- Konu Sahibi filizxoxzcan
-
2 kutu bitene kadar düzenli olarak yaklaşık 10 hafta sabah akşam kullandım hiç bir faydası yokkkkklava: sadece kökten aldığımız için uzaması yavaş oluyor ama azaltıcı bir etkisi kesinlikle yok kafamçokkarıştı
7.aydan bu aya kadar kullandım. düzenli aksatmadan.başlarda yüzümdeki tüyler geç çıktığı için iyi geliyor diye düşündüm. ancak çene altımda ve yanağımda takip ettiğm tüyler hala var ve azalma yok. sadece geç çıkıyor. hepsi bu . tabi bu benim tecrübem hanımlar....:çok üzgünüm:capilex kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.
Acaba malum bölgeyi aldıktan sonra önce capilex sürsek sonra karınca yumurtası yağı kremi sürsek fayda edermi? hatta bide üstüne bio der sürsek hihoyyyt nasıl fikir?
Bu aralar reklamlarda boy gösteren bu ürün bioderin aksine etkisini 2 ayın sonunda %55 tüyleri azalttığını iddia ediyor..Artı fiyatı biodere nazaran sanki daha uygun kızlar gerçekten kararsız kaldım bu ay bioder tüp aldım kullandım 70 ytl en az 6 ay kullanım sonunda %50 azalma oluyormuş...Şayet capilex'in iddiası doğru ise daha cazip bence sizinde fkirlerinizi almak istiyorum..Linki veriyorum sizde inceleyin fikirlerimizi paylaşalım..
QUOTE] filizcim banada capilex daha cazip gözüktü ama bilemiyorum:sm_confused: :sm_confused: ama işe yarıyorsa hiç zaman kaybatmiyelim:1yes2:[/QU
slm arkadaşlar. bende biyoder kullandım ve hala kullanıyorum onun dışında iğne epilasyonuna gidiyorum 6 ay oldu hem iğne epilasyonu hem biyoder tüp olsun kremi olsun hala kullanıyorum şöyle gözle görülür bi sonuç elde edemeyince estetisyenim hormonunda sorun var demezmi mi 6 ay sonunda yani ben 500 milyon iğne epilasyonu için verdim bunun başında söle ya madem ,tavuk gibi yollundum anlicanız .nitekim gittim doktora hormon değerim 21.0ng/ml çıktı azda değilmiş çokta değilmiş şuan doktorun verdiği gynelle doğum kontrol hapını kullanıyorum bir hafta oldu alalı doktorum 3 ay kullanım sonunda tüylerde incelme olucak dedi çenemde benim sorunum inşşallah dediği gibi olucak ve yüzüm iyileşecek .ama estetisyene yine gittim çarşamba günü yaptı yine ama internette okudum kadarıyla tedavi görmeden iğne epilasyonu işe yaramaz diye yazıyodu , iki arada bi derede kaldım .okadar uğraş boşa gitti biyoderinde pek 6 ayda faydasını gördüm mü tam bişi diyemiycem çünki ikisini bi arada yürütmeme rağmen çok az bi netice olmuş olabilir.gözle görünemeyecek kadar az .:a015:
bence bölgeye hormonlara ve kişiye göre çok değişiyor koltuk altım için bioder aldım bioderden sonuç alamayan çok 2 ayda dediği gibi gözle görülür incelme oldu ama gecikme olmadı şimdide episivaya geçtim bakalım o ne yapacak hepsini teker teker kullanıyorum karınca yağıda aldım onada bakacam hiçbişey yapmamktan iyidir sonunda kendime göre olanı bulrum elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?