Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

hanımlar ben capilexi internetten alacagım burda bulamam galıba satıs noktalarına baktım cunku
bana yakın yerde yok,o yuzden kargoyu mecbur karsılayacagım
set satan bır sıte bılıyor musunuz 54 ytl ye?
ben de simdi netten arayacagım ben de alayım bı bakalım ne oluyor sonuc
evet gobek cevremde de var koyu olmasa da,kullanmalıyım

internette capilex set ararken bir ecza sıtesınde pelintys bitki derman tüy yok edici set diye bisi gordum ama pahalı 105 milyon 3 ürünmüs galiba
lapa filan bisiler diyordu,
baska bir forumda bunu ureten firma hakkında birseyler okumustum evelki yıl
o zaman uretım yapmıyorlardı kadıkoydeydı sanırım bı merkelzeır vardı
oraya gıdıp uygulama yaptırıyordunuz
bısıler de verıyorlarmıs evde kullanmak ıcın
bır arkadas 1 uygulamayla tüylerinin yok oldugunu yazmıstı hatta
fakat bu formul o formul mu bılemem
belkı de sureklı alalım dıye dozajı azaltmıslardır
bunlara maıl atmıstım yanıt vermemıslerdı bana telefon acmıstım
ben merkeze gelemem abim orda yasıyor o alsa bana gonderse olur mu dıye
kızmıstılar, nerdeyse telefonu yuzume kapatacaklardı
sinirli bir sahibi vardı
keske bi set bedava verseler de kullansak :jeyyar:

ben yeni episivaya başladım gayet memnunum ama daha yeni oldupu için bitti diyemiyorum ama azaltçagına inanıyorum episiva mı capilex mi diye çok düşündüm episivayı aldım şimdi kampanyada aldım ama pişman değilim tavsiye ederim

6 aydır yüz ve koltukaltı bölgelerime kullanıyorum ama hiçbir değişiklik göremedim:1no2:

arkadaşlar ben izmir bornova da oturuyorum ama capilex i bulamadım bulan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfen

ben de samsunda birkaç eczaneye sordum ama bulamadim. Acaba ben de depodan getirin desem işe yarar mi ki?

Samsunda bu capilexi alan biri var mi arkadaşlar?

arkadaşlar ben geçen ay capilex jel aldım malum bölge için.temizliğimi yaptıktan sonra sürdüm.ama çok düzenli kullanmadığım için bi değişme olmadı. bu ay yine tüyleri aldıktan sonra sabah akşam masajla sürdüm 1 hafta oldu daha tüyler gözükmedi bile hala yeni alınmış gibi tek tük uzamaya başlayan oldu..inşallah hedifime ulaşmaya başlarım.

arkadaşlar tam 20 sayfayı hiç usanmadan tek tek okudum önceki sayfalarda herkes bu üründen çok memnun kalmış hiç tereddütsüz tavsiye etmişler fakat son sayfalara doğru memnun olmayan yorumlarda gelmiş açıkcası aklım çok karıştı memnun olan arkadaşlar daha sonra hiç yorum yapmamışlar boşa harcayacak ne zamanım ne de param var o yüzdn daha sağlam tecrübeler bekliyorum

2 kutu bitene kadar düzenli olarak yaklaşık 10 hafta sabah akşam kullandım hiç bir faydası yokkkkklava: sadece kökten aldığımız için uzaması yavaş oluyor ama azaltıcı bir etkisi kesinlikle yok kafamçokkarıştı

katılıyorum senağlama

capilex kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.
7.aydan bu aya kadar kullandım. düzenli aksatmadan.başlarda yüzümdeki tüyler geç çıktığı için iyi geliyor diye düşündüm. ancak çene altımda ve yanağımda takip ettiğm tüyler hala var ve azalma yok. sadece geç çıkıyor. hepsi bu . tabi bu benim tecrübem hanımlar....:çok üzgünüm:

Acaba malum bölgeyi aldıktan sonra önce capilex sürsek sonra karınca yumurtası yağı kremi sürsek fayda edermi? hatta bide üstüne bio der sürsek hihoyyyt nasıl fikir?

Acaba malum bölgeyi aldıktan sonra önce capilex sürsek sonra karınca yumurtası yağı kremi sürsek fayda edermi? hatta bide üstüne bio der sürsek hihoyyyt nasıl fikir?

Canımcım onlara o kadar para dökeceğine lazer yaptır kökten kurtul git.hihoyyyt

tabi yaa lazer bile artık ucuz sayılır. pahalı bile olsa sonucta 2 ayda bir vereceksin. iki ayda biriktirilebilir gayet

Kafayı yedim yicem az kaldı valla benim baş sayfalarda y hoş dediniz şimdi yazanlar işe yaramaz dio capilex alim diom ama ne derece etkili olur bende karın bölgem için istiyorum aşırı tüylenme var garantili kesin onuç verecek bişey yokmu

6 ay önce episivayı bende bir ay boyunca kullandım bi sonuç elde edemedim sonra biyodere geçtim onu hala kullanıyorum. koltuk altı bölgeleri zaten ağdayla yada makinayla alındığı zaman hiç krem kullanmadan incelme oluyo bendede oldu çünki bu zamanla oluyo tabi .ama jilet kesinlikle sürmicen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…