çapa tıp fakültesi- infertilite kliniğinde aşılama -tüp yaptıranlar.. Buyrunn...

daısymd... Arkadaşım çooooooooooooooook sevindimm....
Gözün aydınn.. Büyük mutluluk bu.. :))

allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

çapa gerçekten bu konuda başarılı..

Tekrar tebrik ederim :))

cnm çok teşekkür ederim.bugün keseyi gördük:)önümde uzun bi süreç var tabi ve herşeyin hayırlısı...

senin bana bi ümit olduğunu bilmeni isterim.umarım bebek isteyen diğer arkadaşlara da biz umut oluruz.

.................................................................

Son düzenleme:

ay inanmıyorum maşallahhhhhh ikizmi olcak hemde ya cok mutlu oldum adına bende basladım capaya kasımdan sonra gıdıcem bende esımın ayrıntılı spermogram vermesı lazım ama yanasmıyo androlojıden cok ıgrenmıs cok pısmıs bıde tıtız esım ozeldende sonuc kabul etmıyolar bıraz da zaman gecsın bı rahatlayalım dedım.sızdende ıstedılermı ayrıntılı spermogram bıde esının degerlerı nasıldı esım verırken su falan kacırmıs kabın ıcıne galıba ondan degerımız oncekıne gore dusuk cıktı o yuzden ayrıntılı ıstedıler bendende AMH testı vermemı soyledıler ama sonucunu almadım daha

UMARIM EŞİNİZ İKNA OLUR test için.bende çapadan rapor çıkarıyorum tam evraklar tam oldu heyete gidecek derken birde AMH ve hiperoskopi istediler sizdende istediler mi hiperoskopi olmadan rapor vermiyorlar malesef yeni yönetmelikmiş bu hafta jısmetse onu yaptıracağım.amh yi nerede yaptırdınız?

ikna ettim çok şükür :) biraz doktorlar dengesiz bazıları bendende son anda ıstedıler AMH hasekinin yanında bi labaratuar var orada yaptırdım en uygun orası capayla anlasmalı oldugu ıcın size verdıklerı kagıtta yazıyorya ıste o.
dedıgınız rahım fılmımı ben okmeydanında cekılmıstım capaya baslamadan once.sizin asılamamı olcak

bana kağıtt verilmedi amh ile ilgili sadece bloknota yazmışlardı.medilife da yaptırdım 70 tl ye.amh ile birlikte histeroskopi istendi oda adetin 1 günü arayın dediler aradım bugün dolmuş randevular birdahaki adetinizde arayın dedi çapadaki bayan sinilerim bozuldu raporu vermemek için ellerinden geleni yapıorlar sizden istemedilermi histeroskopi rahim filmi ayrı.ben tüp bebek raporu için çapaya başvurdum

bak bızım nasıl oldu bılıyomusun ben hep bezmıaleme gıdıyodum myomum var benım ordakı doktor once myomunu aldır dedı ama dıger doktorlarda aldırma demıstı bende artık en son care capayada bı goruneyım dedım randevu aldım gıttım muayene ettı myomlarından hıc bahsetmedı bıle bende sormadın zaten engel degıl rahım fılmımıde gosterdım sorun degıl demıslerdı.sonra esınede randevu al gelsın spermogram versın ve adetının 3.gunu gel kan ver dedı.onları yaptırdım goturdum sonucu gosterdım normal dedı esımden ayrıntılı spermogran ıstedı banada labaratuarın adresının oldugu kagıda testın adını yazdılar hemen bunuda yaptır dedıler.ben AMH için kan verdım normalde 120 tl imiş,ama çapa ile anlaşmalı oldugu için 50 tl.daha hıc o taraflara gıtmedım sonucumu alamadım esımın gıtmesıde bayramdan sonraya kaldı bende anca kasımda toplar sonucları gıderım .histereskopi neki bana onu soylemedıler ama simdi netten arastırdım baktım ne olduguna .inşallah benden istemezler cunku her gıttıgımde farklı bıse ıstıyolar aslında hepsını bırden ısteseler

Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun

Şimdi anlaştık sayılır :) evet her gittiğimde başka bişi istiyorlar amh istedikleri an histeroskopiyide istediler rapor çıkarmak yada çapada tedavi görmek istiyorsan isteniyor sen den de bir sonraki gidişinde isteyip uzatabilirler tedavi sürecini ben ısrarla yaptırmak istemiyorum desemde olmaz dediler.birde onu yaptırmak için çapada da sıra var 1 ay önce demişlerdi bir sonraki regl ara diye ben aradım dolu randevular deyip bir sonraki regl bitimine gün verdiler sen ya ara yada bi git sor oraya en azından isterlerse sende onun için sıraya girmiş olursun eşinin sonucu yaptırdıktan sonra 2 3 gün içinde çıkıyor zaten

valla cok korkuyorum artık buara hıc gıdesım yok ama kesın bende gıdınce bıde onu ısterler

valla cok korkuyorum artık buara hıc gıdesım yok ama kesın bende gıdınce bıde onu ısterler

isteyecekler gibi gözüküyor 200 tl alıor çapa ağrı kesici falan yapıolarmış dışarda 1000 tl falan siz tüp mü yaptıracaksınız

isteyecekler gibi gözüküyor 200 tl alıor çapa ağrı kesici falan yapıolarmış dışarda 1000 tl falan siz tüp mü yaptıracaksınız

AMH ve ayrıntılı spermogram sonucuna gore karar verecekler ama buyuk bı ıhtımalle asılama olur esımın degerlerı cok kotu degıl bıraz hareket sorunu var.sizin sorun ne sadece tupbebektemi istiyolar histeroskopiyi_?

