ona kizdigimda fazlasiyla kirici sozlerim oluyor ama onun bu durumu bunlarla alakali degilKendi ilişkimde gözlemlediğim bir durumun aynısını yasıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yas olarakta yakınız çift muhabbetinde.
Ama su var ki ben bunu kendisine yapmış oldugum yanlış tavırlarımdan dolayı soğukluk diye nitelendirdim. Kendisiyle de bu konuyu konuştum hatta.
Peki sizin ona karsi herhangi bir hatanız, iliskiye zarar verecek bir yanlışınız veya Kirici sözleriniz oldu mu? Yoksa en basından beri mı boyle?
cokk sorumsuz5 yıl uzun bir süre. .
Alışkanlığa dönüşmüş olabilir mi?
Bana pek sorumsuz gibi geldi. .
cok haklisin, ama ben anlayisli olamiyorum malesef, alttan alamiyorumdabakın yanlış anlamayın lütfen, sadece örneklediğiniz durum üzerinden konuşuyorum. olay bi şekilde gelişmiş, evde veya dışarda oturuyorlar. "ceyizaskiyla konuşcam, kalk git" mi desin ne yapsın? ortam uygun olmamış olabilir. her şey planladığımız gibi gitmeyebiliyor.
cok haklisin, ama ben anlayisli olamiyorum malesef, alttan alamiyorumda
istedigim seyler hep olsun istiyorum, olmayinca tartisma cikariyorum ama durup dururken degil sevilmedigimi hissettigim icin
evet tamda boyle canimanlıyorum. sevilmediğini hissedip huysuzluk ettikçe adam daha da uzaklaşıyor. adam uzaklaştıkça da sen sevilmediğini hissediyorsun. olay bu aslında.
cok konustuk cooook tartistik bunlari
ona gore ben birinci plandayim hatta yeminler eder, hem herkesten once geliyormusum hem dunyada en sevdigi insanmisim
ama inanmiyorum iste bana boyle hissettirmiyor, sevdigim hediyeleri cicekleri pastalari almakla olmuyor ki bu is
hangi dedigini iki ettim diyor bana ama hep maddi bunlar
ben sana yaranamadim, ilgi dedigin ne nasil bir ilgi bekliyorsun ne istiyorsun benden diyor
ona kizdigimda fazlasiyla kirici sozlerim oluyor ama onun bu durumu bunlarla alakali degil
ona gore birinci yerdeyim en sevdigi insanim her istedigimi yapiyor ama bana hic yaranamiyor, onun dusuncesi bu
ama benim hissettiklerim farkli
tam tersi tartistigimiz konulardan biri benim ondan hemen vazgecmem aslindaAdam sizi cantada keklik olarak görüxor kaybetme korkusu yol ona deli gibi asik kiskanc sevgili niye ugrassinki zaten sinyalleri almis sizden ben biraknadigim süre icinde bu kiz benden aslaa vazgecmez , bikmisda olabilir
senin adina cok sevindimBiz de ilk başlarda böyleydik.
Kendisini bir partide tanıdım. Sürekli parti toplantıları, eylemler, etkinlikler ve arkadaşları ile zaman geçirmiş bir insandı. Beni hiç bir yerden eksik etmedi ama diğerleri de benimle aynı konumdaydı sanki. Biz de bu konu yüzünden çok tartışıyorduk onun savunması da hep; beni zaten orada tanıdın benden değişmemi bekleme oluyordu. Neyse sabrettim ben de, baktım benimleyken partiye gitmiyor. Kız arkadaşı vardı bir tane onu da sevmiyordum zatenonunla daha az buluşuyor böyle böyle zamanla düzelttik. Sonra hayatının merkezi ben oldum
Ama sen 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorsun ve hala aynı diyorsan düzelecek bir şey göremiyorum ortada. Bu durum sizi üzüyorsa bence son kez konuşup çaresine bakın.
O, ne yapıyorsa, aynısını sen de ona yapabilirsin mesela. Ama ben olsam hiç uğraşmaz, üstüne çizgiyi çekerdim. Sonuçta sevgilimin hayatında en öncelikli şey ben olmalıyım. Bu senin için de geçerli. En çok sana kıymet vermeli. Yoksa onunla bir ömrü geçiremezsin...Sozlumu cok seviyorum. Tam olmasada iste aptal asigim diyeyim. Ama asla ve asla onun beni benim onu sevdigim kadar sevdigini dusunmuyorum. Ona gore pahali hediyeler almak, romantik surpriz yapmak sevmek demek, o gosteremediyse kim gostersinmismis.
Ailesi, arkadaslari, akrabalari herkes on planda onun icin, ben ise sonuncu yerdeyim - o Kabul etmesede, fark etmesede
Cok sogudum artik. Cok sevmek ve cok sevilmeyi beklemek suc mu anlayamiyorum.
Tek care umursamamakta mi arkadaslar
Kendisini ben cok simarttim cok ilgi alakaya alistirdim pismanim aptalim - Kabul
Nasil bir yol izlemeliyim? Artik onu hic umursamayacagim, cunku onu merak edip dusununce boguyorum, ne komik dimi :)
Artik roller degissin istiyorum, ne yapabilirim?
evet tamda boyle canim
artik bu tersine donsun istiyorum, ben ona sevilmeyin ilgiyin alasini yasattim, hissettigimi hissettirdim, bundan sonra gorur o
O, ne yapıyorsa, aynısını sen de ona yapabilirsin mesela. Ama ben olsam hiç uğraşmaz, üstüne çizgiyi çekerdim. Sonuçta sevgilimin hayatında en öncelikli şey ben olmalıyım. Bu senin için de geçerli. En çok sana kıymet vermeli. Yoksa onunla bir ömrü geçiremezsin...
senin adina cok sevindim
ben cok fazla ilgi ve sevgiye ac bir bayanim, en fazla ilgi bile asla beni bunaltmaz oyle diyeyim
ona gore ise : erkekler duygularini okadar belli edemezmismis :)
ogluna asik ve hayatinin merkezinde oglu olan bir kayinvalidemailesiyle falan sıkıntın var mı peki?
ogluna asik ve hayatinin merkezinde oglu olan bir kayinvalidem
durumu iyi olmasina ragmen sozlumu ayakli banka olarak goren bir kayinpederim
ben abiyim benden once evlenemessiniz, ben ben ben ben diye bagiran bir kaynim
basik, sindirilmis, saf, outr otur kalk kalk bir elti adayim var
malesef boyle bir ailesi var, aralarindan tek deger verip sevdigim elti adayim, digerlerine sadece saygi duyuyorum
sürekli ailesiyle ilgili sıkıntılarınızı konuşuyorsanız o yüzden de sizinle konuşmak istemiyor olabilir.
Sadece sevmek yetmiyor.bende dusundum ama ayrilamiyorum, ciddi ayrilik dusundugum an
-seviyorum onu
-birdaha karsima cikan kisi beni daha az severse pisman olursam severek ayrildigima
-herkese cok mu ilgi gosteriyorlar
-sozlendim ayrilinca millet ne der
boyle sacma sebepler yuzunden ciddi ayriligi dusunemiyorum