Merhaba ben de rapor için çapaya gittim 5 6 ay sürdü sürekli tahlil istedikleri için. baya ileriye bir tarih verdiler tedaviye başlamak için. bize dış merkezi önerdiler zaman kaybetmemek adına. o sırada tamamlayıcı sigortayla tüp bebek teminatını araştırdım eşimle ikimizdede sıkıntı olduğu için aldığımız raporla şuan tamamlayıcı sigorta ile tedavi oluyoruz. transferi bekliyorum. sadece ilaçlara ücret ödedik. diğer işlemler sigortadan karşılanıyor. rapor alabilecek maddiyatı sıkıntılı olan arkadaşlara fikir olsun. çapa sürecinden bilgim yok ama yoğunluk olduğu için özel hastane gibi bir ilgi olmuyor personelden hemşirelerden azar işitme olayı oluyor. doktorlar ben gittiğimde gayet ilgiliydi. özel doktor seçmeyince hep farklı doktorlar bakıyor tabi. orda sohbet ettiğim bayanlardan aşılaması,tedavisi olumlu olan arkadaşlar vardı. herkesin durumu farklı tabiki. nasipte varsa oluyor. sigorta karşılamasaydı bizde çapa da devam edecektik. burda özele gidip olumsuz sonuç alan bir sürü yazı okudum. uzun yazdım okuyanlara belki fikir olur diye. umarım tedaviniz kolaylıkla geçer olumlu sonuçlar alırsınız.