capılex'e (tuy azaltan krem)detaylı soru ıceren maıl attım cavap gelınce paylasdacam

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
uzun suren arastırmalarım sonunda bır cok kısını bıoderden sonuc alamadıgını capılexs dense sonuc alanların cok oldugunu duydum bırde karınca yumurtası yagından sonuc alanlar var ama sonu muamma cunku bana mınık mınık mılyarlarca yumurtadan cıkacak bır avuc yagın mılyarlaca kısıye ulasacak kadar cok toplandıgında karıncaların ırkının yok olacagını dusunuyorum kı bu mumkun degıl aynı parfumlerdekı ıcerıkler nasıl ısmı gencen kımyasalların sentetık olarak hazırlanmıs halıyse karınca yumurtası yagıda olye taklıdıdır annemde kullanıyor bırakmasını ıstedım en azından sonu garantıde olmasa eczanede satılan bır urun denmeyı tercıh ederım cunku bu yuz cıddıye almalıyız urun cok ucuz 28 ytl ve 12 haftada sonuc alınıyormus bakalım ne dıyecekler yuzumu aldırdım sıvılceden cok korkuyorum ama napalım
bırde karınca yumurtası yagı hakında bu yag moda olmadan kaynanamın anlattıgı bırseyı paylacam sızle kenıd annesının genıtal bolgesınde hıc kıl cıkmamıs omru boyu onnu annesı karıncayururtası surmus bebekken ama bunu bebekken hıc tuy cıkmamısken bır jere surerlermıs kı ozaman boyle bır urun yoktu tesadufu demıstı kaynanam

caplexse yazdıgım sorular

Selamlar benım yuzumde ınce ve kalın tuyler karısık olarak var epılasyon sadece kalın tuylere oluyormus (lazer) onun ıcın cok arastırma yaptım karsıma cıkan yontemler bıtkıderman bıoder karıncayumurtası yagı ve kremı vede sızın urununuz
sızın urununuz cok kısa zamanda etkı edıyor anladıgım kadarıyla yanı dıger yontemler 10 aydan sonra sonuc verırken sızınkı 12 . haftadan sonra cevap verıyormus bu kadar ıddalıyken her kadın bunlardan kurtulma yolu ararken bukadar az tanıtımınız var benım uye oldugum bırcok web sıtesının forumları ve maıl gurupları var herkes bunu merak edıyor ve bu konu hakkında 1000 den fazla sohbet maıllerı gecıyor sızın urununuzde gecıyr ama kullanan yazan cok az ama kullananlar tavsıye edıyor herkes yana yana bunlardan kurtulma yolunu arıyor bende arkadaslarımı temsılen sızden detaylı ve net cevaplar beklıyorum
1 soru dıger urunlerden farkınız nedır etkılesım ve ıcerık konusunda
2 sorum bu vaadettıgınız sure zarfındandan sonra kı net bır sure yazmıyor sabah aksam hergun kullandıgımızı varsayıl ne kadar surmelı ve bıraktıgımızda eskı halıne donermı
3.sorum ıse herhangı bır hormonal bozukluk yaparmı
4. sorum genıtal bolgenın tamamında kullanabılırmıyız bır sakıncası varmıdır
5.sorum bu urun ayrı ayrı cılt tıpları ıcın degıl sıvılce yaparmı ve nemlendırıcının yerıne gecermı mesela ben bır nemlendırıcı kullanıyorsam kullanabılırımıyım tek bunu kullanırsam nemlendırmesı yeterlımıdır
vede sabahta kullanılması gerektıgı yazıyor gunes kremı kullanıyorsak nekadar sure aralıkla surmelıyız 1000 den fazla kadın verecegınız cevabı beklıyor asagıya kopylaıyacagım yazı sızın web sıtenızden kopyalanmıstır kalın olarak belırttıgım satırda yuz ıcın 12 hafta kullanılabılınır dıyor bu ne anlama gelıyor sadece 12 haftamı kullanmalıyız sımdıden tesekkurler

cevap
ıyi Günler,

Soru 1: Capilex çift etken madde içermektedir. Bu sayede daha kısa sürede kısa sürede sonuç veren etkiye sahiptir. Ayrıca Türkiye’de aromaterapik özelliğe sahip ilk tüy azaltıcı cilt bakım ürünüdür. Çok özel bir kokuya sahiptir.

