- 14 Mart 2007
- 269
- 2
- 118
- Konu Sahibi filizxoxzcan
-
Bu aralar reklamlarda boy gösteren bu ürün bioderin aksine etkisini 2 ayın sonunda %55 tüyleri azalttığını iddia ediyor..Artı fiyatı biodere nazaran sanki daha uygun kızlar gerçekten kararsız kaldım bu ay bioder tüp aldım kullandım 70 ytl en az 6 ay kullanım sonunda %50 azalma oluyormuş...Şayet capilex'in iddiası doğru ise daha cazip bence sizinde fkirlerinizi almak istiyorum..Linki veriyorum sizde inceleyin fikirlerimizi paylaşalım..
QUOTE] filizcim banada capilex daha cazip gözüktü ama bilemiyorum:sm_confused: :sm_confused: ama işe yarıyorsa hiç zaman kaybatmiyelim:1yes2:
filizcim banada capilex daha cazip gözüktü ama bilemiyorum:sm_confused: :sm_confused: ama işe yarıyorsa hiç zaman kaybatmiyelim:1yes2:
kızlar ben de bioder sivilce yaptı o nedenle capilex alacağım inş işe yarıyordur.
Kizlar ben kullandim bu Capilexi! Hemde epey oldu daha reklamlari bile baslamamişti. Tesadufen bir eczaneye bioder almak için gitmistim ki eczaci bana bu ürünü gosterdi. Denedim! Tek kelimeyle MUHTESEM! Hem azaltiyor hem de tüyler geç çikiyor :)))
ya hakkaten içime su serptin arkadaşım biodermi capıleksmi diye kafayı yiyecektim yoksa bu ay capılaks deniyicem size sonuçları yazarım:1yes2:bayanlar capilex i bende kullandım ve bır ıkı ay icerisınde ıstedığım sonucları elde ettim hem kokusuda muhtesem insanı rahatlatıyor bence hıc zaman kaybetmeden bır eczaneye uğrayıp alın cunku yaza gırdık sayılır cevremdekı arkadaslarımda kullanmaya basladı onlarda memnun yanı ben tavsıye edıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?