• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizim

Bekar anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
6
3
1
5aylık evli 4 aylık hamileyim. Eşimin ailemi istememesi hakaret etmesi alkol kullanması bir gün dediğini ertesi gün yalanlaması , evimin içinde kimi Zaman ufak tefek kimi Zaman aşırı tartışmalar şöyle yapsan daha iyi olur dediğim de içme helali ne haram katma dediğim de bir sürü ağız dolusu küfürlere maruz kalmam bi yandan hamilelik bulantılarım ile uğraşırken tüm bunlarca mücadele etmeye çalışmam hiç bir vakit eşime sert tepkili davranmadığım halde her zaman alttan alıp isteklerini Arzu'larını sevdiği seyleri yerine getirdiğim halde sadece içme dedim diye boşanalım seninle uğraşamam diye sürekli tehditler savuran bir insan ile beraberdim. Annemin evime gelmesinden rahatsızlık duyup karnımdaki çocuğa küfür etti diye dayanamayıp Nasıl böyle söylersin diyerek üzerine yürüyüp yakasından tuttum sonuç yerden yere atıp dövdü , deli gibi sarhoştu. Her gün arada iki güne bir iki bira alır gelirdi eve. Arada beni de yanına alır otobanda içerdi araba seyir halinde iken yapmayalım deme lüksüm yoktu nişanlı iken böyle değildin dedim herşey köprüyü geçene kadardı DEDİ , En son artık dayanamadığım İçin çıkıp babamın evine geldim o işte iken habersizce , geleli 1 ay oldu,daha anlatılacak çok şey var paranoyaları Polyanacılık oynaması. Şimdi çaresizim eşimin ailesi tedavi olması gerekiyor diyo olsun Bebek doğsun yeniden deneyin dio ben bebeğimi sonraki süreci düşünüyorum çaresizim ne yapacağımı bilemez haldeyim .. (Ben 23 eşim 30 yaşında )

Sana ne yapıyor sa bebeğe de aynısını yapacak öyle bir adamın yanina çocuk mu bırakılır. Boşan hemde hic vakit kaybetmeden
Ayrıca bebek için neden bu kadar acele ettiniz diye sormadan edemicem

Yaşı geçmiş olduğu için istedi, bende anne olmak istiyordum fakat en azından 6 ay kadar bir süre sonrasına ertelemek istediğimi söylediğim de yatakları ayırıp bundan sonra hiç birşeyimsin DEDİ evliliğimizin ilk tartışmasıydı , insan boşanacağını nerden bilsin elbet ola ak huzurumuz olsun da bari bebeğimiz de olsun demiştim.

Sana ne yapıyor sa bebeğe de aynısını yapacak öyle bir adamın yanina çocuk mu bırakılır. Boşan hemde hic vakit kaybetmeden
Ayrıca bebek için neden bu kadar acele ettiniz diye sormadan edemicem
Yaşı geçmiş olduğu için istedi, bende anne olmak istiyordum fakat en azından 6 ay kadar bir süre sonrasına ertelemek istediğimi söylediğim de yatakları ayırıp bundan sonra hiç birşeyimsin DEDİ evliliğimizin ilk tartışmasıydı , insan boşanacağını nerden bilsin elbet ola ak huzurumuz olsun da bari bebeğimiz de olsun demiştim.

Canım tabiki kimse böyle olacağını bilemez ama çok erken işte. Daha ozaman normal olmadığının sinyallerini vermiş yapacak birşey yok artık.. Bu saatten sonra sadece kendini ve bebeğini düşün ve boşan çünkü o adam duzelmez

Anneme babama küfür ettiği için, yüzlerine karşı değil bana söyledi ben kaldıramadım sonra söz verdi küfür etmedi ailem ona o aileme kinli . Babamın akrabası görücü usulü evlendim

Son düzenleyen: Moderatör:
Anneme babama küfür ettiği için, yüzlerine karşı değil bana söyledi ben kaldıramadım sonra söz verdi küfür etmedi ailem ona o aileme kinli . Babamın akrabası görücü usulü evlendim
Aileni dinle
Ortada gerçek bir çaba olsa annen babanda görür evliliğini kurtar derdi
Hazır adım atmışken geri çekilme
Bu adamdan ne eş ne baba olur

Allah yardımcınız olsun. Alkol alan adam ne iyi bir baba ne de iyi bir eş olur bana göre. Ama o çocuk varya işte elinizi kolunuzu bağlar. Gitsen bir türlü gitmesen bir türlü. Hamile olmasanız asla dönmeyin derim. Ama alkol almaya devam edecekse bence çocuğunuz olsa bile huzuru bulamazsınız. Hatta çocuk daha olumsuz etkilenir. Kendimden biliyorum alkolik bir babayla büyüdüm.

Saçmalamayın sakın dönmeyin o adama. Yaşadıklarınızın 100 katını yaşatır eğer dönerseniz ona. Ruh hastası, bağımlı, acımasız birisi yakmayın kendinizi.

ailenizi dinleyin eğer düzelicekse kendi kendine düzelsin. yine içip sizi hamile halinizle döverse yada belki daha da kötüsünü yaparsa. siz artık annesiniz bu adamla bu şekilde çocuk büyütülmez.

bundan sonra hiç birşeyimsin DEDİ evliliğimizin ilk tartışmasıydı , insan boşanacağını nerden bilsin elbet ola ak huzurumuz olsun da bari bebeğimiz de olsun demiştim.

