• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çapa da genital estetik yapabilir miyim

mrvclkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
3
0
1
32
Merhabalar arkadaşlar vajina iç dudak estetiği olmak istiyorum fazlaca büyüdü şuan hamileyim sanki daha da büyüdü ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor dudaklar sıkışıyor oturunca vs acayip rahatsız oluyorum İstanbul çapada sezeryan doğum yapacağım acaba bu Ameliyatı da yaparlar mı aynı zaman da ve çapa da bilgisi olan var mı

bence bunu dogumda yapmazlar ayrica zor bir surec hem sezeryan hem bebek hem vajen estetigi 3u bira arada asla yapamazsn zaten yapmazlarda ayni anda.lohusaya bide bunun stresi katlanirsa hic iyi olmaz bence biraz ertelemen gerek dusunuldugu gibi internette yazilan gibi kolay degil inan iyilesme sureci biraz zor geciyor cogunda korkutmak istemem seni tabiki yaptir ama sezeryanla bebekle olmaz bence

Merhabalar arkadaşlar vajina iç dudak estetiği olmak istiyorum fazlaca büyüdü şuan hamileyim sanki daha da büyüdü ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor dudaklar sıkışıyor oturunca vs acayip rahatsız oluyorum İstanbul çapada sezeryan doğum yapacağım acaba bu Ameliyatı da yaparlar mı aynı zaman da ve çapa da bilgisi olan var mı
Sezeryanla birlikte o ameliyatı hiç bir doktor yapmaz. Bebeğiniz biraz büyüsün sizi destekleyen yardımcı olan birileri olunca yaptirirsiniz.

Back
X