Gebeliğe Hazırlık Çapa infertilite

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
28
Kizlar merhaba suan çapa tip fakültesinde infertilite bölümünde rapor sürecindeyim eşimden istenen testleri yaptırıyoruz benim testler şimdilik yapıldı aynı süreçte olan yasa yakın zamanda çapa da tedavi olan var mi ne kadar sürede sonuca vardınız

Ben aynı süreçte değilim ama bizde kısa zamanda başlayacağız bu sürece. Allahım kolaylık versin inşallah.

Canım bende rapor aşaması kısmında yim çapa da inşallah hayırlı sonuçlanır

3 yıl evlilik şartı istiyorlar mı canım?
Detay bilmiyorum şu an bizden kurula girmek için sperm testi benden ameliyat raporları ve hormon testi hsg istediler sanırım asıl şartlar sıra gelince karşıma çıkacak ayrıca 3 yıl şartı bildiğim tüm sgk hastanelerinde geçerli

Bizde rapor aşamasindayiz benim testler hazır da eşimden istediler androloji yönlendirdi o testleri yaptıracağız ne sonuç çıkar bilmiyorum siz daha önce herhangi bir islem yaptırdınız mi?

Ben aynı süreçte değilim ama bizde kısa zamanda başlayacağız bu sürece. Allahım kolaylık versin inşallah.
Sağol canım bi an önce başlanmalı çünkü testler diğer hastanelere göre değişkenlik gösterebiliyor biraz zaman alıyor bizde şimdilik test tarihini bekliyoruz

Bizde rapor aşamasindayiz benim testler hazır da eşimden istediler androloji yönlendirdi o testleri yaptıracağız ne sonuç çıkar bilmiyorum siz daha önce herhangi bir islem yaptırdınız mi?
Daha önce bezmialem de tüp bebek yaptırdım tuttu ama 9 haftalık iken kalbi durdu kürtaj oldum ondan sonra maddi imkansızlık lar dan yaptırmadım şimdi devlet de 3 hakkım var onları dememek istiyorum ilk yaptırdığım tüp bebek özel yaptırmıştım evlilik sürem yetmiyor diye.
Benim de belgeler hazır eşimi niye bilmiyorum androlojide ayrı bir kurula sokmuşlar eğer sonuç olumlu olursa hafta içi gidip alacak belgeyi bende o belgeleri kadın doğum a teslim edeceğim ayrı bir kurula gireceğim onlarda onay verirse tüp bebek sırasına gireceğim

Yapılan testlere göre değerlendirme yapıyorlar sonuçlardan dolayı biz de androlojideyiz umarım daha fazla biseyler istemezler de sonuçlanır bide bu sıra geç mi geliyor acaba uzun sürüyor diye duydum

Yapılan testlere göre değerlendirme yapıyorlar sonuçlardan dolayı biz de androlojideyiz umarım daha fazla biseyler istemezler de sonuçlanır bide bu sıra geç mi geliyor acaba uzun sürüyor diye duydum
Arkadaşım daha önceden yaptırdı bir kızı var şu an 1 buçuk yaşında ikinci çocuk için de yazıldı özel para ile çapa da yaptıracak geçen sene haziran da sıraya girdi mayıs ayında gel demişler ilk çocuğuna da 1 yıl da sıra gelmişti sanırım bizim de önümüzde 1 yıl var

Peki tüp bebek için ücret istiyorlar mi acaba ay 1 sene de çok uzun 5 senedir bekliyorum bende

Peki tüp bebek için ücret istiyorlar mi acaba ay 1 sene de çok uzun 5 senedir bekliyorum bende
Benim arkadaş 2.ci çocuk olduğu için özel yapacak 5 bin transfer artı ilaçlar olacak diyor galiba 8 bini bulur gibi ama bize rapor çıkarsa eğer 2 -3 arası olur geçen yıl arkadaş ilk çocuğu olduğu için raporla 1200 tl vermiş herşeye
İnşallah daha kısa sürer benım de 5 yıl oldu
Ayrıca canım ücretli yaptırmak istesek bile sıra ya girmek gerekiyormuş arkadaşım geçen yıl yazıldı bu yıl sıra geldi mayıs da başlayacak inşallah

Beklemek zor olacak ama bakalım Allah büyük gerçi 5 yıldır da öyle de böyle de bekliyoruz inşallah güzel sonuçlanır bize aşılama mi derler tup mu derler bilmiyorum aşılama için de sıra vardır herald zaten

Aynen öyle canım zaman geçiyor ama inşallah hayırlı sonuçlanır neticesi
Aşılama konusunu hiç bilmiyorum canım benim tüp ler de sorun olduğu için direk tüp bebek raporu çıkar diye düşünüyorum tabi aksilik olmaz ise .

Amin canım güzel sonuçlarla gelelim buraya . Bizim testler ay sonuna yapılacak bakalım sonuç ne çıkacak haber verirsin sende canım Allahım yar ve yardimcin olsun

Amin canım güzel sonuçlarla gelelim buraya . Bizim testler ay sonuna yapılacak bakalım sonuç ne çıkacak haber verirsin sende canım Allahım yar ve yardimcin olsun
Bizim ki de bu hafta içi belli olur haber veririm inşallah.
Amin canım İnşallah cümleten

Kızlar tedavi ne asamada corona etkiledi mı acaba benı hazıranda cagırmıslardı hıc aramadımda

Kızlar tedavi ne asamada corona etkiledi mı acaba benı hazıranda cagırmıslardı hıc aramadımda
Biz test sonucumuzu bile almaya gidemedik bide son tahliller vardı onları yaptiriyoduk aramaya da çekiniyorum şimdi ne derdine düşmüş derler diye bekliyorum ama ne zaman gitmek olur hiç bilmiyorum: (

Biz test sonucumuzu bile almaya gidemedik bide son tahliller vardı onları yaptiriyoduk aramaya da çekiniyorum şimdi ne derdine düşmüş derler diye bekliyorum ama ne zaman gitmek olur hiç bilmiyorum: (
Hadi ya ama sonuca hayat devam ediyor ozeller tekrar yapmaya baslamıs acaba devlette bu sureci ne kadar uzayacak

Hadi ya ama sonuca hayat devam ediyor ozeller tekrar yapmaya baslamıs acaba devlette bu sureci ne kadar uzayacak
Evet tabi de neyle karşılaşırım bilemedim bide malum virüs bulaşır korkusuyla da bekliyorum eğer ararsan beni de bilgilendirir misin canım bende ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…