Bir tartışmada adam bu lafı ediyor ve sende o adamdan hemen çocuk yapıyorsun? Siz böyle önemli şeyleri görmediğiniz sürece başınıza böyle işler gelir işte... Ayrıca yaşı daha 30. Kadın değil ki üremesi belli bir süre sonra imkansız hâle gelsin ne acelesi varmış. Adamın ciddi sorunları olabilir bence. Hem çocuk istiyor,hem kendi çocuğuna küfür ediyor. Böyle bir adamla "sırf çocuk için" barışmayı falan düşünmüyosunuz herhalde...

karnındaki çocuğa küfür eden biri insan değildir. ailen ne güzel destek olmuş. seni hamileyken döven biri için bırakın gelsin konuşalım deme cesaretinize hayran kaldım. sakın barışıp o masumu, kocanız olacak canavarla aynı evde tutmayın. biraz güçlü olun kurban olayım yapmayın.

Uyarıyorlar eşimi ama napayım sözümüzü dinlemiyor diyorlar. Şimdi de eşim haber salmış gelip özür dilemek istediğini herşeyi telafi edip yuvasını kurtarmak istediğini söylemiş ailem de tamamen karşı gelmesin bile aklı yeni mi başına geldi dediler bende gelsin bakalım ne diyecek ne olacak dedim. Babam madem öyle niye geldin niye evden eşyaları toplattırdın bana DEDİ gidersen kapı orda bidaha gelme DEDİ eşim bunları duydu oda çık gel yuvana sahip çık ailen uzlaşma taraftarı değil DEDİ inanın kafayı yemek üzereyim. Ailem işine gir çocuğuna bak diyo , bu kaderi ben istemedim ben yaşamak istemedim düzelmesini istiyorum eşimin de ailemin de ama ne doğru ne yanlış bilmiyorum
Adam seni hamile iken yerden yere vurmus, baban hakli. Niye geldin ki o zaman babanin evine? Kimse pat diye degismez.

Ayrica kocam istedi hemen cocuk yaptik nedir? Istersen adamla 10 sene sevgili ol. Evlilik cok farkli. Ilk aydan hamile kalmak nedir?

Herkes en azindan 1 sene bekler, evlilik nasil gidiyor diye bir bakar. Cocugu oyle yapar. Size de olan olmus artik ben bebege uzuldum.

Bebeğinizi baba evinde doğurun büyütün.. huzurla büyüsün inşallah..

Adam alkolik dayak da atıyo.. olmaz bununla.. hastalıklı bi hayat sürmeyin tam da kurtulmuşken.. bu adam gebe halinizle yerden yere vurarak dövmüş sizi..

Evladınıza da kendinize de yapmayın.. aileniz de yanınızdaysa düzeninizi orda devam ettirin.. bebek doğup biraz büyüdükten sonra çalışırsınız da.. hem en güvendiklerinizin yanında büyüycek evladınız..

5aylık evli 4 aylık hamileyim. Eşimin ailemi istememesi hakaret etmesi alkol kullanması bir gün dediğini ertesi gün yalanlaması , evimin içinde kimi Zaman ufak tefek kimi Zaman aşırı tartışmalar şöyle yapsan daha iyi olur dediğim de içme helali ne haram katma dediğim de bir sürü ağız dolusu küfürlere maruz kalmam bi yandan hamilelik bulantılarım ile uğraşırken tüm bunlarca mücadele etmeye çalışmam hiç bir vakit eşime sert tepkili davranmadığım halde her zaman alttan alıp isteklerini Arzu'larını sevdiği seyleri yerine getirdiğim halde sadece içme dedim diye boşanalım seninle uğraşamam diye sürekli tehditler savuran bir insan ile beraberdim. Annemin evime gelmesinden rahatsızlık duyup karnımdaki çocuğa küfür etti diye dayanamayıp Nasıl böyle söylersin diyerek üzerine yürüyüp yakasından tuttum sonuç yerden yere atıp dövdü , deli gibi sarhoştu. Her gün arada iki güne bir iki bira alır gelirdi eve. Arada beni de yanına alır otobanda içerdi araba seyir halinde iken yapmayalım deme lüksüm yoktu nişanlı iken böyle değildin dedim herşey köprüyü geçene kadardı DEDİ , En son artık dayanamadığım İçin çıkıp babamın evine geldim o işte iken habersizce , geleli 1 ay oldu,daha anlatılacak çok şey var paranoyaları Polyanacılık oynaması. Şimdi çaresizim eşimin ailesi tedavi olması gerekiyor diyo olsun Bebek doğsun yeniden deneyin dio ben bebeğimi sonraki süreci düşünüyorum çaresizim ne yapacağımı bilemez haldeyim .. (Ben 23

eşim 30 yaşında )
oooooffff hamile halinle konun beni dağlayıp geçti

buradan çaresiz gibi görünmüyorsun
en azından baba evindesin

Back