çare umursamamakta mı

ona kizdigimda fazlasiyla kirici sozlerim oluyor ama onun bu durumu bunlarla alakali degil
ona gore birinci yerdeyim en sevdigi insanim her istedigimi yapiyor ama bana hic yaranamiyor, onun dusuncesi bu
ama benim hissettiklerim farkli

cok haklisin, ama ben anlayisli olamiyorum malesef, alttan alamiyorumda
istedigim seyler hep olsun istiyorum, olmayinca tartisma cikariyorum ama durup dururken degil sevilmedigimi hissettigim icin

cok haklisin, ama ben anlayisli olamiyorum malesef, alttan alamiyorumda
istedigim seyler hep olsun istiyorum, olmayinca tartisma cikariyorum ama durup dururken degil sevilmedigimi hissettigim icin

anlıyorum. sevilmediğini hissedip huysuzluk ettikçe adam daha da uzaklaşıyor. adam uzaklaştıkça da sen sevilmediğini hissediyorsun. olay bu aslında.

Adam sizi cantada keklik olarak görüxor kaybetme korkusu yol ona deli gibi asik kiskanc sevgili niye ugrassinki zaten sinyalleri almis sizden ben biraknadigim süre icinde bu kiz benden aslaa vazgecmez , bikmisda olabilir

anlıyorum. sevilmediğini hissedip huysuzluk ettikçe adam daha da uzaklaşıyor. adam uzaklaştıkça da sen sevilmediğini hissediyorsun. olay bu aslında.
evet tamda boyle canim
artik bu tersine donsun istiyorum, ben ona sevilmeyin ilgiyin alasini yasattim, hissettigimi hissettirdim, bundan sonra gorur o

Biz de ilk başlarda böyleydik.
Kendisini bir partide tanıdım. Sürekli parti toplantıları, eylemler, etkinlikler ve arkadaşları ile zaman geçirmiş bir insandı. Beni hiç bir yerden eksik etmedi ama diğerleri de benimle aynı konumdaydı sanki. Biz de bu konu yüzünden çok tartışıyorduk onun savunması da hep; beni zaten orada tanıdın benden değişmemi bekleme oluyordu. Neyse sabrettim ben de, baktım benimleyken partiye gitmiyor. Kız arkadaşı vardı bir tane onu da sevmiyordum zaten onunla daha az buluşuyor böyle böyle zamanla düzelttik. Sonra hayatının merkezi ben oldum

Ama sen 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsun ve hala aynı diyorsan düzelecek bir şey göremiyorum ortada. Bu durum sizi üzüyorsa bence son kez konuşup çaresine bakın.

ona kizdigimda fazlasiyla kirici sozlerim oluyor ama onun bu durumu bunlarla alakali degil
ona gore birinci yerdeyim en sevdigi insanim her istedigimi yapiyor ama bana hic yaranamiyor, onun dusuncesi bu
ama benim hissettiklerim farkli

Bende de aynı seyler olmuştu kırıcı sözler bayağı birikince karsi tarafta etkisi buyuk olmuştu. Tabi ki sen sorduğunda "hayır alakası yok düşüncelerim aynı ilk basta nasılsa şimdi de o" diyor ama cok cok üstüne gidince "bak o kadar olay oldu normal boyle olması " diyor. Ben su an üstelemiyorum. Yorumlardan kendime de fikir çıkarayım en güzeli

Adam sizi cantada keklik olarak görüxor kaybetme korkusu yol ona deli gibi asik kiskanc sevgili niye ugrassinki zaten sinyalleri almis sizden ben biraknadigim süre icinde bu kiz benden aslaa vazgecmez , bikmisda olabilir
tam tersi tartistigimiz konulardan biri benim ondan hemen vazgecmem aslinda
cunku ben kizdigimda madem oyle bitsin diyorum, o'da kiziyor her seferinde bukadar basit mi senin icin diye

senin adina cok sevindim
ben cok fazla ilgi ve sevgiye ac bir bayanim, en fazla ilgi bile asla beni bunaltmaz oyle diyeyim
ona gore ise : erkekler duygularini okadar belli edemezmismis :)

