- 11 Ekim 2022
- 24
- 20
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sadece birinde bu sıkıntı var,diğerinde de sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu var..İkizler demişsiniz bu şikayetler sadece birinde mi var?
Biz siliyoruz hala.Kakasini kendi mi siliyor, sizi mi çağırıyor?mikrop bulastiriyo olabilir mi ara ara?
Bu yıllardır duruyor olabilir mi amaTuvalet eğitimi sırasında çocuklar pipileriyle ve vajen vulvalarıyla çok oynuyorlar. Çocuk minik bir boncuk bile sokmuş olabilir ve kimsenin ruhu duymamış olabilir. Düşük ama göz ardı edilmemesi gereken bir ihtimal.
Bu sefer gittiğimde mutlaka söyleyeceğim.Bence siz kibarca bir doktora hatırlatma yapabilirsiniz. Böyle birşey duyduğunuzu, içinize kurt düştüğünü söylerseniz aynı kurt doktora da düşecektir. O zaman görüntüleme ister hemen diye düşünüyorum.
Ne güzel yazmışsıniz çok faydalı bilgilerİlaçlara devam edip birde uzun bir süre yapmanız gerekenler şunlar
Aslaaaa su hariç bir şey değmeyecek. Şunla bunla yıkamanız hep başa dönmenize sebep.
Kızınız iç çamaşırsız yatacak. O bölge nemli oldukça artıyor. Gün içinde mümkün değil sadece yatarken mümkün. Gerekirse böyle uyumaya alışacak. Pijama elbise giymeli tamamen hava alsın.
Tüm renkli ve naylon iç çamaşırlar atılıp tamamen pamuklu beyaz kullanılacak. Onun çamaşırlarını ayrı bir şekilde olabildiğince yüksek ısıda yıkayın.
Dar tayt pantolon külotlu çorap gibi oraya ekstra nem verecek terletecek ve orayı sıkacak şeyler yerine ağ kısmı daha geniş şeyler giydirmelisiniz.
İç çamaşırı ferah geniş olsun.
Sıcak su buharı yaptırın sık sık. Sıcak su dolu kovanın üstünde üstü açıl şekilde oturacak. Değmeyecek suya. Buharı ile tedavi olacak.
Probiyotik bolca.
Su içmeden olmaz. Düzenli su içmeli. Az içtiği gün hemen fark oluyor zaten. Kendisi anlamaz küçük şuan ama siz anlayabilirsiniz.
Bunlar ilaçsız hiç işe yaramaz. Ama ilaçla beraber de ilacın etkisini artırır. Hiçbir zaman tamamen kurtulamayabilir. Ancak bu şekilde kontrol altına alabilirsiniz.
Temizliğe fazla dikkat ediyor olabilir misiniz?Hatırladığım kadarıyla evet.Öncesinde bile olabilir hep ağlayan bi çocuktu
Temizliğine dikkat ederim halbuki
Hanımefendı , Hanımefendiiiiiii genital bölge için devam eden kasıntı ve agrı ıcın Yeşil sabun ve Sirkeli Su mu kullandınız?KÜÇÜK çocuğa.... Ay deliricem artık ya: Bu kullandıklarınız KİMYASALLL ve o daha cok tahriş edilecek KİMYASALLARİyi geceler herkese
6 yaşındaki kızım doğduğu günden bu yana genital bölgesinde ağrılar çekiyor yanma kaşıntı akıntı
Bir sürü doktora gittik bir sürü merhemler antibiyotikler prebitotikler bağışıklık arttıran bitkisel şuruplar kullandık yok asla tamamen geçmiyor
Geleneksel yöntemlere bile başvurmak zorunda kaldım (yeşil sabunla Yıkama sirkeli suyla Yıkama vs vs )
Mutlaka her hafta hortluyor
Doktora gitmekten yoruldum her akşam gece uyanmasından ağlamasından yoruldum doktora gitmemek için gizlemesinden yoruldum
Ne yapmalıyım bana akıl verin nereye gitmeliyim başka ne yapabilirim ?
En son doktorumuz en etkili antibiyotik bu demişti bi üstü iğne onu da çocukta önermem demişti..
Kafayı yememe az kaldı.
Sarı akıntı varsa mantar kaynaklıdır vajinitte denir sarı akıntı,kızarıklık ve kaşıntı yapar.Enfeksiyon deniliyor 6 yaşında ama bildiğiniz çamaşırları sararıyor yetişkin gibi
Mantar olabilir mi,mantar da kolay kolay geçmezVajinada yanma kaşıntı kötü koku yani bildiğiniz yetişkin kadın gibi
Ya ne kadar uygulanabilir cocugunuza bilmiyorum ama doktorunuza sorarak bilgi alabilirsiniz belki. Benim de daha once 2 yil gecmeyen, surekli tekrarlayan mantar enfeksiyonum vardi. Benim de denemedigim sey kalmamisti. Her ay ilac, fitil kullaniyordum. Sonra en son gittigim doktor o bolgenin flora dengesinin bozuldugunu onu duzeltmeden gecmeyecegini soyledi. Bana icinde o bolgede etkili probiyotik iceren bir vitamin verdi. Bazi kadinlarda ise yariyor, deneyelim dedi. Gercekten de o vitamini kullanmaya basladiktan sonra bir daha tekrarlamadi. Vitamini korkudan 2 yil kadar kullandim. Biraktiktan sonra da sorun yasamadim. Doktorunuza sorun, icerisinde lactoferrin olan vitaminleri arastirin. Tabi cocuklar icin uygun var midir bilemem. Gecmis olsun.İyi geceler herkese
6 yaşındaki kızım doğduğu günden bu yana genital bölgesinde ağrılar çekiyor yanma kaşıntı akıntı
Bir sürü doktora gittik bir sürü merhemler antibiyotikler prebitotikler bağışıklık arttıran bitkisel şuruplar kullandık yok asla tamamen geçmiyor
Geleneksel yöntemlere bile başvurmak zorunda kaldım (yeşil sabunla Yıkama sirkeli suyla Yıkama vs vs )
Doktora gitmekten yoruldum her akşam gece uyanmasından ağlamasından yoruldum doktora gitmemek için gizlemesinden yoruldum
En son doktorumuz en etkili antibiyotik bu demişti bi üstü iğne onu da çocukta önermem demişti..
Kafayı yememe az kaldı.
Antibiyotik kullandıkça flora bozuluyor bağışıklık sisteminde bozulan flora direkt mantara sebep olur zatenİyi geceler herkese
Kafayı yememe az kaldı.
Akıntı mı var yani sararıyor dediğiniz o mu? Kara mürver içeren vitaminler var eczanelerde satılıyor. Enfeksiyon önleyici bunlar. Gidip danışabilirsiniz. Parfümlü tuvalet kağıdı kullanıyorsanız bırakın ve iç çamaşırlarını doksan derecenin altında yıkamayın, kuruduktan sonra mutlaka ütüleyinEnfeksiyon deniliyor 6 yaşında ama bildiğiniz çamaşırları sararıyor yetişkin gibi