ÇARE ARAMIYORUM. BANA, OLMUYORSA OLMUYO, KENDİNİ YIPRATMA DİYİN :(

Bi an bile hamileyim, ay şuram vah buram tiplerine girmiş olsaydım öyle olduğunu düşünebilir ve hak verebilirdim ama anlıyorum ki adamın içinde yok gibi.
Reis o hamilelik korkusu bizimkinde de vardi ama zar zor adamı köşe de sıkıştırıp işimi görüyordum görüyorum da konuştun mu peki ?
Bak ben cinsel anlamda aşırı istekliyim hormonların verdiği etki de var vs diye

Reis o hamilelik korkusu bizimkinde de vardi ama zar zor adamı köşe de sıkıştırıp işimi görüyordum görüyorum da konuştun mu peki ?
Bak ben cinsel anlamda aşırı istekliyim hormonların verdiği etki de var vs diye
Biliyo ki ne kadar istekli olduğumu ama adam kapı duvar. Ne yapayım tecavüz mü edeyim 😅😅😅 ay bu halimde bile güldüm. Konuştum da istiyorum diye ama ilgilenmiyo ya da ben kendimi ifade edemiyorum.

Son 2 ayda mı böyle oldu? Bir sıkıntısı olabilir mi eşinizin, psikolojik olarak? Maddi olarak zor bir süreçte misiniz ya da karantina, hastalık falan derken ruh hali depresifleşmiş olabilir mi?

Reis bende aşırı istekli biriyim.
Vermezse zorla alırım.
"Alırım dedim mi de alırıııım.. "
Böyle aniden panter gibi atlasanız?
Ya da istek arttırıcı ilaç vs ?
Herşeyi eş geç karşına alıp konuştun mu ?
Yahu be adam ben çok istekliyim sen niye böylesin
Dedin mi ?
Demiş de adam içine kapanmış ya.

Son 2 ayda mı böyle oldu? Bir sıkıntısı olabilir mi eşinizin, psikolojik olarak? Maddi olarak zor bir süreçte misiniz ya da karantina, hastalık falan derken ruh hali depresifleşmiş olabilir mi?
İnan ne maddi ne manevi hiç bi sıkıntı içinde değiliz. Sağlığı da yerinde şükür. Bana gelince enerjisi yok başka şeyleri canla başla yapar. Genel tavrı bu zaten. Hamilelikle birlikte daha çok ilişki aralığı açıldı.

mutlu mutlu sevişme seslerini duyunca yıkıldım
Yıkılma reis ayakta tutacaz seni insallah
Benim istediğim şey onun dokunuşları, samimiyetleri, eğlenmeleri, ortak keyif almaları.
Biliyo ki ne kadar istekli olduğumu ama adam kapı duvar. Ne yapayım tecavüz mü edeyim 😅😅😅 ay bu halimde bile güldüm. Konuştum da istiyorum diye ama ilgilenmiyo ya da ben kendimi ifade edemiyorum.
Demiş de adam içine kapanmış ya.

Reis az once benim herife acik acik sordum ilk cocuk mu dedi bende galiba dedim
Ilk çocukta bende yanında olsam bende ellesmezdim sana dedi
(Ilk bebe de iş dolayısıyla yanımda degildi)
Sebep dedim
Ilk çocuk insan korkuyor ben şuan bile korkuyorum diyo...
Galiba şey düşünüyorlar beraber olurken çocuk.bunlarinkini tutup koparacak falan yani
Başka bisey aklıma gelmiyo...

Sebep dedim
Galiba şey düşünüyorlar beraber olurken çocuk.bunlarinkini tutup koparacak falan yani
Bende erkeklerin bu ruh halini anlayamıyorum. Çok yersiz geliyo. Peki eşine sorar mısın, bu durumda, erkek kişisini nasıl ikna edebiliriz? Bunun bi yolu var mı? Ama içtenlikle cevap versin ☺

Ayrıca avatariın her ne kadar sevimsiz olsa da bi tanesin. Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler ❤

Sebep dedim
Ss alıyım hamile kalırsam gösteririm kopmuyomuş bak derim. :KK70:

Cinsellik dışında da gün içinde ilgi sevgi yok mu konu sahibi?
Anladığım kadarıyla sizi duygusal olarak da doyurmuyor. Hiç rest çekmeyi denediz mi? Sizi kaybetme korkusu yaşadı mı, boşanma mevzusunu açtınız mı hiç? Ama kararlı bir şekilde blöf gibi değil. Eğer yapmadıysanız yapın derim.
Bilmiyorum beni ruhsal olarak doyurmayan ilişki beni bitirirdi. Cinsellik yok duygusal açlık var e ne diye evli kalayım diye düşünürdüm.
Çocuğun yeri başka. O boşluğu çocuğunuzla doldurmaya çalışmayın. Annelik başka birşey kadın gibi hissedilip sevilmek, istenmek karşı cins tarafından başka birşey.
Sevgi boşluğunu çocuklarıyla doldurmaya kalkan annelerin çocukları genelde anneye aşırı bağımlı, özgüvensiz tipler oluyorlar, sosyal hayatlarında sağlıklı ilişki kuramıyorlar.
O yüzden böyle bir hata yapmayın derim.

