginlik geçirdim evde gece yarisi bayildim beni bulup kendime getirdiklerinde babama acile gidelim dedim baksiinlar diye kalkip göturmedi bile sabah sağlik ocaginda kan tahlili yaptirdik sadeceCanım ben saçma bulmadım, üzücü buldum ve maalesef şu anda çözüm üretemiyorum, zor bir ailen var
Teyzeni ikna et anneni ikna etsin diyeceğim ama bunu zaten denemişsindir herhalde