- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
1.5 YILLIK EVLİYİM..sorunlar problemler ailevi sıkıntılar var tabi..biz gurbetteyiz başta ve burda tanıdığım pek kimse yok üniv mezunuyum ama çalışmıyorum küçük bir yer imkanlar sınırlı eşimde izin vermiyo vb..sebeplerle çalışamıyorum haliyle akşama kadar evde sıkılıyorum ve eşim geldiğinde ondan doğal olarak ilgi sevgi sıkıldın mı bi şeyler yapalım naptın bugün günün nasıl geçti gibi cümleler bekliyorum daha öncede tartıştık bu sebeplerden çok ilgisiz değildir ama genel anlamda kendini düşünür yani bencil biraz kendi sıkıntıları kendi ailesi vb..maça gideyim yok cnm sıkılıyo gibi benden önce gelir istekleri BUGÜNDE EVE GELDİ ÇOK YORGUNUM DEDİ BENDE MORALİM BOZULDU KONUŞMAYIP UZANINCA İÇERİ GİTTİM SONRA Bİ BAKTIM ARKADAŞIYLA BİR SOHBET Bİ MUHABBET TELEFONDA 1 SAAT..BİDE ARADA ERKEK MUHABBETİ KÜFÜRLÜ..TELİ KAPATTI PATLADIM..YORGUNUM DİYİP BANA ZAMAN AYIRMAZKEN AHMET MEHMET BENDEN DAHA MI ÖNEMLİ AÇMIŞSIN TELİ 1 SAATTİR BENİ ANLAMIYOSUN FİLAN DEDİM...ÖNCE NOLUYO YAA NE ÜSTÜME GELİYOSUN VB..CÜMLELER KURDU SONRA GELDİ BUNALTIYOSUN BENİ İŞ İŞ DİYE TUTTURMUŞSUN GİT MEMLEKETİNDE ANENİN BABANIN YANINDA ÇALIŞ BURDA ÇALIŞAMAZSIN HER GÜN HUZURSUZLUK BU NE BÖYLE GERÇEKTEN GİT MEMLEKETİNDE İŞ BUL ÇALIŞ SENİ BİNDİRİYİM,AYNI EVDE YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ,EVLENDİĞİMDEN BERİ BAŞARISIZIM VB CÜMLELER KURDU...BEN HERŞEYİMİ BIRAKIP PEŞİNE DÜŞTÜM ONA GELİNCE KARİYER BAŞARI BANA GELİNCE NE OLUYOR BİLEMİYORUM Bİ AKIL VERİN BANA LÜTFEN??