• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çanta-Kıyafet-Takı & Herşey Burada/satış durdurulmuştur..

yeşil kazak ve yavru agzı ceketin bedeni ve fiyatı nedir
$SAM_1261.jpg $SAM_1257.jpg
bunlarımı soruyorsunuz acaba?

Eki Görüntüle 879770 Eki Görüntüle 879768 Eki Görüntüle 879769 Eki Görüntüle 879771 Eki Görüntüle 879772

Bunlar duruyormu ? yanlış bakmadıysam hepsının bedenı uyumlu bırtek gömlek m beden sanırım bele oturuyor yazmışsınız o yuzden onuda sorayım dedim dar kesimmi nasıl gömlek olurmuki bana

duruyor canım bedenlerimiz aynı gömlek belden oturtmalı sıfır ayarında merak etme çok güzel oturur.Kahve triko bu arada kışın içine uzun kol badiyle yazında tek giyebilirsin..pardon hırkayı farketmemişim o satıldı başk hırkalar fotoğraflarım sana mesela yeleğin uzun kollusu var oda çok güzel duruyor

Son düzenleme:
duruyor canım bedenlerimiz aynı gömlek belden oturtmalı sıfır ayarında merak etme çok güzel oturur.Kahve triko bu arada kışın içine uzun kol badiyle yazında tek giyebilirsin..pardon hırkayı farketmemişim o satıldı başk hırkalar fotoğraflarım sana mesela yeleğin uzun kollusu var oda çok güzel duruyor

Tmm canım o zaman hırka harıc digerleri duruyor sanırım onlar sepetde olsun kahvenın trıko oldugunu farketmemışım onda kafam karıstı ust uste gıyınmeyı pek sevmem en son diğer resımlerede baktıktan sonra karar vereyım onada madem. konuda bıyerlerde varmı fotolar varsa bakayım hemen.

Tmm canım o zaman hırka harıc digerleri duruyor sanırım onlar sepetde olsun kahvenın trıko oldugunu farketmemışım onda kafam karıstı ust uste gıyınmeyı pek sevmem en son diğer resımlerede baktıktan sonra karar vereyım onada madem. konuda bıyerlerde varmı fotolar varsa bakayım hemen.

ben kalanları ve yeni ekleyeceklerimi tekrar yükleyeceğim canım.o zaman karar verirsin ayrıca pantalonlarda ekleyeceğim

Back