AMH ve ayrıntılı spermogram sonucuna gore karar verecekler ama buyuk bı ıhtımalle asılama olur esımın degerlerı cok kotu degıl bıraz hareket sorunu var.sizin sorun ne sadece tupbebektemi istiyolar histeroskopiyi_?

anladım bize daha önce aşılama demişlerdi çapada yaptırmadım özelde yaptırdım 2 defa yaptırdığıma dair bir yazı aldım özel hastaneden çapaya verdim ve eşimin sonucunu androlojiye götürdüğüm zaman özellikle söledim aşılama raporu değil tüp bebek raporu istiyoruz diye aşılamadan ümidim yok daha fazla yıpranmamak için 5 yıl oldu evleneli..histeroskopiyi bence bayanı infertilite değerlendirmesinden dolayı istiyorlar aşılama önceside isterler diye düşünüyorum.

canım ben de bugün herşeyim tamam diye gittim ...dosyamı kurula göndereckeler sanırken amh ve histereskopi diye tuttturdular..ne saçma yaa kafalarına göre ne histereskopi yapıyor bunlar herkese hist olur mu ayol..benim 1 laporoskopi 2 de histereskopi geçirmişim zaten...amh için tuttu geliim laboratuarının kağıdına yazdı çapa da yapılıyor diye biliyodum neden kendi laboratuarına gçndermediler anlamadımç..senin 50 tl ye yaptırdığın laboratuar neresi bilgi verirsen yarın yaptırmayı düşünüyorum amh testini

offf ne bileyim inşallah kendiliginden gelirde bizde kurtuluruz bu işkencelerdenRabbim kımseyı dusurmesın capaya eksıklıgınıde vermesın ama.

ya işte bi acayipler ilk gittigimde erkek doktor muayene ettı smear testi aldılar 2 gittigimde esimin ve bnm sonuclarımı gösterdım hoooop amh yaptır dedı bu seferde gelişimde yaptırdım o kagıtla gıdersen 50 tl.çapada yapılmıyomus.gelişimde hemen hasekinin yanında.ana caddeye dogru kucuk bı yer.ben daha gıdıpte sonucumu almadım.korkuyorum ınsallah benden ıstemezler hısteroskopıyı:26:

Geçmiş olsun sizede daha önce yaptırdığınızı söylemişsinizdir heralde hip.i birde boş zaman yoktu bu ay yaptıracaktım ben önümüzdeki aya kaldı yine aksilik çıkarmaz iseler ben de tam çapanın karşısında medilife var orada 70 tl yaptırdım 10 gün sonra sonucu verdiler.Hip.i yaptırmanız için ne zaman dediler

umarım gerek kalmazda hamiş oluruz bu ay ama isterler ise hazırlıklı ol bence

bana verdikleri kağıtta gelişim yazıyor 50 tl ise oraya yaptıracam tabii kii ..ne zman çıkıyor peki sonucu acaba..inşaalah yumo rezevimiz iyidir..ben kadıköyde yaptırmayı düşünüyorumm ümraniyede n daha yakın karşıya taşındımm...inşaalah aynı anlaşma onlar da da vardır

canım ben özel çapada yaptırdım 2 sene olacak nerdeyse...ilk laporoskopimden sonra rahimde yapışıklıklar oluştu ve endometrium kalınlaşmadığı için tedavim sırasında 2 kere histereskopi oldumm..ama ben çok saçma buluyorumm tedaviden önce ezbere histereskopi yapılmasını herkese gerek duyulmaz kii..ve histereskopi uzman ellerde yapılmalı....Rahime dokundujlarında benim gibi komplikasyonlara maruz kalınabilir...benim laporoskopimde doktorum histereskopi de yapmıştı ondan sonra yapışıklık oluştu kalınlaşma olmadı...bilseydim hiç dokunmazdım dedi.o sebeple ben histereskopiyi ancak uzman ve işini bilen ellerde olmanızı tavsiye ederim...gerekmedikçe rahim dokunulmamsından yanayım..

benim toplamda 3 rahim filmim 3 de histereskopim var başka da olmam yanii yeter artık canımdan bezdirecek değiller yaa..zaten tedavimi dışarda bir merkezde olacam şu raporu bir alsaydım iğne bile yaptırılmaz bunlarda.bir kan testiyaptırıdm kolum komple mosmor oldu bir hafta üstüne yatamadımm...kan almayı beceremiorlar ameliyat mı olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…