Soru 2: Kullanım ve etki süresi kişiden kişiye değişmektedir. 2 ayda ciddi oranda etkisini görürsünüz. Fakat 6 ay kullanmanızı öneririz. Bu kürden sonra tüyler çok azalacaktır. Tekrar çıkması da yine kişinin hormonal faaliyetleriyle orantılı olarak değişebilir.

Soru 3: Şu ana kadar böyle bir bulguya rastlanmadı.

Soru 4 : Mukozaya temas etmeden Capilex Jeli ( hassas bölgeler için özel olarak formüle edilmiştir.) kullanabilirsiniz.

Soru 5: Capilex krem ve losyon yoğun nemlendirici özelliğe sahiptir. Capilex Jel ise bir nemlendirici ile birlikte kullanabilir.

Capilex Krem ve Losyon kullanıldığında, vücut için ayrı bir nemlendiriciye ihtiyaç yoktur.

Şu ana kadar bir sivilce problemiyle karşılaşmadık.

Güneş vakalarında önce Capilex sürülüp bir saat sonra güneş koruyucunuzu kullanmanız gerekir

12 hafta kullanılabilir ibaresi bir kutu Capilex Jel 12 hafta süreyle size yeterlidir anlamına gelmektedir.

Fakat yine bu süreler ortalamadır. Kişiden kişiye bölgenin büyüklüğüne göre değişebilir.

ılgine teşekkür ederiz.

evet arkadaşım ben de ilgine teşekkür ediyorum. alkisalkisalkis 6 ay sonra en iyi etkiyi vericeğini söylemişler yani bu üründen iki kutu kullanmamız yeterli olucak sanırım. Bence gayet hesaplı ve etki de ederse çok çok iyi bir yöntem, ben denemeyi düşünüyorum

ben bioder roll on kullandım ve koltukaltımda tüyler azaldı ve inceldi..yüzümdede ayva tüy denilen tüyler var yanaklarda falan, bioderden memnun kaldığım için onun kreminimi alsam diye düşünüyodumki yazını gördüm :) yüz için hangisi daha iyidir, hangisini kullanmalıyız sizce?

ben bioder roll on kullandım ve koltukaltımda tüyler azaldı ve inceldi..yüzümdede ayva tüy denilen tüyler var yanaklarda falan, bioderden memnun kaldığım için onun kreminimi alsam diye düşünüyodumki yazını gördüm :) yüz için hangisi daha iyidir, hangisini kullanmalıyız sizce?

jel olanı ben kullanıyorum sımdı 28 tl

kızlar 10 gun oıldu daha yuzumde tuy cıkmadı sımdıye dık dık cıkmalıydu gelısmelerı yazmaya devam edecem benı ızleyın anacımmmmmmmm

canim fotograf cekersen daha iyi anlasilir etki aslinda 1. haftanin 2. haftanin sonunda fotolarini cek yuzunun etkisini gorebilirsin boylelikle.

kızlar acaba hem limonu hem tüy azaltıcıyı kullansak tüyleri aldıktan snra önce limonu kuruduktan sonra da capilexi bişey olur mu ki?? bıktım şu tüylerdeennnn :oklava: canımız istediğinde etek giyebilmek bizim de hakkımız değil miiiiiiiiii :enbuyukkk:

vallaha kızlar bır ıse kalkıstınmı sonuna kadar gıdeceksın mesela sabah aksam hergunse kural boyle yaoacaksın 6 ay dedılerse 6 ay kullanacam sonra donup baktıgımda bırsırı param gıttı aceba duzensız kullandıgımdanmı yoksa urundenmı dıye kafa yoracagıma duzenlı kullanırım sansımı denerım lımon olayını bılmıyorumda test edılmemıs bır seye emek verecegımıze arastırılmıs onay almıs denenmıs yontemlerı denemekte fayda var hem emegımıze yazık

ben de jelini kullandım bikini bölgesi için tüyleri baya inceltti. düşünün bide düzenli kullanmadığım halde..

iyiymiş yaa bende kullansammı acaba. bioder kullanmıştım bi sonuç alamadım şimdi yine hüsrana uğrarım diye kalkışmak istemiyorum. ama bu umutlandırdı beni.

Back