Amh dusuklugunde yapmıyorlar sanirim. Bizim ikimizde de bir problem çıkmadı o yuzden. Yani tamam yapsınlar da 5 kez nedir. Zaten önceden özele gittiğimde femera kullandım 3 kez 2 sinde kist oluşturdu. Bi de araya oyle şeyler girse daha da uzayacak.aşılama yapmasınlar ya gitme amacımız belli zaten. ama tahlil sonuçlarına göre karar veriyorlar sanırım benim amh 0.91 eşimin hareketlilik biraz düşük bizede aşılama diyebilirler o zaman
Insallah olur saglikli bir şekilde de tüm bunları düşünmek zorunda kalmayız. Ama ben hep ileride şu şekilde olursa ne olur diye kafamı da cok yoruyorum.İnsallah pozitif olur canım bende Çarşamba günü oldum
İnşallah canımInsallah olur saglikli bir şekilde de tüm bunları düşünmek zorunda kalmayız. Ama ben hep ileride şu şekilde olursa ne olur diye kafamı da cok yoruyorum.
1 gün aramız var insallah hayirlisiyla tutunur bebislerimiz
Kızlar bekleme sürecinde sürekli dinleniyor musunuz yoksa normal hayatınıza devam mı ediyorsunuzinşallah kızlar bebişleriniz sımsıkı tutunurda ileriki süreçlere gerek kalmaz. avokado kabak çekirdeği yiyin bol bol. Allah hayırlısını versin hakkımızda
Ben genelde yatıyorum canım ama sürekli yatmaktan da sıkılıyorum bi kalkıp dolaşıyorum. İlkinde de oyle yapmistim 1 hafta simdi bu 2.asilamada aynı şekilde yapcam bakalim.Kızlar bekleme sürecinde sürekli dinleniyor musunuz yoksa normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz
Ben genelde yatıyorum canım ama sürekli yatmaktan da sıkılıyorum bi kalkıp dolaşıyorum. İlkinde de oyle yapmistim 1 ha
Ben genelde yatıyorum canım ama sürekli yatmaktan da sıkılıyorum bi kalkıp dolaşıyorum. İlkinde de oyle yapmistim 1 hafta simdi bu 2.asilamada aynı şekilde yapcam bakalim.
fta simdi bu 2.asilamada aynı şekilde yapcam bakalim
Anladım canım bende sürekli yatıyorum sadece yemek yemeye ve tuvalet için kalkıyorum annemde kaliyorum zaten ama sıkılıyorum dediğin gibi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBen genelde yatıyorum canım ama sürekli yatmaktan da sıkılıyorum bi kalkıp dolaşıyorum. İlkinde de oyle yapmistim 1 hafta simdi bu 2.asilamada aynı şekilde yapcam bakalim.
canım ben de tahlil yaptırıyorum şuan eşimin. androlojiden değerlendirme yazısı alacak. sonra karar verecekler tüp bebek mi diye. ben de rapor çıkınca özele gitcem büyük ihtimalle. poliklinik ne zaman gitsem boş 1 2 kişi var. dediğin gibi olumlu sonuç alanda yok gibi. süreç çok yavaş ilerliyor.Merhabalar kızlar ben Çapa’dan onay aldım kuruldan geçtim. Ancak orda yaptırmamaya karar verdim hızlı bir şekilde transfer yapıyorlar ve tüp bebek tutan hç duymadım yakın zamanda kararımı çok etkiledi. Kendimi zorlayıp ya bahçecide yada memorialda yapmayı düşünüyorum. Eylülde raporumu çıkartacaklar. Bahçecide rapor geçerli hem ilaçta hemde hastane işlemlerinde. Zaten çapada da şuanki güncel fiyatla ilaçlarla birlikte tüp bebek raporlu 7 bin TL’yi bulur.
kesinlikle öyle. ilk muayenemde asistan daha çok muhattap oldu sorular sordu dr sadece muayene etti. raporu aldıktan sonra bende dış merkeze gideceğim büyük ihtimalle çünkü çapa da hiç duymadım olumlu sonuç alan yorumlar hep iyi olmadığıÖzelim avantajından en önemlisi de işlemelerin tek tek sizi yormadan ordan oraya sürüklemeden hallolması.
Ben infertilite için bi muane olayım diye gitmişim bi kere aynı gün asla muane olamıyorsun seni taa ayın bilmem kaçına gün atıyorlar. Doktorla zaten konuşman soru sorman imkansız, asistanı sadece seninle konuşuyo o da zaten prof edasındaağlayarak çıktım ilk ve son gidişimde...
Rapor alırken başka merkeze gidicem demeyin sakın. Bazı doktorlar buna çok karşıymış rapor konusunda çok sıkıntı çıkartıyomuşkesinlikle öyle. ilk muayenemde asistan daha çok muhattap oldu sorular sordu dr sadece muayene etti. raporu aldıktan sonra bende dış merkeze gideceğim büyük ihtimalle çünkü çapa da hiç duymadım olumlu sonuç alan yorumlar hep iyi olmadığı
Amin canım inşallaho zaman söylemiyim ben de teşekkür ederim uyarı için. siz nerde yaptırdınız. sorununuz neydi acaba özel değilse. Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah
herhangi bir problem yoksa 2 iğneli aşılama vs gerekiyor hemen başlamıyorlar tüp bebeğe. eğer amh düşükse eşte problem varsa direk tüp bebeğe geçiyorlarmış. bizimde direk tüp diyecekler muhtemelen inşallah zaman kaybettirmezler. randevu al sonuç al yeterince geçiyor zaten. hayırlısı böyleymiş senin içinde canım insan içindeyken bazı şeyleri düşünemiyor. kimsede yönlendirmiyor. Allahtan burası var da bilgileniyoeuzAmin canım inşallah
Ben ankarada özel muaneanesi olan bi doktora yaptırdım. Onunda anlaşmalı hastahanesi vardı işlemi orda yaptı.
Bizde bilinen bi sorum yoktu. Ama döllenme işleminden sonra doktor ve embriyolog yumurtamın kabuğunun çok sert olduğunu ve spermin çok zorlandığını söyledi. 16 yumurtanın 5 tanesi döllendi sadece, 3 tanesi 3.güne gitti. 3.gün de transfer oldum.
Ama keşke bende devlette rapor alsaydım daha ucuza gelirdi
Devlette rapor çıkartmak için bi kural var mı yoksa gidip hemen rapor işlemleri başlıyor mu?
Gerçekten burası iyi ki var doktorlardan çok burdan bilgi alıyoruz.herhangi bir problem yoksa 2 iğneli aşılama vs gerekiyor hemen başlamıyorlar tüp bebeğe. eğer amh düşükse eşte problem varsa direk tüp bebeğe geçiyorlarmış. bizimde direk tüp diyecekler muhtemelen inşallah zaman kaybettirmezler. randevu al sonuç al yeterince geçiyor zaten. hayırlısı böyleymiş senin içinde canım insan içindeyken bazı şeyleri düşünemiyor. kimsede yönlendirmiyor. Allahtan burası var da bilgileniyoeuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?