konuyu baştan sona okudum. yorum yapan hiçbir arkadaşın iyi niyetinden şüphe duymadığımı ifade ederek, bazı uslup hatalarından rencide edici boyutlar kazandığını söyleyebilirim. konuyu açan arkadaşın hangi şartlarda yaşadığını, eşiyle iletişiminin nasıl olduğunu, cereyan eden olayın hangi boyutta meydana geldiğini net olarak bilmiyoruz. bu nedenle ne yazsak farazi kalacak.
naçizane şunu söylemeden geçmek istemiyorum. bazı arkadaşlar "şans vermek"ten bahsetmiş.
yazılmış da ben mi okumadım;
bu adam:
_seni dövdüm bir daha olmayacak mı dedi?
_kıskançlığını anlıyorum. bundan sonra daha dikatli olacağım mı dedi?
_özür dilerim, kusura bakma, (ya da ne bileyim)bunu yaşanmamış sayalım mı dedi?
bakın "bana-evliliğimize bir şans daha ver" gibi bir cümleyi kullanmadım bile.. asgari şeyler yazdım. bunlardan bir tanesini bile dedi mi?
siz neye, kime şans vermekten bahsediyorsunuz ben anlamadım. şans falan isteyen yok..
kendimizi kandırmayalım. madem boşan demeyeceğiz o zaman diyelim ki; arkadaşım sen madem bu adamı çok seviyorsun ve vazgeçemiyorsun. yaşanılanlarda da kendinde pay buluyorsun.o halde kimseye değil, vereceksen kendine şans ver ve kıskançlık konusunda yardım al tedavi ol.3 maymunu oyna, görmezden gel. bizde senin iyi haberlerini okuyalım.
ez cümle: tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış!