aynenBiraz ayrıntı rica etsek?
5 yilSizin ve karşıdaki kısının yası kaç? Kaç yıldır birliktesiniz?
ayrinti dedigim gibi herkes on planda ben degilim
Amerikaya gitti 8 saat saat farki oldugu bir yer, uykusuz kalip onunla konusmayi beklerken, ben X kisiyle oturuyorum sonra konusuruz diyebilen birisi
Ben mi daha onemli X mi dedigimde, ben robot degilim istedigin an da konusamayiz diyebilen birisi
Ben robotmuyum, enayilik bende ne uykusuz kalirsin gorucem diye geberdim sanki
ikiside degil ben aradimbunu mesajla mı söyledi yoksa aradı mı?
5 yildir birlikteyiz ilk zamanlar boyle hissetmiyordum, boyle dusunmuyordum... herhalde sonradan oldu bilmiyorum5 yıl bayağı uzun bir süre.
5 yıldır böyle mi?
Bunu bilerek mi sözlendiniz yoksa sonradan mı böyle oldu?
Başka ne gibi durumlar var mesela
ikiside degil ben aradim
bu basit bir ornek
gunduzleyin aksama nette konusuruz diyen adambu çok açıklayıcı bi örnek olmayabilir ama. şahsen ben de başkalarının yanında telefonla konuşmaktan pek hoşlanmıyorum, hele de özelse.
gunduzleyin aksama nette konusuruz diyen adam
ama o aksam oldugunda bende aradigimda ben X ile oturuyorum sohbet ediyoruz diyen birisi, X her gun beraber calistigi insan, aylardir gormedigi biride degil
5 yildir birlikteyiz ilk zamanlar boyle hissetmiyordum, boyle dusunmuyordum... herhalde sonradan oldu bilmiyorum
her isi benden once geliyor, babasi arabayi ustaya goturecekse ne gerek var biz bulusmasakta olur o'da gitsin babasiyla
annesine aksama misafir gelecekse ne gerek var biz bulusmasakta olur o evde kalsin onlarla
o kisiyle degil benimle konusmasini isterdimdurum öyle gelişmiş, nete girememiş. ne yapmasını isterdiniz peki o an?
cok konustuk cooook tartistik bunlari
Oturup konuşmayı deneyin.
Sözlenmişsiniz bunun nişanı olacak düğünü olacak evleneceksiniz değil mi?
Ciddi olmayan insanlar neden sözlensin ki.
Benimle ciddi değilsen, hayatın boyunca ben hep 2. planda kalacaksam, senin için benden daha değerli şeyler varsa uzatmanın anlamı yok deyin.
Siz hayatını geçireceği kişisiniz. Aile ve arkadaşlar da önemli tabi ama siz de onlar kadar önemlisiniz. Hatta arkadaştan daha önemli olmalısınız bence. Yeri gelecek aileden de önce olacaksınız..
o kisiyle degil benimle konusmasini isterdim