- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
-
- Konu Sahibi Free Women
Siz kendinizi böyle kabul ediyo musunuz peki ya da eşiniz! İsteksizliğinizi hazmedebildi mi? Eşiniz ne yaptıysa söyleyin ben de onu yapayım madem. Çünkü çekilecek gibi değil. .!Eski konularınıza baktım. Bu konuda çok şikayetiniz var. Sizin libidonuz yüksek bence. Sevgi açlığımı demişsiniz ama öyle gibi gelmedi bana. Eşiniz reddedince kendinizi tatmin etmişsiniz uzun süre. Libidosu sıfırın altında bilmem kaç bir kadın olduğum için :) ne desem bilemedim açıkçası
O istek olmayınca olmuyor yaa. Adamı böyle mi kabul etseniz acaba
Hazmedilecek bir durum yok ortada. Çekilmeyecek dertte değil. Bana haftada 1 yeter ona daha fazla. Hem Ben onun için cinsellikten ibaret değilimki sadece.Siz kendinizi böyle kabul ediyo musunuz peki ya da eşiniz! İsteksizliğinizi hazmedebildi mi? Eşiniz ne yaptıysa söyleyin ben de onu yapayım madem. Çünkü çekilecek gibi değil. .!
Hazmedilecek bir durum yok ortada. Çekilmeyecek dertte değil. Bana haftada 1 yeter ona daha fazla. Hem Ben onun için cinsellikten ibaret değilimki sadece.
O istiyor diye robot misali sürekli cinsellik isteğine cevap vermemi beklemesi bencillik olur zaten. Bazen istekli olurum her gün olur bazen canım istemez haftada 1 olur. Çok şükür eşim anlayışlı birisi şayet olmasaydı bile bu onun sorunu olurdu. Ben kimsenin kölesi değilim. Onun yüksek libidosuna hizmet etmek için evlenmedim. Karşılıklı istek olursa güzel böyle şeyler.
Goy goy mu yapmışım ben mesajımdafaydalı bi yorum yapabileceğini düşünmüştüm. Goy Goy yapılan topikler var, oralara mı takılsan acaba? YETERİNCE HASSAS Bİ DÖNEMDEYİM VE EN AZINDAN HEMCİNSİM OLARAK ANLAYIŞ GÖSTEREBİLİRSİN DİMİ? BU, BU KADAR ZOR OLMAMALI!
Şuan öyle bi şey deniyo gibiyim bi iki sırnaştı, geri çevirdim ve o da mast. Yaptı. Geçen hafta oldu bu mevzu. 1 aydır uzağız zaten.Belki denemişsinizdir ama yine de içimde kalmasın öneride bulunmak istedim; bir süre kendinizi tutsanız kaçan kovalanır misali? Genelde işe yarar. Şayet daha evvel denediyseniz bu sefer daha uzun soluklu olsa, epey sabretseniz. Hatta eşiniz sırnaşmaya başladığında onun sizi kırdığı tavrı aynen takınsanız. Öncesinde uzak kalışlarınız iki haftaysa atıyorum; bu sefer bir ay, iki ay kendinizi çekseniz belki işler tersine döner. Erkeklerin bazısı kaybetme korkusu yaşayınca kendine gelebiliyor gerçekten. Sizi çok iyi anlıyorum, ben de eşime göre daha çok isteyen tarafımdır ama birkaç kez kendimi ifade edince biraz da ben isteklerimi daha mantıklı şekilde dizginleyince işler rayına oturdu. Her ilişkinin bir dinamiği var ve buna göre iniş çıkışlar da normal. İlla ki orta yolu bulacaksınız. En azından o zamana kadar ben yerinizde olsaydım kendimi üzmemeye çalışıp, onun anlayacağı dilden konuşurdum. Çünkü karşılarına geçip anlatınca anlamıyorlar.
En iyisi azıcık sabredip acı çektirmek.
Bilmiyorum. Artık bi şeyleri dile getirmeye mecalim kalmadı. Adamın derdi değil ki mevzuyu kafada bitirmiş gibiDestek filan alması konusunda ne düşünüyo?
E reis nasıl olacak? Erkek istemedi mi hiçbir türlü olmuyor. Olmuyor yani, yaprak kımıldamıyor anlatabiliyor muyum?Reis bende aşırı istekli biriyim.
Vermezse zorla alırım.
"Alırım dedim mi de alırıııım.. "
Böyle aniden panter gibi atlasanız?
Ya da istek arttırıcı ilaç vs ?
Herşeyi eş geç karşına alıp konuştun mu ?
Yahu be adam ben çok istekliyim sen niye böylesin
Dedin mi ?
Iki mıncıklayınca ses etmeyecek erkekte ... ne bilem hayırlısı kader kısmetE reis nasıl olacak? Erkek istemedi mi hiçbir türlü olmuyor. Olmuyor yani, yaprak kımıldamıyor anlatabiliyor muyum?
Adam istemiyo canım. Daha büyük bi sorun ne olabilir ki. Ereksiyon ya da erken boşalma problemi yok.Evli olmanın, eş olmanın en keyifli yanı sevişmek değil mi yabu adamlara ne oluyor ben anlamıyorum gercekten. Terapi ise terapi, ilacsa ilac yani sizi mutlu etmeli tabi sizde onu. Yani ben böyleyim diyip kenara çekilmek hiç bana göre değil. Bu bir bosanma sebebi . Yani siz bu yüzden bosansanız ben sizi cok haklı bulurum. Neyse tabiki ilk öncelik bu değil. Doğumunuzu yapın, 3 4 Ay gecsin toplayın kendinizi ciddi ciddi konusun. Cinsel sorunları var mı? Erken bosalma, ereksiyon olamama vs? Ya da benim bilmediğim sorun olabilecek seyler.
E reis nasıl olacak? Erkek istemedi mi hiçbir türlü olmuyor. Olmuyor yani, yaprak kımıldamıyor anlatabiliyor muyum?
Yapmadım mı sanıyosun reisReis bende aşırı istekli biriyim.
Vermezse zorla alırım.
"Alırım dedim mi de alırıııım.. "
Böyle aniden panter gibi atlasanız?
Ya da istek arttırıcı ilaç vs ?
Herşeyi eş geç karşına alıp konuştun mu ?
Yahu be adam ben çok istekliyim sen niye böylesin
Dedin mi ?
Hamile olduğun için korkuyor olabilir.Şuan öyle bi şey deniyo gibiyim bi iki sırnaştı, geri çevirdim ve o da mast. Yaptı. Geçen hafta oldu bu mevzu. 1 aydır uzağız zaten.
Bi an bile hamileyim, ay şuram vah buram tiplerine girmiş olsaydım öyle olduğunu düşünebilir ve hak verebilirdim ama anlıyorum ki adamın içinde yok gibi.Hamile olduğun için korkuyor olabilir.
Çocuğa zarar vermemek için.Bi an bile hamileyim, ay şuram vah buram tiplerine girmiş olsaydım öyle olduğunu düşünebilir ve hak verebilirdim ama anlıyorum ki adamın içinde yok gibi.