• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizim

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
aylar önce kayınvalidemle olan sıkıntılarımı yazmıştım ... suan konuşmuyorum onunla bi nebzede olsun aştım onları ... şimdi ise daha kötüsü basladı ne yazık ki eşim .... kaynanamla yasadığım seyler evliliğimde derin yaralar actı ve kapanmakta bilmiyor.. kapatamıyoruz düzelmiyor... eşim uzun zamandr ne nasılsın diyor ne halimi hatrımı soruyor sürekli konusmaya calışıyorum konuşmuyor takiii bu akşama kadar oturalım konuşalım bak bu böyle gitmez dedim gitmesin dedi... bak birbirimizden soğuduk 2 cocugumuz var yapmayalım böyle en azından sevmeye calış dedim beni sevme artık beni sevmeni istemiyorum dedi...e ne yapacagz o zaman dedim böyle gidecek dedi.... kızdım o zaman bende enişten ablana hal hatır sormuyo die yakınınca eniştenin üzerinden gecirmedik laf koymuyorsun evdeki karına nie hal hatır sormuyosun sen bu kadar karaktersizsin işte dedim ... o zamanda ben anneme ablama ölene dek hatırını sorarım sana sormam dedi .. bu adam bunları neden söyledi die düşünürsünüz şimdi dimi .. bu kadar neden soğumuş dersiniz tek nedeni annesine olan zaafı annesiyle küsüm die benden soğudu ... hayatımı zindana cevirdi.... mutsuzum... yalnızım...kendimi bi otelde hizmetçi gibi hissediyorum ...patron işçi ilişkisi gibi bile deil daha resmi ... 2 tane cocuğum var ikiside daha bebek evden dışarı adım atamıyorum ki gezsem tozsam unutsam kendimi öle avutsam... ayrılsam olmaz ayrılı psikolojisini asla kaldıramam .. böyle bi evliliği nasıl sürdürürüm sizce...biliyorum artık hep bir tarafım eksik kalacak .. o da benim mutsuzluğum olacak ... hayattan tek beklentim çocuklarım kaldı keşke keşke çouklarım hemen büyüse evlense ve bende ölsem ... yasayamıyorum onların her anınını her attığı adımı zevkle mutlu bir aile olarak hissederek doya doya yasayamıyorum

Son düzenleme:
eşiniz annesine olan küskünlükten dolayı size cephe almışşş
kaç yıllık karısısın ne bu tavırlar böyle....
valla ben yerinizde olsam bende tavır alırım....
annen diye ölemem yaaaaa

Eğer davanızda haklıysanız kararlı olun üstüne gitmeyin giderseniz daha kötü olur zamanla oda pes eder zaten ama beni sevmeni istemiyorum lafları falan hiç hoş değil

annesiyle görüşmediğin için sana kırılmış bence annesiyle barış bayram geliyor git elini öp eşine de senin hatrın için bir adım attım de çok mutlu olacaktır hem sen de rahat edersin elbette kayınvaldenle eskisi gibi olmazsınız sadece barışmak için sen bir adım atmış üstüne düşeni yapmış olursun eşinin de çok üzerine düşme sen de ona ilgisiz ol evde vaktini alacak başka şeyler bul

Kaç kez ayrıldınızda ayrılık psikolojisini kaldıramam diyorsunuz...Anlamıyorum tek kaçış kelimesi bu sanırım forumda herkes bi ayrılık psikolojisini kaldıramama takılmış kalmışş...tatmadığınız bişeyi nasıl kaldıramıyorsunuz..
Size gelince eşiniz size trip atıyor nabız yokluyor olabilir..veya tam aksi sizden gerçekten soğumuş çocuklar için böyle sürdürmeye kararda vermiş olabilir...
ama şu durumda bahsettiğiniz bu eşinize ayrılalım deseniz eminim hayır demicektir..

Bende kaynanamla konuşmuyorum görüşmüyorumm ve ölene dekde görüşmicemm..

Eşim hiçde tavırlı değil bana hatta daha huzurluyuz..

Sırf eşiniz sizle iyi geçinsin diye kaynananızla görüşmeyi düşünmüyorsunuz heralde..

Annesi için mi evlenmiş sizinle..
Annemle iyi geçin sevimm senii yok yaaaa...
Annemle geçinmezsen buz gibi soğurum senden ne mantık yaaa..
Bırakın bıkar nasıl olsa alışır bu duruma bunu kabullenmelii

Ben annesini sevmiyorum diye o da beni sevmicek yörüsün gitsinnnn anasının eteğinin altınaa..

Bende kaynanamla konuşmuyorum görüşmüyorumm ve ölene dekde görüşmicemm..

