- Konu Sahibi Arjinjewel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım yeşil s beden diğeri m ikiside mango ikisi beraber 15tl
Benim begwndiklerimi doğru anladığınıza dair resim koyar mısınız karışıklık ılmaaın ben ekleyeiyorum bunların durumu nasıl acaba
Eki Görüntüle 852995 Eki Görüntüle 852996
bunlar değilmi?hırka sıfır triko gayet sağlam ikiside mango
Bunların bedenleri neydi ikisi birlikte fiyat ne olur acaba? Kargo dahil 15 lira olabilir mi
Eki Görüntüle 855688 Eki Görüntüle 855689
Loevly hanım bunları yarın gönderiyorum.Doğrudur değil mi?Kapıda ödemeli yapalım uygunmu?
Eki Görüntüle 879770 Eki Görüntüle 879768 Eki Görüntüle 879769 Eki Görüntüle 879771 Eki Görüntüle 879772
Bunlar duruyormu ? yanlış bakmadıysam hepsının bedenı uyumlu bırtek gömlek m beden sanırım bele oturuyor yazmışsınız o yuzden onuda sorayım dedim dar kesimmi nasıl gömlek olurmuki bana
duruyor canım bedenlerimiz aynı gömlek belden oturtmalı sıfır ayarında merak etme çok güzel oturur.Kahve triko bu arada kışın içine uzun kol badiyle yazında tek giyebilirsin..pardon hırkayı farketmemişim o satıldı başk hırkalar fotoğraflarım sana mesela yeleğin uzun kollusu var oda çok güzel duruyor
Tmm canım o zaman hırka harıc digerleri duruyor sanırım onlar sepetde olsun kahvenın trıko oldugunu farketmemışım onda kafam karıstı ust uste gıyınmeyı pek sevmem en son diğer resımlerede baktıktan sonra karar vereyım onada madem. konuda bıyerlerde varmı fotolar varsa bakayım hemen.