Çaresizim

Evlilik bu degil sana değer vermeyen kendi çocuğuna küfreden annenin gelmesini istemeyen bi adamla bi dah denesen nolacak hic bir şey degismeyecek anan babanda doyurur karnını saygı sevgi görmediğin evde duracak bi sebebinde yok bence hele dayak varsa adam demem ben o insana çocuğun biraz buyur yürümeye baslar en az 2 yaşını doldurur sende kafani toplamis azda olsa atlatmış olursun ve çalışır yoluna bakarsın umarım tekrar bi sans vermeyi dusunmuyosundur

Millet ailesinden yakınır , beni korumuyorlar destek olmuyorlar diye.
Sizde durum tam tersi aileniz yanınızda. Israrla kocanızın yanına gitmek istiyorsunuz biraz daha dövsün dimi yetmedi galiba kendinize acımıyorsanız karnınızdaki günahsıza acıyın.

Lütfen geri dönmeyin,
Emin olun hiçbir şey değişmeyecek... Üstüne bir de ben sana yalvarmadım kendi ayağınla geldin diyecek.
Ailen yanındaymış lütfen bunu iyi kullanın

Bundan hayir gelmez.Sen ailenle kal en iyisi ve boşan..

Yasadiklarin cok zor karnindaki cocukla nasil dovebilmis nasil kiyabilmis anlayamiyorum... Canim benim ayril bu adam alkolik tedaviye ihtiyaci var kesinlikle bir daha yanına bile gitme basbasa bile kalma allah korusun gozu donup öldürebilirdi guvenme..

Alkol almak normal, ne varki diyen bekar kızlara ders olsun.Alkol kullanıpta karısını, çocugunu mutlu eden kimse yok, sizde nişanlıyken biliyormuşunuz, böyle adamlar düzelmez, çocugunuz dogusun işe girin, o adama bir daha dönmeyin.

Mesele icmesi degil, agziyla icememesi
Karisini dover kvsine kufur ederse bir insan zaten ondan koca olmaz, kapi paspasi olur. Atin bu karaktersizi

Bak ailen arkanda,sakın ama sakın dönme.
Aileni de kaybedersen,bu adam sana eziyet etse gidecek kapın yok.

Eş dediğin böyle olmaz canım,sen evlilik yaşamıyorsun.
Huzuru o adamda şu saatten sonra zor bulursun

Yani hamilesin bişey demek istemiyorum ama hiç mi tanimadin ilk buldugunla mi evlendin bu nedir ya.
Ben inanmıyorum köprüyü geçene kadar muhabbetine. Evlenir evlenmez alkolik olmadı ya bu adam öncede vardı görmezden geldin. Bide arkandan atlı koşuyor gibi hamile kaldın bravo.
Geri tabiki dönme içip içip dayak atan adamla napacan. Boşa pisligi.

iyi de işte bu kadar çabuk tanınmıyor ki hemen de ortaya dökmüş esasen

ayrıca da 30 yaşlında yaşı maşı geçmez

sizi kendisine mecbur bırakmak istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…