Eşim hiçde tavırlı değil bana hatta daha huzurluyuz..

Sırf eşiniz sizle iyi geçinsin diye kaynananızla görüşmeyi düşünmüyorsunuz heralde..

Annesi için mi evlenmiş sizinle..
Annemle iyi geçin sevimm senii yok yaaaa...
Annemle geçinmezsen buz gibi soğurum senden ne mantık yaaa..
Bırakın bıkar nasıl olsa alışır bu duruma bunu kabullenmelii

Ben annesini sevmiyorum diye o da beni sevmicek yörüsün gitsinnnn anasının eteğinin altınaa..

tek cümleyle özetlediniz eşimi ve benim düşüncelerimi tşkr edrm

Kaç kez ayrıldınızda ayrılık psikolojisini kaldıramam diyorsunuz...Anlamıyorum tek kaçış kelimesi bu sanırım forumda herkes bi ayrılık psikolojisini kaldıramama takılmış kalmışş...tatmadığınız bişeyi nasıl kaldıramıyorsunuz..
Size gelince eşiniz size trip atıyor nabız yokluyor olabilir..veya tam aksi sizden gerçekten soğumuş çocuklar için böyle sürdürmeye kararda vermiş olabilir...
ama şu durumda bahsettiğiniz bu eşinize ayrılalım deseniz eminim hayır demicektir..

sadece düşünüyorum yasım daha 23, 2 çocuk annesiyim akrabağlardan cekiniyorum bide kaynana yüzünden geri gitmek istemiyorum ayrılık nedenimiz daha matıklı olsun isterim yok kocam anasını sevmiom die benden soğudu o yüzden ayrıldım ..... ne kadar sacma bi cümle deil mi .. gercek problemlerimiz olsa ben bişi yapsam yada o bişi yapsa tamam derim çeker giderim arkama bile bakmam ....

annesiyle görüşmediğin için sana kırılmış bence annesiyle barış bayram geliyor git elini öp eşine de senin hatrın için bir adım attım de çok mutlu olacaktır hem sen de rahat edersin elbette kayınvaldenle eskisi gibi olmazsınız sadece barışmak için sen bir adım atmış üstüne düşeni yapmış olursun eşinin de çok üzerine düşme sen de ona ilgisiz ol evde vaktini alacak başka şeyler bul
yok cnm ne münasebet eşim istiyor die hiç sevmediğim bi insanla haşir nesir olup sevio gibi gözükemem karakterim geregi içim dışım birdir oyun oynayamam sevmiyorsam sevmiyorum

eşiniz annesine olan küskünlükten dolayı size cephe almışşş
kaç yıllık karısısın ne bu tavırlar böyle....
valla ben yerinizde olsam bende tavır alırım....
annen diye ölemem yaaaaa

3 yıllık eşiyim arkadasım ilk başlarda kabullenmişti kaynanamla anlaşamadığımızı şimdi içine sardı heral de annemde babam annemde ablam tavır da bi yere kadar hiç çözüme ulaşmıyor bunaldım artık

neden caresiz olasinki canim kimse kimseyi sevmek zorunda degil.kendini bu kadar uzmesen diyorum.eninde sonunda seni bole kabullencek. kendini evinin isine, cocuklarina ver. bence evde hersey normalmis gibi davran,evde bu konuyu hep gundemde tutarsan,cok uzulursun,kaynanamla yasadigim hiç bi sorunu esime duyurmam.kendi aramizda hallederiz bence sende herseyden haberdar etme esine.birak herseyi bilmesinler.hiç bisey için uzulmeye degmez yasamana bak seni mutlu eden neler varsa onlarla mesgul ol canim opuyorm seni huzurlu gunler:71:

neden caresiz olasinki canim kimse kimseyi sevmek zorunda degil.kendini bu kadar uzmesen diyorum.eninde sonunda seni bole kabullencek. kendini evinin isine, cocuklarina ver. bence evde hersey normalmis gibi davran,evde bu konuyu hep gundemde tutarsan,cok uzulursun,kaynanamla yasadigim hiç bi sorunu esime duyurmam.kendi aramizda hallederiz bence sende herseyden haberdar etme esine.birak herseyi bilmesinler.hiç bisey için uzulmeye degmez yasamana bak seni mutlu eden neler varsa onlarla mesgul ol canim opuyorm seni huzurlu gunler:71:

bende duymuyor zannediyordum ilk başlarda ama dakikasındada yetiştiriyormuş oğluna akıllandm artık konuşmuyrm problemmde olmuyor ama ben eşime ne yaptım ki bana bunu layık görüyor

