Ben aşılama oldum tüp bebek hakkinda pek bilgim yok malesef canımteşekkürler canım ben daha o aşamaya gelmedim şuan hormon tahlillerini eşimin testini göstericez. sen kimde tedavi olacaksin ne zamana verdiler baya sıra varmış sanırım ben de başladım ama bakalım hayırlısı hakkımızda
Merhaba çapa üniversite hastanesi mi? Ben de üniversite hastanesine başladım ama tüp bebek için 3 kere hapla asilama 2 kere iğneli asilama yapıyor doktor dedi hemşireler.(malum doktorları konusturamiyoruz devlet hastanelerinde) sizden sadece 2 asilama mi istediler? Başka bir şey olmadı mı ?Şartlar bunlar canım rapor için
Merhaba çapa üniversite hastanesi mi? Ben de üniversite hastanesine başladım ama tüp bebek için 3 kere hapla asilama 2 kere iğneli asilama yapıyor doktor dedi hemşireler.(malum doktorları konusturamiyoruz devlet hastanelerinde) sizden sadece 2 asilama mi istediler? Başka bir şey olmadı mı
Evet üniversite hastanesi tüp Bebek için iki iğneli aşılama şartı var 3 kere hapla aşılamayı ilk defa duydum öyle bişey olduğunu sanmam canımMerhaba çapa üniversite hastanesi mi? Ben de üniversite hastanesine başladım ama tüp bebek için 3 kere hapla asilama 2 kere iğneli asilama yapıyor doktor dedi hemşireler.(malum doktorları konusturamiyoruz devlet hastanelerinde) sizden sadece 2 asilama mi istediler? Başka bir şey olmadı mı ?
Hayır canım iki iğneli aşılamadan sonra tupbebege geçiyorlar diye biliyorum zaten iki tane için devlet rapor çıkarıyor yanlış bilmiyorsam5 kez aşılamami yapacaklar yani umarım öyle olmaz tekirdağ dan gidip gelicem çünkü değmez gitmeye
Canım ben tam 19.59 da sayfayı açıyorum 20.00 olunca randevu düşüyor o şekilde denersen alabilirsin ancaevet ben de öyle biliyorum 5 kez aşılama duymadım özelde anca olur istenilirse. kızlar androlojiye nasıl randevu alıcaz biliyor musunuz ne zaman baksam dolu yazıyor çarşamba sonuç göstermemiz lazım
Farklı farklı midir acaba? Ama devlet yani bu tek prosedür olması gerekmez mi? Doktorla konuşamadığımız için hemsilerden aldığım bilgi bu. Normalde 3 kez femera ile deniyor sonra 2 kez iğneli deniyor aşılamayi dedi. Hatta 1 er Ay ara veriyor dedi.yani suan bu kafadan 10 Ay demek. Yani ben tüp bebeğe geçiş yapmak istiyorum ama anlamadım neden farklı. Bu ay femera kullandim işte dün asilama oldum.Evet üniversite hastanesi tüp Bebek için iki iğneli aşılama şartı var 3 kere hapla aşılamayı ilk defa duydum öyle bişey olduğunu sanmam canım
Tek prosedür canım hastane değiştirirsen hapla yapılan aşılamayı saymiyorlar baştan başlıyorlar haberin olsunFarklı farklı midir acaba? Ama devlet yani bu tek prosedür olması gerekmez mi? Doktorla konuşamadığımız için hemsilerden aldığım bilgi bu. Normalde 3 kez femera ile deniyor sonra 2 kez iğneli deniyor aşılamayi dedi. Hatta 1 er Ay ara veriyor dedi.yani suan bu kafadan 10 Ay demek. Yani ben tüp bebeğe geçiş yapmak istiyorum ama anlamadım neden farklı. Bu ay femera kullandim işte dün asilama oldum.
Ben özelde iğneli yaptirmistim onu satmayız dediler zaten. Eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek merkezi var oraya gittik orda femera ile yapti ve bu 5 kez aşılamaya söyledi. Yani zaten stresten olmuyor böyle şeyler daha da strese sokuyor insanı.Tek prosedür canım hastane değiştirirsen hapla yapılan aşılamayı saymiyorlar baştan başlıyorlar haberin olsun
Aynen öyle canım şimdi femarayla mi aşılama oldunBen özelde iğneli yaptirmistim onu satmayız dediler zaten. Eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek merkezi var oraya gittik orda femera ile yapti ve bu 5 kez aşılamaya söyledi. Yani zaten stresten olmuyor böyle şeyler daha da strese sokuyor insanı.
Evet femera kullandım 5 gün sonra catlatma ignesi dun de asilama oldum.Aynen öyle canım şimdi femarayla mi aşılama oldun
Amh düşükse direk tupbebekte yapabilirler canımaşılama yapmasınlar ya gitme amacımız belli zaten. ama tahlil sonuçlarına göre karar veriyorlar sanırım benim amh 0.91 eşimin hareketlilik biraz düşük bizede aşılama diyebilirler o zaman
İnsallah pozitif olur canım bende Çarşamba günü oldumEvet femera kullandım 5 gün sonra catlatma ignesi dun de asilama oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?