O, ne yapıyorsa, aynısını sen de ona yapabilirsin mesela. Ama ben olsam hiç uğraşmaz, üstüne çizgiyi çekerdim. Sonuçta sevgilimin hayatında en öncelikli şey ben olmalıyım. Bu senin için de geçerli. En çok sana kıymet vermeli. Yoksa onunla bir ömrü geçiremezsin...

bende dusundum ama ayrilamiyorum, ciddi ayrilik dusundugum an
-seviyorum onu
-birdaha karsima cikan kisi beni daha az severse pisman olursam severek ayrildigima
-herkese cok mu ilgi gosteriyorlar
-sozlendim ayrilinca millet ne der

boyle sacma sebepler yuzunden ciddi ayriligi dusunemiyorum

senin adina cok sevindim
ben cok fazla ilgi ve sevgiye ac bir bayanim, en fazla ilgi bile asla beni bunaltmaz oyle diyeyim
ona gore ise : erkekler duygularini okadar belli edemezmismis :)

Ben de öyleyim maalesef :) Tek çocuğum ben haliyle hep ilgi bekliyorsun herkesten. Ben 1 sene bile zor dayandım siz yine iyi dayanmışsınız maşallah.
Kadınlar hep ilgi ister canım bu genlerimizde var.
Belli edemeyen insanlar da var evet. Benim babam mesela odun gibi adamdır. Beni bir kere olsun içten sevdiğini görmedim ya da annemi.
Ama insanın eşi odun gibi olunca olmuyor bekliyorsun çünkü. İleride senin için çok zor olur.

ailesiyle falan sıkıntın var mı peki?
ogluna asik ve hayatinin merkezinde oglu olan bir kayinvalidem
durumu iyi olmasina ragmen sozlumu ayakli banka olarak goren bir kayinpederim
ben abiyim benden once evlenemessiniz, ben ben ben ben diye bagiran bir kaynim
basik, sindirilmis, saf, outr otur kalk kalk bir elti adayim var

malesef boyle bir ailesi var, aralarindan tek deger verip sevdigim elti adayim, digerlerine sadece saygi duyuyorum

sürekli ailesiyle ilgili sıkıntılarınızı konuşuyorsanız o yüzden de konuşmak istemiyor olabilir.

sürekli ailesiyle ilgili sıkıntılarınızı konuşuyorsanız o yüzden de sizinle konuşmak istemiyor olabilir.

laf acilirsa, sira gelirse evet dusuncelerimi paylasiyorum onunla ve o tabiki ailesini hakli goruyor
benimle onunla konusmak istedigim kadar onun benimle konusmak istememesinin tek sebebi beni yeteri kadar sevmemesi
seven insan 1 dakikasini bile sevdigine ayirmak ister

ekleyeyim bu arada sozlume yanlislikla verem teshisi konuldu ve 3 gun icinde yanlis oldugu belli oldu ama o 3 gun icinde okadar aglayip uzuldum ki yanlis oldugunu ogrendigimizde bile kendime gelemedim icimdeki korku gitmedi titreme gitmedi psikologa gitmek zorunda kaldim ve 4 ay antidepresan kullandim

deger mi
degmez

benim ailemde benimle perisan oldu, annecigimin akittigi 1 damla gozyasina degmez, onun yuzunden hasta oldum ona olan sevgim yuzumden kendimide ailemide perisan ettim

Sadece sevmek yetmiyor.
Bir daha karşına çıkan kişi bu berbat tecrübenin üstüne seni daha az sevmez herhalde, kaldı ki bu çok sevse zaten ilgi gösterir.
Herkese çok ilgi göstermiyorlar ama ilgisiz kalanlar mutsuz, gösterilenler mutlu oluyor.
Şimdi sözlüsün iki gün konuşur susarlar, yarın boşanınca ne diyecekler? Kaldı ki milletin ne dediği de sorun değil. Söz atmak boşanmaya göre daha kolay. Bitişinin ardından toparlanması da, hayata kaldığın yerden devam etmek de boşanmaya oranla kolay olur.
Şimdi bir de bunları düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…