Gebeliğe Hazırlık Çapa infertilite

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tabi de neyle karşılaşırım bilemedim bide malum virüs bulaşır korkusuyla da bekliyorum eğer ararsan beni de bilgilendirir misin canım bende ne yapacağımı bilmiyorum
Arkadasımı mayıs ayında cagırmıslardı mayıs gidince arayacak o zaman bilgi verırım ıns

Kizlar arkadaşımı mayisda cagirmislardi bu hafta aradı ancak telefon düşmüş hemen bakmıyorlar bayağı ugrasti telefona çıkan kişi şuan pandemi hastanesi görevi gördüğü için tüp bebekler durdurulmuş ancak normalleşme sürecine göre Haziran yada temmuz gibi tahmini cagiririz demişler ama arkadaşım yine de takibini yapacak
Beni de Haziran'da cagirmislardi benim köşe sarkacaj sanırım ve herkesin

Anladım canım demekki bi sure daha bekleyeceğiz bari bu surecte kendiligimizden kalsak da hiç gerek kalmasa stresli bi süreç ama yapacak bişey yok malesef bende vitamin takviyesi başladım normale dönene kadar idare etmeye çalışıyorum rabbim bizim ve isteyen herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun canım bol bol dua edelim inşallah bizi de bilgilendirdigin için Allah razı olsun rabbim muradini versin

Rica ederim canım amin inşallah ya en kısa zamanda Rabbim nasip etsin hepimize ins

Kızlar bende aramıştım bana da aynı şeyi dediler. En erken Haziran Temmuz diye bende artık özel bı yer bakıyorum. Artık hakkımızda hayırlısı

Kizlar iyi bayramlar ne durumdasınız çapaya giden oldu mu yada başka bir yerde islem yaptırdınız mi

Kizlar iyi bayramlar ne durumdasınız çapaya giden oldu mu yada başka bir yerde islem yaptırdınız mi
İyi bayramlar canım ben gidemedim esimin isinden dolayı ertelemek zorunda kaldık zaten aradığımda en erken eylul Ekim gibi basarız demıslerdo
Ama gecen ay ilk defa dogal yollardan gebelik olmus bir umıt oldu kimyasal gebelik yasamısım ama olsun umudum arttı dua edin bana benimde dualarım sizinle normal deneyeceğim olmazsa Kasım gibi bakcaz ıns zaten raporumuz duruyor

Anladım canım bizde takviye kullanıyoruz belki kendiliğinden olur diye bizim de daha çok erkek kaynaklı problem o yüzden takviye alıyoruz inşallah bebislere en kisa zamanda kavusuruz hayırlısı ile

Anladım canım bizde takviye kullanıyoruz belki kendiliğinden olur diye bizim de daha çok erkek kaynaklı problem o yüzden takviye alıyoruz inşallah bebislere en kisa zamanda kavusuruz hayırlısı ile
Amin canım amin inş ayrıca ben arvigo masajı yapıyorum bunun etkisi oldugu u dusunmuyorum tavsiye ederim kasıklara uyguluyorum bu masajı arastır istersen

Kızlar merhaba. Çapa da raporu çıkardıktan sonra dış merkezde tüp bebek yaptırmak istiyorum. Ama ilaçları gittiğim hastane yazamıyor SGK anlaşmaları olmadığı için. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Çapa daki hocalarda ilaçları yazmıyorlarmış orada yaptırmıyorsak nasıl çözeceğiz bu işi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…