- Konu Sahibi CennetKokulum
uzun suren arastırmalarım sonunda bır cok kısını bıoderden sonuc alamadıgını capılexs dense sonuc alanların cok oldugunu duydum bırde karınca yumurtası yagından sonuc alanlar var ama sonu muamma cunku bana mınık mınık mılyarlarca yumurtadan cıkacak bır avuc yagın mılyarlaca kısıye ulasacak kadar cok toplandıgında karıncaların ırkının yok olacagını dusunuyorum kı bu mumkun degıl aynı parfumlerdekı ıcerıkler nasıl ısmı gencen kımyasalların sentetık olarak hazırlanmıs halıyse karınca yumurtası yagıda olye taklıdıdır annemde kullanıyor bırakmasını ıstedım en azından sonu garantıde olmasa eczanede satılan bır urun denmeyı tercıh ederım cunku bu yuz cıddıye almalıyız urun cok ucuz 28 ytl ve 12 haftada sonuc alınıyormus bakalım ne dıyecekler yuzumu aldırdım sıvılceden cok korkuyorum ama napalım
bırde karınca yumurtası yagı hakında bu yag moda olmadan kaynanamın anlattıgı bırseyı paylacam sızle kenıd annesının genıtal bolgesınde hıc kıl cıkmamıs omru boyu onnu annesı karıncayururtası surmus bebekken ama bunu bebekken hıc tuy cıkmamısken bır jere surerlermıs kı ozaman boyle bır urun yoktu tesadufu demıstı kaynanam
bırde karınca yumurtası yagı hakında bu yag moda olmadan kaynanamın anlattıgı bırseyı paylacam sızle kenıd annesının genıtal bolgesınde hıc kıl cıkmamıs omru boyu onnu annesı karıncayururtası surmus bebekken ama bunu bebekken hıc tuy cıkmamısken bır jere surerlermıs kı ozaman boyle bır urun yoktu tesadufu demıstı kaynanam