Caresiz:(

Allah ıslah etsin bu dünyanın öbürr dünyasıda var açık açık konuşun bence . yalan la hiçbir yere varılmaz gün gelir oratya çıkar anne karnındayken de babası ögrenelibilyor diye biliyorum

Daha önce evlilik geçirmişsiniz nasıl korunmanız gerektiğini bilmiyor muydunuz? hem 21 yaşına 1 evlilik babası bilinmeyen bir çocuk sığdırmışsınız. Size hiç üzülmüyorum, tek üzüldüğüm o karnınızdaki sabi.

Bu konu gerçekse eğer çok utanç verici ya.
Ne demek hamileyim ama hangisinden olduğunu bilmiyorum, iyi valla biz ne diyelim şimdi?
Bi de kürtajda doktor bebeği nasıl almaz anlamıyorum, böyle olaylar oluyor mu ve sen 4 aya kadar hiç mi bişey hissetmedin? Kafam acayip karıştı.

şu kazara hamıle kalan hatunları bır türlü anlamadım gitti.. her türlü tedbır alındysa nasıl oluyor anlamıyorum.
o nasıl bir iş yaaa stv kısa filmleri gibi kürtaj oldun ama, olmamıssın
sen bebeği doğurduktan sonra o doktora ver
sonucta kürtaj yapmıs ya guya senı
artık senden çıkmıs yanı

Dogmadan da dna yapilir ama riskli. Olumune sebep olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım gibi sadece kürtaj meselesıne takılan var mı? ben sadece o kısma takıldım kaldım.
yani, kürtaj olan ınsan uyandıktan sonra anlamaz mı? acı falan vs. işte...

Suanki teknolojiyle anneden alinan kan orneginden bebegin dnasi cikiyor canm. Yani normal damardan kal alcaklar bebege hicbir zarari yok yaptir

Suanki teknolojiyle anneden alinan kan orneginden bebegin dnasi cikiyor canm. Yani normal damardan kal alcaklar bebege hicbir zarari yok yaptir

DNA testini yaptırdı diyelim, ya çocuk ötekindense...
Söylemicem diyor zaten, şimdiki beraber yaşadığı adama kakalayacakmış
Bir ömür vebal alıcak işte çocuk diğerindense.

benım gibi sadece kürtaj meselesıne takılan var mı? ben sadece o kısma takıldım kaldım.

Orayı ben de anlamadım.
4 aylık olmuş bebek bi de karnında nasıl anlamaz ki :44:

bencede kürtaj olan biri yazsın bu konuyu narkoz veriyolar sanırım

Eşinin öldügünü anlarim...arkasından 2 sevgilisi olduğunu ve hamile kaldiginida anlarim, kimseyi kinamak Haddimize değilde,,doktorun çocuğu nasil almadigini anliyamam, çocuk aldigini sanan doktor ne aldi ozaman DİE sorarim,bilemedim varmi böyle bisey

Insallah bebek o kisisen degilse gercegi ogrensin, bebek o kisidense de aldatildigini ogrensin. Tanrim size dogruyu gostersin. Uc insanin arti bir de vefat etmis bir adamin hakkina girmissiniz. Hayatta olmuyor mu boyle seyler elbet olur. Hepimiz yasayabiliriz ama bundan bu sekilde bahsedemeyiz herhalde. Kaldi ki cogumuz bes parasiz da kalsak esimiz befat etmisse kira icin sadece para bulaakta ac kaliriz yine bir erkegi hemen hayatimiza sokmayiz. Iki erkek nedir!!!

Bastan sona sinir bozucu bir konu!!! Cocuk musun ayol!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede kürtaj olan biri yazsın bu konuyu narkoz veriyolar sanırım
yoo ben narkozda degılım hatunun kendınden haberı yok
oraya ve doktorun bebegı almıs gıbı yapıp sürpriz olarak bırakmasına taktım
ha narkoz yemıs, ha yememıs ne fark eder hatunun dünyasından haberı yok

hikaye işte
gercek degıl. şu kürtaj kısmı olmasaydı hıkaye demezdım

aynen. hayatı bızı ılgılendırmez
tek saçma olan doktor kısmı işte kadının bunu anlamaması..

he valla hadi alamadı yarısını orda bıraktı dese anlarım ama bebek sağlamcana büyümüş yuh yok artıkk

aşkı memnu mı ne bence bu bayan o diziyi çok izlemiş ordada ednan beyden mi behlül den mi çözemiyordu bihter hahahahaha
sonra dr almıyordu bebeği falan saçmalıklar
bu sahne annem sağolsun izletiyordu
[video]http://www.timsah.com/Bihter-kurtaj-icin-masaya-yatiyor/NrrdQ72KUM9[/video]

ya birkere eşin 1 sene önce ölmüş vcdanın sızlamadı mı arkadaş pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…