kaynananızla yaşadığınız şey çok büyük bir olaymıydı.bence eşinizi seviyorsanız onunda sizi sevdiğine eminseniz bence siz küçük olarak bir adım atın ve kaynananızla barışın illaki barştınız diye sürekli görüşecek değilsiniz ya masafeli olursunuz eşinizlede önce bu durumu konuşmaya calışın tamam ben gidip annenle konuşup elini öpersem bizim ilişkimizde düzelir mi tek sorun buysa ben annenle barışmayı düşünüyorum bizim iki çoçuğumuz var daha çok genciz böyle yürütemeyiz onlarda etkileniyor bizim bu durumumuzdan böyle şeylerle mutluluğunuzu bozmayın allah bağışlasın 2 tane evladınız varmış.onları üzmeden bu işi tatlıya bağlamaya çalışın

kaynananızla yaşadığınız şey çok büyük bir olaymıydı.bence eşinizi seviyorsanız onunda sizi sevdiğine eminseniz bence siz küçük olarak bir adım atın ve kaynananızla barışın illaki barştınız diye sürekli görüşecek değilsiniz ya masafeli olursunuz eşinizlede önce bu durumu konuşmaya calışın tamam ben gidip annenle konuşup elini öpersem bizim ilişkimizde düzelir mi tek sorun buysa ben annenle barışmayı düşünüyorum bizim iki çoçuğumuz var daha çok genciz böyle yürütemeyiz onlarda etkileniyor bizim bu durumumuzdan böyle şeylerle mutluluğunuzu bozmayın allah bağışlasın 2 tane evladınız varmış.onları üzmeden bu işi tatlıya bağlamaya çalışın
öpmem cnm benm öpmem hatam yok ne yaptılarsa analı oğullu ikisi yaptılar ikiside benden arkamdan konuştukları için özür diledi küs gibi deiliz sadece aramıyorum gerekli olan sorulara cvp veriyrm bide artık her seyn altından bişi arıyorum bunuda onlara belli ediyrm o kadar eşim içişmdeki duygulara hakim olmak istiyor kendisi ne kadar seviyorsa en az benmde onun kadar sevmemi bekliyor sıkıntıda burdan başlıyor zaten

Son düzenleme:
aslında en güzeli kısa süreli ayrılık biraz uzak kalsanız çocuklarınızla birlikte bir süre annende kalsan eşinede desen biraz ayrı kalalım sonra bi karara varırız diye konuşsan belki evde sizlerin yokluğunu hissetikçe annesinin yerinin ayrı karısının yerinin ayrı olduğunu farkederde belki daha dengeli olur

aslında en güzeli kısa süreli ayrılık biraz uzak kalsanız çocuklarınızla birlikte bir süre annende kalsan eşinede desen biraz ayrı kalalım sonra bi karara varırız diye konuşsan belki evde sizlerin yokluğunu hissetikçe annesinin yerinin ayrı karısının yerinin ayrı olduğunu farkederde belki daha dengeli olur

çocuklarından 12 saat bile ayrı kalamaz o.. ONUDA DENEDİM BABAMLARA GİTTİM 12 SAAT KALAMADIM O KADAR CEKTİĞİM YOLDA CABASI SONUÇ MU TABİKİ BENİ SUCLADI OĞLUNDAN AYIRMIŞIM ONU BÜTÜN GECE ONU DÜŞÜNMÜŞ

Son düzenleme:
ah biz kadınlar...

herşeye zoraki mahkum ettiriliyoruz..2 çocugun var ne diyeyim ki suan bilemedim..

ama kendimi baz alarak diyeyim ki beni anası için sevmeyecek adamın cehenneme kadar yolu var alsın anasını çalsın başına..ulan kendi anama etmediğim hizmeti elin karısına ettirmeye zorunlu bırakılıyorsun iyi mi...

hiç unutmam birgün görümcem çıktı dedi ki ; anama bakmak zorundasınız cart curt...
dedim hayırdır diye anan ortalıkda mı kaldı ?
hayır kalmamı da gelinler kayınvalidelerine bakmak zorunda...
eee peki görümce hanım sen bu bakma işinin neresindesin ? asıl evladı sensin..senin niye adın bu bakma mevzusunda yok..

böyle dayatmalar mevcut olunca bakası varsa insanın onu bile yapası gelmiyor..dayatmalardan hiç hoşlanmam, Allah rızası için yaparsın o başka..

çok sinirlendim çok...

anası ölesice, zoraki adama şu lafları ettiriyorlar ! hiç korkmuyorlar da anacım gunahdan..anlamıyorum cidden ben bu tipleri..

:20::20::20:

Back
X