Bende erkeklerin bu ruh halini anlayamıyorum. Çok yersiz geliyo. Peki eşine sorar mısın, bu durumda, erkek kişisini nasıl ikna edebiliriz? Bunun bi yolu var mı? Ama içtenlikle cevap versin ☺

Ayrıca avatariın her ne kadar sevimsiz olsa da bi tanesin. Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler ❤
Tövbe deyip sırıtıp kıçını döndü.
Benim yöntemimi dene reis
Zorla sıkıştırıp işimi görüyorum.
Arada bi de gaza getirmeye çalışıyorum çocuğa yararı varmış diye ..
Öyle yani
Ss alıyım hamile kalırsam gösteririm kopmuyomuş bak derim. :KK70:
Valla denedim kopartmiyor😁

Cinsellik dışında da gün içinde ilgi sevgi yok mu konu sahibi?
Anladığım kadarıyla sizi duygusal olarak da doyurmuyor. Hiç rest çekmeyi denediz mi? Sizi kaybetme korkusu yaşadı mı, boşanma mevzusunu açtınız mı hiç? Ama kararlı bir şekilde blöf gibi değil. Eğer yapmadıysanız yapın derim.
Bilmiyorum beni ruhsal olarak doyurmayan ilişki beni bitirirsin. Cinsellik yok duygusal açlık var e ne diye evli kalayım diye düşünürdüm.
Çocuğun yeri başka. O boşluğu çocuğunuzla doldurmaya çalışmayın. Annelik başka birşey kadın gibi hissedilip sevilmek, istenmek karşı cins tarafından başka birşey.
Sevgi boşluğunu çocuklarıyla doldurmaya kalkan annelerin çocukları genelde anneye aşırı bağımlı, özgüvensiz tipler oluyorlar, sosyal hayatlarında sağlıklı ilişki kuramıyorlar.
O yüzden böyle bir hata yapmayın derim.
Malesef gün içinde de bı ilgisi yok. Hamile kalabilmek için çok zorluklardan geçtik ve 7 senenin sonun da oldu. O na rağmen nadirdir ki gelip karnımı okşasın sevsin. Kısmen ucube gibi davranıyo yada ben öyle hissediyorum. ki aman aman bi kilo da almadım 22 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım. Bu tutumu beni daha agresif gergin ve duygusal bi kadın haline getirdi. Her gün suratım aşık ve ağlak bi haldeyim hormonlarında etkisiyle.

Öyle ciddi bi kaybetme korkusu yasatmadim doğrusu. Yaparsam ne olur bilmiyorum.

Tövbe deyip sırıtıp kıçını döndü.
Benim yöntemimi dene reis
Zorla sıkıştırıp işimi görüyorum.
Arada bi de gaza getirmeye çalışıyorum çocuğa yararı varmış diye ..
Öyle yani

Valla denedim kopartmiyor😁
Tamam canım bi gelsin de duruma göre bakarız

Malesef gün içinde de bı ilgisi yok. Hamile kalabilmek için çok zorluklardan geçtik ve 7 senenin sonun da oldu. O na rağmen nadirdir ki gelip karnımı okşasın sevsin. Kimse ucube gibi davranıyo ben şişeye başladıkça ki aman aman bi kilo da almadım 22 haftalık hamileyim ve 5 kilo aldım. Bu tutumu beni daha agresif gergin ve duygusal bi kadın haline getirdi. Her gün suratım aşık ve ağlak bi haldeyim hormonlarında etkisiyle.

Öyle ciddi bi kaybetme korkusu yasatmadim doğrusu. Yaparsam ne olur bilmiyorum.
O zaman konuşun bunu.
Böyle hayat geçmez. Bana ilgin yok sevgini hissetmiyorum. Ben bu şekilde bu evliliği ne kadar götürürüm bilmiyorum deyin. Boşanma mevzusunu açın. Bilmiyorum bana hiç normal gelmedi evliliğiniz. Kim bilir belki de sizin açmanızı bile bekliyor olabilir bu konuyu. Kendisi isteyip de açamıyor olabilir

O zaman konuşun bunu.
Böyle hayat geçmez. Bana ilgin yok sevgini hissetmiyorum. Ben bu şekilde bu evliliği ne kadar götürürüm bilmiyorum deyin. Boşanma mevzusunu açın. Bilmiyorum bana hiç normal gelmedi evliliğiniz. Kim bilir belki de sizin açmanızı bile bekliyor olabilir bu konuyu. Kendisi isteyip de açamıyor olabilir
Bilmiyorum uçuşlar başlayınca memlekete gidicem. O süre zarfında rahat kafayla düşünüp karar vereceğim ne yapacağıma.

Adam istemiyo canım. Daha büyük bi sorun ne olabilir ki. Ereksiyon ya da erken boşalma problemi yok.
Ne diyebilirim ki bu durumda ya herseyi düzene koyup bosanacaksınız ya da böyle devam edeceksiniz. O boşluğu doldurmak için bir öneride bulunmak isterdim size ama yok. Sizi de anlamaya calısıyorum tabiki.

Ne diyebilirim ki bu durumda ya herseyi düzene koyup bosanacaksınız ya da böyle devam edeceksiniz. O boşluğu doldurmak için bir öneride bulunmak isterdim size ama yok. Sizi de anlamaya calısıyorum tabiki.
Önerini söyle belki faydalı olur

Sizin yerinizde olsam devam etmezdim muhtemelen. Bebeğimle ilgili işleri yoluna koyduktan sonra kendi hayatıma bakardım. Baska da bir önerim yok. Olabilecek çoğu seyi denemissiniz zaten.
Sağol canım. Bakalım zaman gösterecek.

X