ÇARE ARAMIYORUM. BANA, OLMUYORSA OLMUYO, KENDİNİ YIPRATMA DİYİN :(

Koptummmmmm burdaVermeyen kocanın way haline

Ben hamileyken cok istekli oldum.Yani adam artik kaçıyor uyuyo numarası yapioduYalniz benim eşim her gün isteyen cinstendi.Ben istekli olunca bu defa adam kendini ağırdan satmaya basladi.Sordugumda da sen üstüme geldiğin icin böyle oldum dedi.Gercekten elimi çektim ondan her şey tersine döndü.Benim gene başım ağrımaya başladı.Siz azicik kendinizi cekin.Firikikler verin farkında olmadanBiraz bunlari düşündüğünüzü belli etmeyin ve düsünmeyin de relax biraz

Kendinizi çekseniz de işe yaramaz. Adam işi kafasında bitirmiş. İhtiyaç da duymuyor. Hatta işine bile gelir. Acı ama gerçek. Aynı şeyleri tecrübe ediyorum. Şunu söyleyebilirim sizi çok iyi anlıyorum. O sevgi, heyecan, tutku özel şeyleri beraber yaşamaya hasret duyuyorsunuz. Ben bir ara filmde bir sevişme sahnesi görsem biz hiç böyle değiliz diye ağlıyordum. Sorun sende veya bende değil. Sorun 1 ay karısını istemeyen erkekte. Sen ne yaparsan yap değişmeyecek. Ha anca sus payı verir. Zaten insan bu kadar açık açık söyledikten sonra sevişmeye gelen adamdan da bir zevk almıyor. Kafasında hep aslında istemiyor ben istediğim için geldi oluyor kadının.... Halbuki biz arzulanmayı falan özlüyoruz seksi değil.
Çocuk da yerini doldurmayacak. İkisinin yeri ayrı bir kere. Ha ama koşturmacadan yorgunluktan bizde istemeyeceğiz zaten. Bende çocuk yok zaten istemiyorum fakat tezim var bebekten nazlı. Aklıma bile gelmiyor artık ipleri kopardım bu konuda.
Ten uyumu da hikaye. Ben günde 8 kez seviştiğimizi bilirim. Sonradan mı kayboldu bu ten uyumu? Yataktan çıkmazdık hey gidi...
Ha son olarak benimki aşırı ilgili mesela. Elini mememden popomdan çekmez. Her yanım mosmor adam emiyor. Sabah popomdan falan öper uyandırır. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bence bulup da bulunuyorlar. O size ev arkadasi gibi davranıyorsa sizde ona ev arkadasi gibi davranın. Normalde kısasa kısas yöntemlerden pek hoslanmam ama sizin esiniz hak ediyor. Evliliğin temellerini cinsellik olusturuyor ve bunda bir tarafın bencil davranması her acidan evlilige zarar veriyor.

Cinselligi gecelim hadi, gunluk yasantida da arkadastan farklı yaklasmamasi sizde buyuk duygusal bosluklar yaratmıs.

İstedim mi alırım yazan kadınlar olmus. Yalnız bu aile içi istismara giriyor haberiniz olsun. Bir erkek karısı birlikte olmak istemeyince üstüne atlasa birlikte olsa ne kadar iğrenç ise tam tersi de iğrenç
Taşlanacağım ama ne olursa olsun zorla al ne demek?
Ben de libidosu düşük birisiyim haftada 1 yetiyor. Partnerim sürekli birliktelik birlikteliiik diye darlasa ten uyumumuz yok der ayrılırdım. Ten uyumu önemli.
Ya eşinizle terapiye vb gidin ya da eşinizi böyle kabullenmeye bakıverin derim.

Onun dışında anladığım kadarıyla sizin tek eksikliğiniz sizi üzen tek sey cinsellik de degil İlgilenmemesi, sizi beğendiğini göstermemesi, tutku, romantizm, jest eksikliği , görev gibi sevismesi... Yani siz isteyip zar zor sevisseniz de önerilerdeki gibi, mutlu olamazsınız ki Çünkü siz arzulanmayı beğenilmeyi o karşılıklı ilgiyi istiyorsunız
Bunlar gercekten sorun Umarım esiniz terapiye ikna olur Cünkü önceden tutkulu bir iliskiniz varmıs O yüzden terapi ile hallolacağını düsünüyorum Baktınız olmadı, en önemli sey sizsiniz İyi bir anne vb olmanın yolu bile kendinizin üstüne titremekten geciyor Siz kendinize yönelin zor da olsa lütfen

Emiyor ama ilişkiye girmiyor. Gerçekten ilginç şeyler oluyor her evlilikte

Bu adam beni bile yordu gerçekten sabır diliyorum sana. Yani bebek için korkuyor desek insan biraz ilgilenir karısıyla sanki 8.aydasin. İlla ilişkiye girmesi de gerekmiyor başka türlü de tatmin edebilir istese ama sorun zaten adamın istememesi. Libidosu düşmüş emekli albay gibi takılıyor resmen. Afrodizyak bi şeyler mi yedirsen acaba?

Orada şaka maksatlı yazılmış. Erkeğin ilişkiye girmesi için erekte olmasi yani istemesi gerekiyor zaten. Rıza durumunda da istismardan söz edilemez. Kadınlar ile erkeklerin cinsel uzuvları farklı , ilişkide bulundukları konum da.

Klise söz olacak belki profesyonel destek almaniz daha iyi olabilir. Konu evliliginizi güzellestirmek olsun cinsellik derseniz gelmez daha güzel anlayisli olmamiz icin bu adimi atmak istediginizi söyleyin. Evde yemekleri siz hazirliyorsaniz esinizin istegini artiracak güc veren besinlere yogunlasin. Ona saglikli krep üzerine sebzeler ve bal katin. Gücsüz isteksiz hissediyordur belkide kan aldirsin vitaminleri yerindemi. Saygiyi yitirmeyin kim ne isterse muradina erer. Sizde sabirli gayretle gecin bu sinavdan mutlu sonla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…