• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim

Evlilik bu degil sana değer vermeyen kendi çocuğuna küfreden annenin gelmesini istemeyen bi adamla bi dah denesen nolacak hic bir şey degismeyecek anan babanda doyurur karnını saygı sevgi görmediğin evde duracak bi sebebinde yok bence hele dayak varsa adam demem ben o insana çocuğun biraz buyur yürümeye baslar en az 2 yaşını doldurur sende kafani toplamis azda olsa atlatmış olursun ve çalışır yoluna bakarsın umarım tekrar bi sans vermeyi dusunmuyosundur

Millet ailesinden yakınır , beni korumuyorlar destek olmuyorlar diye.
Sizde durum tam tersi aileniz yanınızda. Israrla kocanızın yanına gitmek istiyorsunuz biraz daha dövsün dimi yetmedi galiba kendinize acımıyorsanız karnınızdaki günahsıza acıyın.

Lütfen geri dönmeyin,
Emin olun hiçbir şey değişmeyecek... Üstüne bir de ben sana yalvarmadım kendi ayağınla geldin diyecek.
Ailen yanındaymış lütfen bunu iyi kullanın

5aylık evli 4 aylık hamileyim. Eşimin ailemi istememesi hakaret etmesi alkol kullanması bir gün dediğini ertesi gün yalanlaması , evimin içinde kimi Zaman ufak tefek kimi Zaman aşırı tartışmalar şöyle yapsan daha iyi olur dediğim de içme helali ne haram katma dediğim de bir sürü ağız dolusu küfürlere maruz kalmam bi yandan hamilelik bulantılarım ile uğraşırken tüm bunlarca mücadele etmeye çalışmam hiç bir vakit eşime sert tepkili davranmadığım halde her zaman alttan alıp isteklerini Arzu'larını sevdiği seyleri yerine getirdiğim halde sadece içme dedim diye boşanalım seninle uğraşamam diye sürekli tehditler savuran bir insan ile beraberdim. Annemin evime gelmesinden rahatsızlık duyup karnımdaki çocuğa küfür etti diye dayanamayıp Nasıl böyle söylersin diyerek üzerine yürüyüp yakasından tuttum sonuç yerden yere atıp dövdü , deli gibi sarhoştu. Her gün arada iki güne bir iki bira alır gelirdi eve. Arada beni de yanına alır otobanda içerdi araba seyir halinde iken yapmayalım deme lüksüm yoktu nişanlı iken böyle değildin dedim herşey köprüyü geçene kadardı DEDİ , En son artık dayanamadığım İçin çıkıp babamın evine geldim o işte iken habersizce , geleli 1 ay oldu,daha anlatılacak çok şey var paranoyaları Polyanacılık oynaması. Şimdi çaresizim eşimin ailesi tedavi olması gerekiyor diyo olsun Bebek doğsun yeniden deneyin dio ben bebeğimi sonraki süreci düşünüyorum çaresizim ne yapacağımı bilemez haldeyim .. (Ben 23 eşim 30 yaşında )
Bundan hayir gelmez.Sen ailenle kal en iyisi ve boşan..

Yasadiklarin cok zor karnindaki cocukla nasil dovebilmis nasil kiyabilmis anlayamiyorum... Canim benim ayril bu adam alkolik tedaviye ihtiyaci var kesinlikle bir daha yanına bile gitme basbasa bile kalma allah korusun gozu donup öldürebilirdi guvenme..

Alkol almak normal, ne varki diyen bekar kızlara ders olsun.Alkol kullanıpta karısını, çocugunu mutlu eden kimse yok, sizde nişanlıyken biliyormuşunuz, böyle adamlar düzelmez, çocugunuz dogusun işe girin, o adama bir daha dönmeyin.

Mesele icmesi degil, agziyla icememesi
Karisini dover kvsine kufur ederse bir insan zaten ondan koca olmaz, kapi paspasi olur. Atin bu karaktersizi

Uyarıyorlar eşimi ama napayım sözümüzü dinlemiyor diyorlar. Şimdi de eşim haber salmış gelip özür dilemek istediğini herşeyi telafi edip yuvasını kurtarmak istediğini söylemiş ailem de tamamen karşı gelmesin bile aklı yeni mi başına geldi dediler bende gelsin bakalım ne diyecek ne olacak dedim. Babam madem öyle niye geldin niye evden eşyaları toplattırdın bana DEDİ gidersen kapı orda bidaha gelme DEDİ eşim bunları duydu oda çık gel yuvana sahip çık ailen uzlaşma taraftarı değil DEDİ inanın kafayı yemek üzereyim. Ailem işine gir çocuğuna bak diyo , bu kaderi ben istemedim ben yaşamak istemedim düzelmesini istiyorum eşimin de ailemin de ama ne doğru ne yanlış bilmiyorum

Bak ailen arkanda,sakın ama sakın dönme.
Aileni de kaybedersen,bu adam sana eziyet etse gidecek kapın yok.

Eş dediğin böyle olmaz canım,sen evlilik yaşamıyorsun.
Huzuru o adamda şu saatten sonra zor bulursun

Yani hamilesin bişey demek istemiyorum ama hiç mi tanimadin ilk buldugunla mi evlendin bu nedir ya.
Ben inanmıyorum köprüyü geçene kadar muhabbetine. Evlenir evlenmez alkolik olmadı ya bu adam öncede vardı görmezden geldin. Bide arkandan atlı koşuyor gibi hamile kaldın bravo.
Geri tabiki dönme içip içip dayak atan adamla napacan. Boşa pisligi.

Yaşı geçmiş olduğu için istedi, bende anne olmak istiyordum fakat en azından 6 ay kadar bir süre sonrasına ertelemek istediğimi söylediğim de yatakları ayırıp bundan sonra hiç birşeyimsin DEDİ evliliğimizin ilk tartışmasıydı , insan boşanacağını nerden bilsin elbet ola ak huzurumuz olsun da bari bebeğimiz de olsun demiştim.

iyi de işte bu kadar çabuk tanınmıyor ki hemen de ortaya dökmüş esasen

ayrıca da 30 yaşlında yaşı maşı geçmez

sizi kendisine mecbur bırakmak istemiş

Back